Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Buhahahahahaha, klaperskie jak oderwane od rzeczywistości wciąz myslą że plejśmieicara to jakies dobro ELITARNE xD

Pro-tip niebieskie gamonie. Wchodzicie na stronkę typu łowcy gier i bez najmniejszego problemu kupujecie plejsmieciarę jaką wam pasuje.

Pytanie brzmi, po co to robić? :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

Ratchet, Astro, LBP to już 3 sztosy od premiery PS5 a na Xa? Dopiero teraz psycho z grafiką Xbox 1, No nie wiem :/ 

XDDDDDDDDDDD KURWA JAKI WARIAT LUDZIE

Nie przesadzam - ten Astro z PS5 to jest ku,rwa największe gówno w jakie grałem od lat.

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDDDD KURWA JAKI WARIAT LUDZIE

Nie przesadzam - ten Astro z PS5 to jest ku,rwa największe gówno w jakie grałem od lat.

Ej ale HAPTYKA Kolego HAPTYKA. 

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Jedynka to jedna z gier żyćka, więc zdecydowanie nie mogę odpuścić sobie dwójki, zwłaszcza że pięknie omijałem wszystkie spoilery co sprawia, że jestem gotowy na potężny ładunek E M O C J I spod są NaughtyDog.

Kilka dni temu ukończyłem po raz pierwszy. Nie ominęły mnie żadne spoilery.

Uważam, że to jedna z najlepszych gier zeszłej generacji. Stawiam na równi z jedynką. Do tego w 60 fps na PS5. :fsg:

Opublikowano

Kurwa, taka chujnia ten psychozjeb 2 że aż głębokigardziel się wynurzył. To wystarczy żeby tej gry nawet nie pobierac. 

5 minut temu, Bigby napisał:

Uważam, że to jedna z najlepszych gier zeszłej generacji. Stawiam na równi z jedynką

Poziom nie od osiągnięcia na konsolach microsoftu. 

Opublikowano

Znowu przywileje dla Sony :/ kiedy się to skonczy, kiedy wreszcie gracze Xboxa zostaną docenieni?

94E2D941-0B6F-4B2E-8DE0-E9F76CC9614E.jpeg

Opublikowano

Co za w dupę jebani frajerzy:

Screenshot_20210823-175913.thumb.png.17ae20ed537745a7a38222a15b8fc857.png

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Schowek01.jpg.ed01a813dd548bac0d6f311e53a0eaf6.jpg

Kolejne pijacie odklejenie.

Forumowe klapy i słowo "GRAMY"

No ni chvja to sie nie dodaje :obama:

Opublikowano

Kodzik to chyba bardzo popularna gierka na plejce to nic dziwnego bo w eksy to Wy tam nie gracie. 

Opublikowano

Z Gruchą i spółką nie chciałbym się widzieć na serwerach, więc podziękuję. :reggie:

Opublikowano

nie zagram w bete coda

KURWA JAKA SZKODA

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a nie, mogę zagrać, ale mam wyjebane :)

Opublikowano

Najpierw ekskluzywne demo re8 A teraz beta Coda. Sony robisz to dobrze!!1

XDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

Co za w dupę jebani frajerzy:

Screenshot_20210823-175913.thumb.png.17ae20ed537745a7a38222a15b8fc857.png

Jebać tych niebieskich frajerów na ile się da :kaz:

W VIP klubie Spencera za 4zl najlepsza jakość, panienki, towar i alko a niebieskie pokraki 250-350zl płacą za stanie pod płotem i jednorazowe nalanie sikacza do plastikowego kubeczka, jeszcze zamiast dziewczyn jest rozi i mendrek na wybiegu :shotgun:

Opublikowano

Czy beta wersje gierek to nowy kapelusz z RDR? 

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

niebieskie pokraki 250-350zl płacą za stanie pod płotem i jednorazowe nalanie sikacza do plastikowego kubeczka, jeszcze zamiast dziewczyn jest rozi i mendrek na wybiegu

Imprezę rozkręca nowy lider opinii wśród klapów, pan Janusz Żurom :reggie:

Opublikowano

55 ziko za msc dostepu do godpassa to uczciwa cena. Nawet zakupow za tyle nie zrobię.

Opublikowano
Teraz, HiS napisał:

Jak Spencer was konkretnie od tego uzależni to nie ma zmiłuj. Cena na dobre podskoczy a siusiaki zapieką. Wiecznie dokładać do interesu nie będą. Spencer już pompuje benisa  na ostre dymanie xbotow. 

Ale to jest smętne pierdolenie, jak cena GP podskoczy tak, że "siusiaki zapieką" to przestanie się opłacać abonament i tyle. Niebieskie karaczany chyba myślą, że jak się kupi Xboxa to przychodzi ci do chaty zbir i napierdala bambusową pałą po piętach tak długo, aż kupisz game passa, podczas gdy jest to jebana opcja dla tych, co chcą

Opublikowano

Beta CODa na beta konsoli, pasuje :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, HiS napisał:

Kurwa te gadanie o gp za 4zl to już jak pojebana legenda się zrobiło a to  czasowe promo. 

Jak Spencer was konkretnie od tego uzależni to nie ma zmiłuj. Cena na dobre podskoczy a siusiaki zapieką. Wiecznie dokładać do interesu nie będą. Spencer już pompuje benisa  na ostre dymanie xbotow. 

Nawet za pełne 55zł za Ultima to wciąż bardziej opłacalna opcja niż retail u Sony.

Opublikowano
4 minuty temu, Daddy napisał:

Beta CODa na beta konsoli, pasuje :kaz:

I tak od zawsze, Sony dostaje exy, dema, bety wszystko leszpe i pierwsi a Xbox co skapnie i ochłapy 

Opublikowano
13 minut temu, HiS napisał:

Kurwa te gadanie o gp za 4zl to już jak pojebana legenda się zrobiło a to  czasowe promo. 

Spokojnie, dobrze że ceny na sonke stabilne :kaz:

IMG_20210823_105655826.thumb.jpg.6e91324b96a33783ebad0d7a619df6c8.jpg

Opublikowano

Wczesniejszy dostep do demowek i bet 

laugh-mock.gif

Jak nie ma w co grac, bo w providencie trzeba splacic 350, to trzeba sie ratowac takimi grami.

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

I tak od zawsze, Sony dostaje exy, dema, bety wszystko leszpe i pierwsi a Xbox co skapnie i ochłapy 

dobra, zagrywaj się w BETĘ kolejnego coda, a reszta ogra najlepszą PLATFORMÓWKĘ generacji :banderas:

image.png.f9cd7ceea3355c7419bd46a5cbb07253.pngimage.png.c8d8bd3599a9d293edc5f54c93413655.png

image.png.587f01299dab4fde844e8c8fd68f940c.pngimage.png.e0d7ac17aa07961144afeb728d02800e.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.