Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Niebieskie karaczany chyba myślą, że jak się kupi Xboxa to przychodzi ci do chaty zbir i napierdala bambusową pałą po piętach tak długo, aż kupisz game passa, podczas gdy jest to jebana opcja dla tych, co chcą

Tylko że jak przestaniesz opłacac gamepassa to zniknie ostatni argument do posiadania xboxa. Także ten...

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gierki Microsoftu nie znikną i dalej można je kupić, co Ty ćpiesz? A i sam Xbox nie przestanie być najpotężniejszą konsolą na rynku :fsg:

Opublikowano
11 minut temu, zloto napisał:

Spokojnie, dobrze że ceny na sonke stabilne :kaz:

IMG_20210823_105655826.thumb.jpg.6e91324b96a33783ebad0d7a619df6c8.jpg

Ależ TANIOSZKA. Ale to pewnie dlatego że to remaster zrobiony najniższym kosztem. Przy nowych grach wracamy do 3 i pół bomby  :)

Opublikowano

Lisciu zaczal grac w gry czy ostatnie dwa miesiace tu siedzial calymi dniami?

Opublikowano

320 zł za grę wideo xd

I to jeszcze taka generyczna, w która czlowiek już grał milion razy wcześniej w ostatnich 15 latach

jednak co Sony, to Sony

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

320 zł za grę wideo xd

No i dlaczego kłamiesz i manipulujesz? Dumny z siebie jesteś?

319 złotych

Opublikowano

Oj tam,kupi się kiedyś na przecenie świątecznej na Steam :)

Btw. czy klapy przeżyją fakt, że najlepsza gra na PS5 w tym roku wyświetli na cały TV "Xbox Game Studios"? Już pomijam,  że będzie to kastrat w porównaniu do XSX :yao:

Do tego 249zl zamiast tradycyjnych 3 i pół bomby, poznajcie klapy łaskę Pana :xboss:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Ja to widzę przyszłość Microsoftu podobną do Nintendo tylko kilka klas gorszą. 

Dlaczego? Gry na konsolę Microsoftu się nie sprzedają - mowa o dużych grach multi. Producenci narzekają, że nie dostają tantiemów itd

Cała zielona społeczność gra tylko w to co jest w Gamepassie. Zyska na tym Sony które przejmie całkowicie wielkie produkcje i graczy przez duże G i duże P, a Microsoft zostanie tylko ze swoimi 1st party i produkcjami małego kalibru jak Skunk, Gunk czy Akcent. Nie będzie opłacało się robić wersji na XSX devom 3rd party. Już ich to nie bawi powoli.

Microsoft lubi i często zataczało już koło w przeszłości gryząc własny ogon - zatem może dojść do tego, że jak za starych czasów Residenty, Finale, DMC, GTA itd będą tylko na Playstation i PC. Wygra prawdziwe wspieranie branży :kaz: i zachód oleje Xboxa. Zostaną tam tylko ludzie z 4zł w portfelu czyli najnirzsza klasa graczy. Oni teraz już się męczą z tym, a jak Sony zrzuci bomby to pozostaną tylko roztrzaskane psychiki podludzi.

Nie dla Gamepassa kiełbasa.

Opublikowano

Niebieskie zjeby. 

Opublikowano

Mroczne lore, ale zauważ, że to ma głębię i sens

Opublikowano

Nie musiałem, spojrzałem na avatar i już wiedziałem, że nie warto poświęcać czasu.

Spoiler

A poważnie to nie czytałem, ale to był callback do tego:

D3c152G.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przypominam, że PSychoklaun 2 to multiplatforma więc zielone kanalie niech sobie jej nie przypisują. 

Podobnie jak GoW i GoT :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Przypominam, że PSychoklaun 2 to multiplatforma więc zielone kanalie niech sobie jej nie przypisują. 

Wyjebac 250zl za multiplatforme gdzie u konkurencji jest w cenie piwa to można traktować prawie jak ex. 

Opublikowano

Nie no dobrze że ta gra ma 8+ na meta. Wygłodniałe, zielone przegrańce wreszcie się uaktywnili. Temat był martwy jak xbox. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

dobra, zagrywaj się w BETĘ kolejnego coda, a reszta ogra najlepszą PLATFORMÓWKĘ generacji :banderas:

image.png.f9cd7ceea3355c7419bd46a5cbb07253.pngimage.png.c8d8bd3599a9d293edc5f54c93413655.png

image.png.587f01299dab4fde844e8c8fd68f940c.pngimage.png.e0d7ac17aa07961144afeb728d02800e.png

Pic polega na tym że ja to też ogram a Ty dalej na exy Sony będziesz YouTube włączał :D  I mój progres będzie opierał się o Astro, LBP, Ratcheta i Psycho2

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja też ogram na XSX w super jakości, a xszczury tutejsze nawet tego nie ograją XD Co za abstrakcja XD Pierwsza zasada wojny znać język przeciwnika i pophiedolić im broń. 

Opublikowano

Wojować Psychonautem 2? Grą multi? :obama:

Gracze z Xboxem zagrają, bo przyzwyczaili się, że grają we wszystko co się im rzuca. Podkreślam słowo ''rzuca'', daje pasuje mniej, bo po czasie będzie zabrane.

A gracze Sony? Przeanalizują czy warto, czy im się podoba, czy warto poświęcić czas na tą produkcję i kupią lub nie. 

Trochę śmieszne czasy. Posiadacze Gamepassa niczym bogate Swagi się zachowują i wygląda to komicznie :yao: 

Sony Bogiem branży. 

giphy-downsized-large.gif

1 hour ago, Paolo de Vesir said:

dobra, zagrywaj się w BETĘ kolejnego coda, a reszta ogra najlepszą PLATFORMÓWKĘ generacji :banderas:

image.png.f9cd7ceea3355c7419bd46a5cbb07253.pngimage.png.c8d8bd3599a9d293edc5f54c93413655.png

image.png.587f01299dab4fde844e8c8fd68f940c.pngimage.png.e0d7ac17aa07961144afeb728d02800e.png

Ja tutaj widzę 4 super oceniane tytuły. Cztery na PS5 i jeden na XSX 

Opublikowano

Proszę państwa, tak!

Zielone królestwo, nazwa zobowiązuje, a to wszystko można(a nie trzeba) ograć za 4 zł i to w odstępie miesiąca.

Spencer wariat, miał zajebać klapsów i zajebał 

IMG_20210823_214736.jpg

IMG_20210823_214801.jpg

IMG_20210823_214513.jpg

IMG_20210823_214826.jpg

IMG_20210823_214926.jpg

Opublikowano

Chyba zielone ubóstwo. Samoloty, multiplatformówka psychonauts, multiplatformówka hades, multiplatformówka art of rally i 12 minut XD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Dokładnie. Człowiek gra 35lat i jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że XboX będzie walczył takimi tytułami... :facepalm: Do tego jeszcze połowa z tej wklejonej listy to gry multi.

Jest się czym chwalić od premiery która była prawie rok temu :lol:

Opublikowano
30 minut temu, Whisker napisał:

Pic polega na tym że ja to też ogram a Ty dalej na exy Sony będziesz YouTube włączał :D  I mój progres będzie opierał się o Astro, LBP, Ratcheta i Psycho2

Niepotrzebnie zakładasz, że będę chciał grać w gównianego Astrobota i Ratcheta xd Szkoda mi czasu na takie słabe gry, liczy sie tylko Psychonauts 2 od wizjonera.

a że multiplatforma? wyjebongo, cieszę się, że i na PlayStation w końcu wyszła faktycznie dobra platformówka :) 

4 minuty temu, HiS napisał:

Szczerze ja bym tego nie wklejał. Bo to jak samozaoranie. Co jak co ale to wygląda jak nie wiadomo co. Jak gówno? :sapek:

PlayStation? Jedyne co tam dostaniesz to kolejne gry pod tabelki w excelu? Xbox? Znów przesuwa granice i łamie konwenanse. :banderas:

DOMINACJA JAK ZA X360 

Opublikowano
17 minut temu, HiS napisał:

Co jak co ale to wygląda jak nie wiadomo co. Jak gówno? :sapek:

Jak gòwno to wygląda GoT na PS5 za 320zł :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.