Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, Whisker napisał:

Ale śmiesznie jak się boty rzucają, doczekali się pierwszej gry next gen na Xa w która tez zagram haha

posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

Jakie pieniądze? Za darmo w GPU ogram

Zapłacisz, zapłacisz. :) Jak nie za gry od najlepszego 1st party na rynku, to za 12 terafanków jedynego next-gena na rynku lub dostęp do najlepszej usługi growej na rynku. :) 

Opublikowano

W temacie fh5 tylko niebieska magnateria bo zielone, pijackie mordy pozalowaly 100zl na DELUXA slyszac, ze w biedrze zbliza sie promocja kup 24 piwa a kolejne 24 dostaniesz gratis :) 

Rasa panow gamingu. To jasne od lat.

Opublikowano
Just now, schabek said:

W temacie fh5 tylko niebieska magnateria bo zielone, pijackie mordy pozalowaly 100zl na DELUXA slyszac, ze w biedrze zbliza sie promocja kup 24 piwa a kolejne 24 dostaniesz gratis :) 

Rasa panow gamingu. To jasne od lat.

Widać kto śledzi promocje tanich szczyn z biedry. 

Opublikowano

Zieloni są w pracy, a nie na zasiłku z MOPSu, to jest ta subtelna różnica :)

nowa nie mogła lepiej wjechać :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzięki za tipa. :lapka: Zostawić Ci puszki? 

Pijesz piwo z puszki?! Fuuuuu :bad:

Opublikowano
6 minut temu, Emet napisał:

Pijesz piwo z puszki?! Fuuuuu :bad:

No Harnasia z puchy, hmmm. Kiedyś sie piło i nikt nie wybrzydzał. Z resztą nie dajmy sie zwariować, po co za piwo przepłacać skoro efekt zazwyczaj ten sam?

Opublikowano

Tylko Whiskey, browarem to można się dojebać. W Meksyk wjadę jednak na Tequili, wrażenia i imersja dla zielonych kustoszy i harnasi nie osiągalna. 

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Zieloni są w pracy, a nie na zasiłku z MOPSu, to jest ta subtelna różnica :)

nowa nie mogła lepiej wjechać :banderas:

xsmieciara w domu, śmieciara w życiu 

5D32863A-0874-4DC0-A333-61DD7B480F0F.jpeg

Opublikowano

Nadal w społecznej hierarchii wyżej od niebieskich.

Patologia przy osiedlowym sklepie. Co na to urzędnicy? - Swidnica24.pl -  wydarzenia, informacje, rozrywka, kultura, polityka, wywiady, wypadki

Opublikowano

Rozi przed zakupem xboxa

rozi.thumb.png.374870eb1efee776868278a79c9aa53d.png

Rozi po kupieniu xboxa:

1371239848_rozi3.thumb.png.35d821273354ac4ff4701f539b164ffe.png

dla każdego jest ratunek

Opublikowano
Cytat

Członkowie EA Play (w tym subskrybenci Xbox Game Pass i Xbox Game Pass Ultimate) otrzymają wczesny dostęp do otwartej bety i 10-godzinnej wersji próbnej Battlefield 2042, która rozpocznie się 12 listopada 2021 roku.

Czyli co, mając GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera będzie można pograć przed premierą w BF2042 dłużej niż te niebieskie pokraki przechodziły gre o wiewiórce na 7 godzin za 3 i pół bomby?

Takie atrakcje tylko na najpotężniejszej konsoli świata z najlepszą usługą świata. A w co tam gracie na Playszmacie 4,5 bez gier chłopcy?

Opublikowano

Poważna inwigilacja postów na przełomie 2018-2021:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Dodatkowo pewnie pierwszy post z tak zwanych console wars a drugi z tematu horizona widziałem.

Dzięki Ci Boże, że nie jestem zielony:fsg:

Opublikowano
24 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Czyli co, mając GP Ultimate za 4zł od Pana Spencera będzie można pograć przed premierą w BF2042 dłużej niż te niebieskie pokraki przechodziły gre o wiewiórce na 7 godzin za 3 i pół bomby?

Takie atrakcje tylko na najpotężniejszej konsoli świata z najlepszą usługą świata. A w co tam gracie na Playszmacie 4,5 bez gier chłopcy?

Ten battlefield to dla tej samej grupy umysłowej co gra w Fornite. Jakos nie dziwi mnie podjarka Pioterka :shieeet:

Opublikowano

Gra o wiewiórce zbierającej śrubki za to dla intelektualistów:yao: 

Tak tak izonik, widze że piecze dupa. Ale pogódź sie z tym że XSX + GPUltimate to potęga. Także ten tego, jak ty będziesz grał w Fortnite na Playszmacie bez gier, to ja akurat będę testował BF2042 w najlepszej konsolowej jakości. 

PS

Czekamy jeszcze na Whiskasa który niedawno podniecał sie że beta Vanguard jest kilka dni wczesniej na PS5 niz na XSX. Ciekawe co powie o 10godzinnym trialu BF2042 na XSX tydzień przed premierą, gdy na Playszmacie 4,5 jak zwykle wielkie gówno.

Opublikowano

Piotr wojuje eaplay ktore jest na playstation za 15 zł:dynia: Co to dlc do kurwizona robi z ludzmi botami ja się pytam:reggie:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Uwaga uwaga, kamilek zaraz kupi eaplay, tak kamilku? I będzie wojował nim z GPUltimate :yao:

Opublikowano

Kamilek z ciężkim PTSD po tym jak wszyscy niebiescy kumple wysrali mu się na ryj i szarpią w Godrizona5 :xboss:

Opublikowano
Cytat

To nie ja wojuje gunwem za 15 zł

No własnie ty. Ja wojuje GpUltimate. Tylko twój mały niebieski móżdżek nie dostrzega róznicy.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

EA play za 15 PLN żeby ograć BF-wcześniej? Brzmi lepiej niż wydać 50 PLN za taką możliwość bo reszta zawartości XGP to gówno śmieciowe. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.