Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Obie wersje praktycznie betonowe 60fps (wstyd jakby było inaczej przy grze z niemal 2 generacji wstecz), jedynie przy checkpointach przycięcia na ułamek sekundy są nieco gorsze na konsolach Sony niż Xboxach (tam i na PC też występują), ale bot pod tytułem "pokas sklina w co glas... no pokas, no pokas :cray:" próbuje jak zwykle zakrzywić rzeczywistość :facepalm:

ps. Jedyny w miarę dobry Crysis to.... pierwsza połowa pierwszej części, reszta to gówno obesrane.

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jakim trzeba być zwierzęciem żeby grać w 41fps, gdy na bestii XSX masz 60fps? 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Jakim zwierzęciem trzeba być żeby dalej w to brnąć, kiedy każdy może obejrzeć materiał z DF? :turned:

(w dodatku znowu próbować walczyć kompatybilnością wsteczną i wersją z PS4 Pro vs X One X).

Opublikowano

Biedne playstation zawsze pod gorke

Opublikowano

2 minuty temu, dee napisał:

Tymczasem u klaperskich w Google na wieść o plejśmieciarze5 Pro :shieeet:

Screenshot_20211018-192539.png

Edytowane przez dee

Opublikowano

Jaja Sony szykuje się na wersje PRO a Microsoft dalej bez next gena w tej generacji :obama:

Opublikowano

W domu u Xboxa okazało się ze Xbox to niezła ciota wiec wujek Sonka stuka panią domu xD

5C60219B-BEBA-416D-A5CA-E5119E537BFA.jpeg

Opublikowano

Teraz boty będą przez półtora roku pierdolić o PS5Pro, bo o grach nie mogą bo nie ma  :xboxssie::xboxssie:

Opublikowano

18.10.2021. Yebane w dupe niebieskie karakany odkryły że muchy ciągnie do gówna więc tak zwani pseudozagrajmerzy kupują ps5 :nosacz3:

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

W życiu seksualnym Pawła podobnie jak na xboxie, bierzesz telefon do łapki, dzwonisz po babeczki i nic ci więcej nie trzeba. 

Tymczasem:

5A5D8986-4B61-4105-8ED5-835F59E730F0.jpeg

Ale tą pierwszą z lewej to bym ruchau :notbad:

Opublikowano

Śmieciara 4.5 bez gier nie wyrabia przy crysis2 z x360? Czemu to nie dziwi, perski dev kłamał  :kaz:

Opublikowano
7 godzin temu, Daddy napisał:

Whiskera mało ostatnio w CW, w Xboxowych tematach zachwyca się najlepszymi grami od XGS, podobnie schaboszczak ten tylko nic nie pisze żeby zachować pozory u niebieskiej dzieciarni, nawet donatan bluzga za ps5 że gówno nie działa i gier nie ma.....został tylko biedny liściu który w sumie i tak nie gra w gry albo blokuje się na ekranie startowym no i kamilek obserwujący 24/7 konto Kojumbo, szukając nowych wskazówek. 

Klapy [*] 

Spokojnie jestem :) ostatnio dużo podróżowałem (nie po odwykach) ale już w piątek więcej czasu spędzę w domu i przy konsolach / forum :D

a co najnowszych wieści No to cóż :/ nie ma już z kim walczyć, teraz tylko czekanie do Forzy

Opublikowano

Już w ten piatek Whiskas będzie udawał że dalej ma w co grać na playszmacie 4,5 bez gier :yao:

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Już w ten piatek Whiskas będzie udawał że dalej ma w co grać na playszmacie 4,5 bez gier :yao:

Już w ten piątek na obu konsolach sobie pogram z tym że więcej na PS5 z logicznego punktu widzenia - więcej gier

Opublikowano

A potem wyjdzie xbox XX(L) i znowu będzie 4k vs checkerboarding osrany 1440p

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

A potem wyjdzie xbox XX(L) i znowu będzie 4k vs checkerboarding osrany 1440p

A potem a potem a potem u Was tylko potem a u nas TERAZ ;) 

Opublikowano

Tak tak Whiskas, u was teraz to jak zwykle czekanie aż jakaś używka na pchlim zleci z ceny. Uciułałeś już na tego Deathloopa? Czy dalej nie znalazłeś frajera na tego Racheta 9zł taniej niż oryginał :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Tak tak Whiskas, u was teraz to jak zwykle czekanie aż jakaś używka na pchlim zleci z ceny. Uciułałeś już na tego Deathloopa? Czy dalej nie znalazłeś frajera na tego Racheta 9zł taniej niż oryginał :yao:

Już Ci wyjaśniam, Ratcheta nawet nie musiałem kupować bo jak wiesz jak ma się kolegów to się czasem ludzie wymieniają na pudełeczka, takie czasy dogodne, płacisz za jedna grasz w kilka ale wystarczy mieć prawdziwych znajomych a nie cyfrowych ;) 

Opublikowano
Just now, Whisker said:

Już Ci wyjaśniam, Ratcheta nawet nie musiałem kupować bo jak wiesz jak ma się kolegów to się czasem ludzie wymieniają na pudełeczka, takie czasy dogodne, płacisz za jedna grasz w kilka ale wystarczy mieć prawdziwych znajomych a nie cyfrowych ;) 

Czyli zabijacie branże, nie wstyd wam?

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

To ja w GP Ultimate od Pana Spencera za 4zł/msc mam kilkaset gier. A nie tylko kilka. Nawet nie musze płacić za jedną, bo te 4zł to nawet cieżko uznać za płacenie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

To ja w GP Ultimate od Pana Spencera za 4zł/msc mam kilkaset gier. A nie tylko kilka. 

Nie gier a gierek, tez mam i co? W życiu nie porównałbym tych „kilkuset” hitów do konkretnych gier. Owszem znajdzie się kilka pereł ale jak miałbym tylko liczyć na to co ktoś mi da to już dawno nie byłbym graczem

Aha i pełna dominacja musiała w końcu nastąpić 

6D411909-F0B8-412E-A2E2-8CF535DAE93B.jpeg

10 minut temu, Czoperrr napisał:

Czyli zabijacie branże, nie wstyd wam?

Według statystyk rozwijamy, pogadaj z tymi co za 4zł na GPU żydzą i jeszcze maja czelność wymagać hitów :D  (Już nie mówiąc o tych specjalistach którzy GPU od razu walili na kilka lat do przodu, to są dopiero odklejeńcy)

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.