Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
28 minut temu, messer88 napisał:

Nn5iHSF.jpg

z tym ogrywaniem widzę nieźle idzie szczególnie z EKSAMI 

0 of 28 Trophies

Wygodny wycinek.

Oczywiście każdy znajdzie też tam m. in. Infamous, Spiderman, Yakuzy (były wtedy exami gdy ogrywałem), Detroit, Ratchet, Wipeout, Journey i wiele innych. Reszta czeka spokojnie.

Na Xboxie w to bym nie zagrał bo to słaba konsola. Jak człowiek sobie pomyśli, że np. Detroit czy Spidermana by nie ograł, to tak jakby wyrwać kawałek serca...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 988,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Co tam crossgenowego na 2023 czy 2024 zapowiedzieli?Pytam bo po wczorajszym widać że takie Insominiac już się całkowicie przerzuciło na PS5. GoW prawdopodobnie będzie jednym z ostatnich crossgenów od first party, a czytając  projekcje niektórych botów można stwierdzić że wpierdalali muchomory z afgańskimi dzieciakami, przeżyli tyko dlatego że wychwali się w większości Podlasiu, a to zagłębie księżycowych druidów:dog:

Nie bądź naiwniakiem, przecież na początki wierzyli w generację, a co się później okazało? Że kolejne gry wychodzą też na PS4, to samo będzie z tym co niby mają wydać tylko na PS5, abyś poleciał i kupił szrota grają na was jak na skrzypcach :)

I jeszcze kamilek ten sam typ co płaskoziemca, Ty patrz słońce zachodzi ono nie zachodzi perspektywa się zmienia xD

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

Nie bądź naiwniakiem, przecież na początki wierzyli w generację, a co się później okazało? Że kolejne gry wychodzą też na PS4, to samo będzie z tym co niby mają wydać tylko na PS5, abyś poleciał i kupił szrota grają na was jak na skrzypcach :)

I jeszcze kamilek ten sam typ co płaskoziemca, Ty patrz słońce zachodzi ono nie zachodzi perspektywa się zmienia xD

Czytał Lord Projektor

590658149686444042.gif?v=1

Opublikowano

Figuś się zeźlił bo sonka to yebane gówno A on nie może nic na to poradzić :nosacz2:

Opublikowano

Te profile klapów są wszystkie takie same. Pięć gier na krzyż rocznie, crapy jak terminator czy dynasty warriors, 0% trofeów w eksach. Ten temat nie ma zupełnie sensu z takimi preciwnikami. Jeszcze nie widziałem żadnego klapa, który by grał w gierki.

Opublikowano

qrva panowie co sie dzieje,  co się czepiacie nowego GOW'a przecież ten 2018 na PS5 wygląda i rusza się zajebiscie mało wam? a na co komu ten progress i lepsza grafa xDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

Do marca 2022 roku. Demon Souls Remake, Spiderman MM, Sackboy, Astroboot, Returnal, Ratchet, dodatek do GoT, dodatek do FF7Remake, Death Stranding DC, Deathloop, Kena, Horizon 2, Sifu i GT7.

XboxszczurX: Mucha śmieć symulator, Psychoszczur 2, FH5 i Crap Infinity z zespołem Akcent gufnem obesranym.

Tylko idiota nie widzi potęgi playstation.

Opublikowano

Psychonauts 2 mozna kupic na ps4 i grac w 60 klatkach na ps5.

Opublikowano

I w (chyba, nie wiem czy ten zlom nienlata w 1080p) 1440p i bez hdr XD definitive experience tylko na iksboksie

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

no 2022 rok zapowiada się "znakomicie", na ten moment tylko Starfield interesuje mnie w jakimś tam stopniu, od biedy ten GOW jako poprawna kontynuacja "jedynki"

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Te profile klapów są wszystkie takie same. Pięć gier na krzyż rocznie, crapy jak terminator czy dynasty warriors, 0% trofeów w eksach. Ten temat nie ma zupełnie sensu z takimi preciwnikami. Jeszcze nie widziałem żadnego klapa, który by grał w gierki.

schab grał ale [*] 

Opublikowano

Spokojne te CW widać, że nawet klapersy nie mają czym walczyć po wczorajszym. 

Opublikowano
Spokojne te CW widać, że nawet klapersy nie mają czym walczyć po wczorajszym. 
A czym tu walczyć? Amerykańskimi bajkami klepanymi wg sonowskiej sztancy, chińską Bayonetą, czy może DLC do poprzedniego Drwala?
Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Do marca 2022 roku. Demon Souls Remake, Spiderman MM, Sackboy, Astroboot, Returnal, Ratchet, dodatek do GoT, dodatek do FF7Remake, Death Stranding DC, Deathloop, Kena, Horizon 2, Sifu i GT7.

XboxszczurX: Mucha śmieć symulator, Psychoszczur 2, FH5 i Crap Infinity z zespołem Akcent gufnem obesranym.

Tylko idiota nie widzi potęgi playstation.

Ja pierdole jaka DOMINACJA. Xbox zaczął jak nigdy, a kończy jak zawsze :)

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Te profile klapów są wszystkie takie same. 

Profile xbotów są wstydliwie ukrywane, ale można śmiało założyć, że w exy też nie grają.

Z wiadomych przyczyn :kaz: 

Opublikowano

Klapy coś tam niby piszczą, ale każdy ich post przesycony jest rozpaczą, depresją i łzami.

Przykry widok.

Ale hej, Playstation 6 to już na pewno zmiażdży Xboksa, głowa do góry niebieskie cuckoldy :xboss:

Opublikowano
17 minut temu, Mendrek napisał:

Profile xbotów są wstydliwie ukrywane, ale można śmiało założyć, że w exy też nie grają.

Z wiadomych przyczyn :kaz: 

Boty będą się delektować forzą i halo w jesienne wieczory, a u chłopaków z niebieskiej strony peggle i simsy.

Opublikowano

Tradycyjne This is Waiting :reggie: 

Fajnie wyglądają zapowiedzi KOTORA, Wolverine czy nawet Pajonka, ale bez kitu kiedy to będzie? 2023? Może się wyrobią na premierę PS5 Pro. 

Opublikowano

Pięknie boty rozrzucone jak gnój po polu:banderas: kotor, spider, wolverin, forspoken, gt7, gow:banderas: a wy co? Cwalo w oprawie z 360 f2p z blacharzami na myszkach i reskin frajerzuni gdzie będziecie jeździć za piniatami ?:dynia: potem tylko dokarmić boty jakimiś gasami i indorami i będą tylko czekac az okruszki spadną z pańskiego stolu:banderas: Z A O R A N E 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kurła, tak sobie myślałem, że w tym Sony to jednak geniusze

Zrobili Gowa w 2018, który był spoczko, a teraz robią niby drugą część z powcinanej zwartości

I to naginanie rzeczywistości, że mamy teraz niby 9 generację xD Wszystkie te jajca wychodzą na PS4 i bez problemu mobliby grata trzymać przy życiu z kolejne 5 lat, bo pewnie za tyle zobaczymy jakaś pierwszą grę, które nie jest crossgenem. 

Ale fajnie mieć chociaż na PC nie tylko zielone, ale i niebieskie "exy" 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.