Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, UberAdi napisał:

A Aph fanatyk radykał 

Lepsze tldr tutaj wrzucasz niż ja bo ktoś blaszkę obraził;)

14 minut temu, UberAdi napisał:

Nie jesteś tu pierwszym który pisze te wszystkie bzdury, 

Ty również. Gadki o śmierci konsol i boskości blachy słyszałem już dekadę temu.

21 minut temu, UberAdi napisał:

te nowe konsole technologicznie to nic szczególnego i dla kogoś kto ma PCta do grania przez kilka następnych lat będą zbędne. 

Samo SSD to ominięcie największego bottlenecka od czasów cartridge, fakt że znajdą się w konsolach obniży ich cenę również na PC. Obecnie osobom chcącym upgrade'owac kompa doradza się by jeszcze poczekaly.

11 minut temu, Pupcio napisał:

Pecetowcy? Te sc0rwensyny grają w wowa i twierdze krzyżowiec od 15 lat xDDDDD

Nie no corocznie gothic1/2 grany.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minutes ago, aph said:

Obecnie osobom chcącym upgrade'owac kompa doradza się by jeszcze poczekaly.

To akurat doradza się przez 95% czasu, a nie tylko teraz.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Się blachy zagotowały jak SeX u polaka rodaka, bo ich rudy grubas wyjaśnił.

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

Pecetowcy? Te sc0rwensyny grają w wowa i twierdze krzyżowiec od 15 lat xDDDDD

Heroes 3 człowieku w 4k rozumiesz? :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, aph napisał:

Gadki o śmierci konsol i boskości blachy słyszałem już dekadę temu.

lol, a to nie na odwrót zawsze było?

Opublikowano
6 godzin temu, krzysiekp392 napisał:

lol, a to nie na odwrót zawsze było?

PC zmienił swój target, platforma do CSa, kodów do skyrima, indykow za dwa złote. Dobry biznes zrobili typy z SSD pod które nikt nie optymalizuje.

Opublikowano

PCtowy ekspert teoretyk, dzień 2

Opublikowano

aphormo i te jego teorie z dupy

spacer.png

Opublikowano

RmdTxqH.jpeg

:doom:

Opublikowano
17 godzin temu, UberAdi napisał:

No fajne te statystyki, ciekawe jak tam konsolowcy gdzie większość gra na tanich chińskich telewizorach 1080p z marketu. Fajnie wam forumek rzeczywistość zakłamuje jeśli myślicie że przeciętny konsolowiec kupuje OLEDa 60" do grania w gierki.

Kupujących PCta specjalnie do gier jest mniej niż januszy i casualowych użytkowników laptopów. Nie rozumiem co jest w tym dziwnego i skąd ten szok jakby Dark Cuck odkrył jakiś sekret. To chyba oczywiste?

Myśle se na tym forum o gierkach więcej ma w domu oledy niż jest blacharzy grających natywnie w 4K :reggie:

Opublikowano

czaicie, że klapy myślą już nad wymianą wentylatora w swojej plejce? nie wiedziałem, że next gen może wydawać jakiekolwiek dźwięki a co dopiero być głośnym.

Opublikowano

Co złego jest w wymianie wentylatora w nowej konsoli? To upgrade, jak w gierkach, dodatkowa immersja! Takiego CUSTOMOWEGO sprzęta to każdy odkupi z pocałowaniem ręki, więc to także inwestycja!

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie tylko pograsz, ale i jeszcze się majsterkowania nauczysz. A na Xboxie co? Wszystko działa, cicho że idzie zapomnieć czy sprzęt jest włączony. Jak w takich warunkach stworzyć więź ze swoją konsolą?!

Z konsolą to nie ma jak ale jak Wredny możesz dobrze zapoznać się z pracownikami rtv euro. :)

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie tylko pograsz, ale i jeszcze się majsterkowania nauczysz. A na Xboxie co? Wszystko działa, cicho że idzie zapomnieć czy sprzęt jest włączony. Jak w takich warunkach stworzyć więź ze swoją konsolą?!

Ty z pewnością wiesz jak działa XsX z autopsji co nie?

33 minuty temu, lpcl napisał:

Z konsolą to nie ma jak ale jak Wredny możesz dobrze zapoznać się z pracownikami rtv euro. :)

Lepsza pleyka która coś tam szumi delikatnie niż Xbox który pada przy Alan Wake:ragus:

Opublikowano

Nie double agent, nadal moje serce w niebieskim niebie pomiędzy skrzydłami anioła PS5. XsX też się dobrze bawie i nawet ostatnio w ustawieniach znalazłem funkcje Całkowite Wyłączania co spowodowało że od kilku dni nawet już wentylator się w nim nie kręci. Czekam na NOWE GRY!!!

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie double agent, nadal moje serce w niebieskim niebie pomiędzy skrzydłami anioła PS5. XsX też się dobrze bawie i nawet ostatnio w ustawieniach znalazłem funkcje Całkowite Wyłączania co spowodowało że od kilku dni nawet już wentylator się w nim nie kręci. Czekam na NOWE GRY!!!

To jakie teraz gierki katujesz na plejce? 

Spiderman, weź się nie wygłupiaj. 

Opublikowano

Nie no jasne. Na żadnej nic nie ma nowego. Spiderman? A co to?

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no jasne. Na żadnej nic nie ma nowego. Spiderman? A co to?

Taki typ w lateksie i rajstopach. Normalnie w takim kostiumie dostałby bęcki na mieście i kilka paragrafów za przebieranie się za zboka ale w komiksach kozak z niego i w ogóle. 

Opublikowano

Niedługo minie miesiąc od zakupu Sexa, a on dalej cichutki, zero problemów, nic nie drze ryja jak to było w przypadku ps5 i ps4 pro i jeszcze strzelają sobie z palca, tandetne części i hardware z importowanego ruskieo bazaru, a te różne wentylatory to już w ogóle mega rotfl :pawel: Niech to zdechnie te cała małża i zrobią porządnego slima.

Pewnie jeszcze będzie srakowato chodził CB2077 na ps5 XDD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.