Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Digital Edition za 2200 bez dodatkowego pada :pawel:. Musiałoby mnie nieźle poyebać xD

Tzn. jak miałbym kupować to tylko DE, ale litości, nie za tą cenę.. Maks to 1500zł, ale to i tak finalnie lepiej dołożyć do karty graficznej te pieniądze, skoro tak prężnie $ony będzie wydawać swoje gry na PC.

Edytowane przez Shago

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Ukukuki napisał:

Zamówienia tylko telefoniczne i kolejny wzrost cen. Wspaniała sytuacja na rynku xD To co pod koniec roku gołe PS5 3k w sieciówkach? :/ 

Ceny wyglądają dość podobnie do zestawów sprzed 2-3 miesięcy. Sam dam się z przyjemnością na jeden ogolić. :lapka: 

Opublikowano

Klapy jeszcze 5 lat będą w Bocianie spłacać te plejśmieciary5, to nie dziwne, że za wszelką cenę starają się racjonalizować ten absurdalny zakup :reggie:

W sumie można te pieniądze przelać na konto nigeryjskiego księcia, taki sam sens :shieeet:

Opublikowano

Klapy ze swoimi PlayStation 5 to czuja się jak te polskie modelki z Dubaju, niby prestiż ale trzeba jeść gówno.

Opublikowano

Nowe narzędzia developerskie, klapy na kolanach z pełnymi ustami :xboss:

Opublikowano
28 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Klapy ze swoimi PlayStation 5 to czuja się jak te polskie modelki z Dubaju, niby prestiż ale trzeba jeść gówno.

Przykro mi, ale nie mogę sie zgodzić. Zupełnie chybione porównanie.

Modelkom w Dubaju szejkowie płacą za jedzenie gówna.

Klaperskie same jeszcze płacą Sony za jedzenie gówna.

Opublikowano
31 minut temu, eX4cT_PL napisał:

sonybociarnia już ładnie leży na ziemi i czeka jak im Ryan postawi cegłę na mordzie, to już tradycja i niebieskie pokraki jeszcze zapłacą za to, co za zjeby :kaz:

E9K99-jX0Asw7Wt?format=jpg&name=900x900

plejśmieciara 4.5 bez gier już nie wyrabia z crapami o chińczykach z poprzedniej generacji

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Przykro mi, ale nie mogę sie zgodzić. Zupełnie chybione porównanie.

Modelkom w Dubaju szejkowie płacą za jedzenie gówna.

Klaperskie same jeszcze płacą Sony za jedzenie gówna.

Słuszna uwaga, co za przegrywy.

Opublikowano

Pragnę zauważyć pajace ze jedyne gówno jakie jest jedzone to przez zielone bractwo zaraz po tym jak Spencer Phil zmieni otwór w który Was posuwa. Kolejność penetracji oczywista. 

Opublikowano

Niby te wszystkie posty botów mają na celu pokazać jakąś moc xboxa ale powiem wam, że pięknie się to czyta:banderas: normalnie czuje się jak na jakimś spotkaniu grupy wsparcia która dąży do jakiejś autoakceptacji złych życiowych wyborów:dynia: taki wniosek czemu nic tu nie potrafi mnie stiggerować i zmotywować aby wrócić na pełnej qwe na front:asax:

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

normalnie czuje się jak na jakimś spotkaniu grupy wsparcia która dąży do jakiejś autoakceptacji złych życiowych wyborów:dynia: 

Przecież to jest cały sens cw. Miejsce wspólnego odlatywania w zielony matrix. Zielone przegrywy odpalają MFS, startują, kierunek Choroszcz. Podczas lotu coś muszą robić, to wzajemnie robią sobie po lodzie na forum, jakie wspaniała indyki pasibrzuch wrzucił do gejpassa, a jak zbliża się lądowanie, to wracają do gry. 

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał:

Zamówienia tylko telefoniczne i kolejny wzrost cen. Wspaniała sytuacja na rynku xD To co pod koniec roku gołe PS5 3k w sieciówkach? :/ 

Klapa nie stać żeby wyłożyć 400zł więcej za konsole, a ludzie mają uwierzyć że oni jeszcze będą kupować exy po 350zeta na premiere :shieeet: 

Opublikowano

Ktoś tam zarzucał, że Ratchet ma gameplay jak z PS2 itd, a tutaj Kojima posuwa się jeszcze dalej jeśli chodzi o XSX i 12 minutes.

Once you get used to the overhead view and the controls, you won't mind. It's like the Amiga games I used to play.

:obama:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Za gameplay z PS2 ludzie dają 300 zł, za gameplay z Amigi ludzie dają 4 zł. Detale.

Opublikowano

Na miesiąc to wychodzi chyba 700zł - co za tą usługę jest śmieszne. Zwykłe wyrzucanie pieniędzy w błoto. 

Opublikowano

A to przepraszam. Mój błąd. Chodziło mi na rok, ale to i tak tyle nie wychodzi. 

:asax:

Opublikowano

40zł za tyle gier? Ten Spencer oszalał? Złoty chłopak :obama:

Opublikowano
3 minuty temu, Jordanensis napisał:

A to przepraszam. Mój błąd. Chodziło mi na rok, ale to i tak tyle nie wychodzi. 

:asax:

Najczęściej wychodzi mniej, bo jest mnóstwo promocji, a jak ktoś ma jak ja to kupuje sobie np. miesiąc i za 40zł ogrywa mnostwo sztosu który u konkurencji kosztowałby znacznie drożej i gdzie sprzedając używkę działałbym na niekorzyść.

GamePass? Prawdziwa rewolucja, nie pierwsza i nie ostatnia spod rąk Microsoftu :banderas:

Opublikowano

Sekty religijne, a taką jest sekta klaperskich bez wątpienia, to ostoja ciemnoty, zacofania i umysłowego bezruchu. Więc normalne jest, że dla tych niebieskich ciemniaków każda rewolucja chociaż odrobinę zmieniająca system nastawiony na dojenie graczy jest wymysłem szatana i śmiertelnym zagrożeniem dla  obłąkanych wierzeń w potęge sony.

Co oczywiście nie przeszkadza grać im  w sztosy z gamepassa. Nocą Allah Jim Ryan nie widzi tego świętokradztwa :kaz:

Opublikowano

No nie, bo Sony zawsze wygrywa wojny konsolowe. 

Microsoft miesza, nie wie czego chce i małpuje od innych - tam kinect, potem gamepass, teraz pad od Sony itd 

Z takimi pieniędzmi powinni zjeść Sony lata temu. Jak to świadczy o ich strategii? No zielone barany tam pracują. 

Opublikowano

Żumor brzmi prawie jak Tumor, czyli rak, czyli jebać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.