Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, UberAdi napisał:

A Aph fanatyk radykał 

Lepsze tldr tutaj wrzucasz niż ja bo ktoś blaszkę obraził;)

14 minut temu, UberAdi napisał:

Nie jesteś tu pierwszym który pisze te wszystkie bzdury, 

Ty również. Gadki o śmierci konsol i boskości blachy słyszałem już dekadę temu.

21 minut temu, UberAdi napisał:

te nowe konsole technologicznie to nic szczególnego i dla kogoś kto ma PCta do grania przez kilka następnych lat będą zbędne. 

Samo SSD to ominięcie największego bottlenecka od czasów cartridge, fakt że znajdą się w konsolach obniży ich cenę również na PC. Obecnie osobom chcącym upgrade'owac kompa doradza się by jeszcze poczekaly.

11 minut temu, Pupcio napisał:

Pecetowcy? Te sc0rwensyny grają w wowa i twierdze krzyżowiec od 15 lat xDDDDD

Nie no corocznie gothic1/2 grany.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minutes ago, aph said:

Obecnie osobom chcącym upgrade'owac kompa doradza się by jeszcze poczekaly.

To akurat doradza się przez 95% czasu, a nie tylko teraz.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Się blachy zagotowały jak SeX u polaka rodaka, bo ich rudy grubas wyjaśnił.

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

Pecetowcy? Te sc0rwensyny grają w wowa i twierdze krzyżowiec od 15 lat xDDDDD

Heroes 3 człowieku w 4k rozumiesz? :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Gadki o śmierci konsol i boskości blachy słyszałem już dekadę temu.

lol, a to nie na odwrót zawsze było?

Opublikowano
6 godzin temu, krzysiekp392 napisał:

lol, a to nie na odwrót zawsze było?

PC zmienił swój target, platforma do CSa, kodów do skyrima, indykow za dwa złote. Dobry biznes zrobili typy z SSD pod które nikt nie optymalizuje.

Opublikowano

PCtowy ekspert teoretyk, dzień 2

Opublikowano

aphormo i te jego teorie z dupy

spacer.png

Opublikowano

RmdTxqH.jpeg

:doom:

Opublikowano
17 godzin temu, UberAdi napisał:

No fajne te statystyki, ciekawe jak tam konsolowcy gdzie większość gra na tanich chińskich telewizorach 1080p z marketu. Fajnie wam forumek rzeczywistość zakłamuje jeśli myślicie że przeciętny konsolowiec kupuje OLEDa 60" do grania w gierki.

Kupujących PCta specjalnie do gier jest mniej niż januszy i casualowych użytkowników laptopów. Nie rozumiem co jest w tym dziwnego i skąd ten szok jakby Dark Cuck odkrył jakiś sekret. To chyba oczywiste?

Myśle se na tym forum o gierkach więcej ma w domu oledy niż jest blacharzy grających natywnie w 4K :reggie:

Opublikowano

czaicie, że klapy myślą już nad wymianą wentylatora w swojej plejce? nie wiedziałem, że next gen może wydawać jakiekolwiek dźwięki a co dopiero być głośnym.

Opublikowano

Co złego jest w wymianie wentylatora w nowej konsoli? To upgrade, jak w gierkach, dodatkowa immersja! Takiego CUSTOMOWEGO sprzęta to każdy odkupi z pocałowaniem ręki, więc to także inwestycja!

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie tylko pograsz, ale i jeszcze się majsterkowania nauczysz. A na Xboxie co? Wszystko działa, cicho że idzie zapomnieć czy sprzęt jest włączony. Jak w takich warunkach stworzyć więź ze swoją konsolą?!

Z konsolą to nie ma jak ale jak Wredny możesz dobrze zapoznać się z pracownikami rtv euro. :)

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie tylko pograsz, ale i jeszcze się majsterkowania nauczysz. A na Xboxie co? Wszystko działa, cicho że idzie zapomnieć czy sprzęt jest włączony. Jak w takich warunkach stworzyć więź ze swoją konsolą?!

Ty z pewnością wiesz jak działa XsX z autopsji co nie?

33 minuty temu, lpcl napisał:

Z konsolą to nie ma jak ale jak Wredny możesz dobrze zapoznać się z pracownikami rtv euro. :)

Lepsza pleyka która coś tam szumi delikatnie niż Xbox który pada przy Alan Wake:ragus:

Opublikowano

Nie double agent, nadal moje serce w niebieskim niebie pomiędzy skrzydłami anioła PS5. XsX też się dobrze bawie i nawet ostatnio w ustawieniach znalazłem funkcje Całkowite Wyłączania co spowodowało że od kilku dni nawet już wentylator się w nim nie kręci. Czekam na NOWE GRY!!!

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie double agent, nadal moje serce w niebieskim niebie pomiędzy skrzydłami anioła PS5. XsX też się dobrze bawie i nawet ostatnio w ustawieniach znalazłem funkcje Całkowite Wyłączania co spowodowało że od kilku dni nawet już wentylator się w nim nie kręci. Czekam na NOWE GRY!!!

To jakie teraz gierki katujesz na plejce? 

Spiderman, weź się nie wygłupiaj. 

Opublikowano

Nie no jasne. Na żadnej nic nie ma nowego. Spiderman? A co to?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no jasne. Na żadnej nic nie ma nowego. Spiderman? A co to?

Taki typ w lateksie i rajstopach. Normalnie w takim kostiumie dostałby bęcki na mieście i kilka paragrafów za przebieranie się za zboka ale w komiksach kozak z niego i w ogóle. 

Opublikowano

Niedługo minie miesiąc od zakupu Sexa, a on dalej cichutki, zero problemów, nic nie drze ryja jak to było w przypadku ps5 i ps4 pro i jeszcze strzelają sobie z palca, tandetne części i hardware z importowanego ruskieo bazaru, a te różne wentylatory to już w ogóle mega rotfl :pawel: Niech to zdechnie te cała małża i zrobią porządnego slima.

Pewnie jeszcze będzie srakowato chodził CB2077 na ps5 XDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.