Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

GT7 na psvr 2 tylko dla prawdziwych mezczyzn i fanów motoryzacji:banderas:frajerza? dla dzieci i totalnych przegrywow co koncza na zbijaniu piniat i cofaniu czasu:pawel: niebo a ziemia. Tak się odsiewa niebieskich hardcorowcow od zielonych casuali:xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
55 minut temu, Lord Protector napisał:

Jeszcze to udowadnianie na siłę, że GT lepsze to już go Sylvan ładnie wyjaśnił :D 

Nikt zbytnio  nie pisze i nie napisał że GT7 będzie super lepsze, to dwie różne gry, arcade VS symulator i czemu nie może być równie zajebiscie bawić się w niej? Ja tam przejdę i Forze i GT7 i będzie wypasik a nie pluł na jedna serie odcinając się od niej, bez sensu. To że Forza ma swoje mankamenty to tak samo jak GT ale to dwa dobre szpile. No ale wiadomo w CW trzeba pokazać piksele i wytykać więc tak się robi. Obie konsole dostaną swoje flagowe wyścigi i tego się trzymajmy. Żal można mieć tylko do tego że tyle czekania było na obie produkcje

Czemu mnie to nie dziwi? Aha wiem bo na Xa nie wyznaczono nikogo, nawet przebojowe MSF to gowno bez polotu

FFE45A43-97B9-467B-92EF-7C3616EA3AD9.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Mowa jest o GTS vs FM7 człeniu. 

Nikt nie pisał o tym czego jeszcze nie ma. 

Opublikowano

Ten downgrad kurwizona:yao: dymanie na rendery botów ksiazkowe:yao:

Screenshot_20211029-175556_YouTube.jpg

Opublikowano

Hah w październiku Goty :) no ale trzeba to było odjebac szybciej bo po premierze FH5 i H:I już by był za duży przypal.

Wogóle to Psychonauts 2 jest chyba największym odkryciem tego roku i pokazem że kreatywność i gameplay zawsze będzie ponad oprawą. 

A Returnal? Połowa klapow nie grała, połowa się odbiła 

Opublikowano

Rozdzielczości takie same, ale na PS5 betonowe 60fps i prawie betonowe 120fps w tym trybie. Na retroboxie 40-50fps i 90fps w trybie 120.

Tylko 1 next-gen na rynku kolejny raz pokazuje przewagę.

Ten xbox prawie taki słaby jak jego community.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ta sytuacja w której nazywasz bota po imieniu a ten zamiast zamknąć mordę popełnia jeszcze gorszego wysrywa niż poprzedni :sapek:

Opublikowano

Do czego to doszło... posty doncfella lepiej się czyta niz wywody emeta czy łoma wypełnione bełkotem. Nie ma nic gorszego niż niz pseudoznawcy programowania gier, ktorzy sa ekspertami po obejrzeniu kilku filmikow df. Berion reaktywacja.

Opublikowano

To co ma działać jak trzeba to działa jest 4k jest betonowe 60 FPS a i nawet 120 FPS także dla chcącego nic trudnego no ale łatwo znaleźć rodzyna i się do niego brandzlowac i majaczyć coś o jedynym next genie na rynku, którym na pewno nie jest PS5 :D

Emet do garów.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Do czego to doszło... posty doncfella lepiej się czyta niz wywody emeta czy łoma wypełnione bełkotem. Nie ma nic gorszego niż niz pseudoznawcy programowania gier, ktorzy sa ekspertami po obejrzeniu kilku filmikow df. Berion reaktywacja.

To, że nie ogarniasz jak ktoś napisze coś ponad Twoją wiedzę i brzmi to dla Ciebie jak bełkot... nie jest winą moją ani tego kogoś. Małpie też możesz wykładać fizykę kwantową i dla niej to też będzie bełkot.

Btw. Zwraca się do kogoś pisząc z dużej litery, ale jakz zwykle xboxowe community poniżej poziomu.

Opublikowano

Xddd zwracam to ostatni posilek jak czytam twoje wypociny

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Jakoś strasznie musiałem Ci zajść za skórę skoro już kolejny raz o mnie wspominasz w temacie w którym od dłuższego czasu się nie udzielam. A odnośnie DF już parę razy wspominałem że nie zawsze ich materiały są idealne, za to bardzo polecam filmiki NX Gamer dobrze tłumaczy wszelkie sztuczki techniczne i może wtedy Ty też zrozumiesz ten 'bełkot'.

Opublikowano

Nie, dziekuje. Nie nabijam wyswietlen fanbojowi sony.

Opublikowano

Wyobrażacie sobie być młodym fanem Nintendo? 

Młody chłopak czeka kilka lat na kolejną część ukochanej gry. Tyle samo zajęło mu uzbieranie z kieszonkowego na używanego Switcha Lite + gra na premierę $60 młody kawalerze. 

Wraca do domu nakręcony. Gra marzeń. Całe wakacje planuje nukurwiać w metroida na next genie. Koledzy posinieją z zazdrości. 

Wieczorem smutek i pierwszy w życiu alkohol - litr wódki. 

Gra okazała się indykiem 2D na kilka godzin. 

Przechwytywanie2.png

Wyobrażacie sobie, że Nintendo tak rucha młodych ludzi? 

Dobrze, że chociaż szanujący się gracze by się tak nie dali. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Tak trzeba zyc. Z nintendo to albo cfw albo emulator.

Opublikowano

Pykło dwa browarki z DS DC, potem Fifka na Xśmieciu i włączenie FH4 na 5 minut. Jakie to już gufno brzytkie. Szybko się zestarzała. Teraz włączcie Uncharted 4 i każdy " ex " na kloca leży.

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Pykło dwa browarki z DS DC

Już przeszedłeś płatną aktualizacje? Brawo ty. 

Teraz playszmata 4,5 do szafy a nadkonsola XSX wchodzi na pełne obroty. Dziekuj Panu Spencerowi.

Opublikowano

Przypomnę, że klapy od zawsze twierdziły że eksy nikogo :kaz:

Opublikowano
12 godzin temu, Emet napisał:

Rozdzielczości takie same, ale na PS5 betonowe 60fps i prawie betonowe 120fps w tym trybie. Na retroboxie 40-50fps i 90fps w trybie 120.

Tylko 1 next-gen na rynku kolejny raz pokazuje przewagę.

Ten xbox prawie taki słaby jak jego community.

Która to już gra z miażdżącą przewagą? Nie zliczę już 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie umiesz liczyć do jednego?

Opublikowano

Przykład Ghostrunnera to sytuacja analogiczna do tego, że nieopierzonym kierowcom nie daje się prowadzić sportowego auta. Po prostu brak im skilla którego z kolei nie brak Playground i dlatego cross-gen z kulą u nogi, Xboxem One S, wygląda lepiej niż jakakolwiek dedykowana PS5 gra. W dodaku w 4K/60.

Nazywanie PS5 next-genem? Największe kłamstwo generacji.

Opublikowano

Deathloopik opykany to chyba dzisiaj Kena wleci. A Death Stranding to chce się grać wiecznie. Szkoda, że przygoda niedługo dobiegnie końca.  Jak dobrze mieć zawsze wybór. Na Xszczura chciałem kupić Strażników Galaktyki, ale gorzej chodzi, a nie mogę sobie pozwolić na lincz oczny.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Xbox series X - największe kłamstwo ostatnich dwóch dekad. Moc na papierze - zero wartości dodanej. Po roku co dostajemy?:

- połatane Halo które okazało się pośmiewiskiem długo przed premierą

- upgrade graficzny samochodów 

- świat w którym latasz samolotem i jesteś jedyny.

- kupiona Bethesda która nie wydała nic od 4 lat (poza dobrą grą na Sonke)

Opublikowano
W dniu 27.10.2021 o 23:40, Donatello1991 napisał:

No dobra. Gierka prawie ukończona, bo się wkur na koniec i niechce mi się już powtarzać pętli, bo ginę na samym końcu, więc sobie zakończenie po prostu na youtube obejrzałem.

15 minut temu, Donatello1991 napisał:

Deathloopik opykany

xDDD

Kolejny po lisciu i izonku teoretyk gamingu konczący gry na YT. Co za zaskoczenie. Typowe w niebieskim cyrku pełnym uposledzonych motorycznie i intelektualnie biedaków :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.