Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Psssst liściu jak grałeś to pewno wiesz, że płoty w FH5 rozpadają się na kawałki więc ciężko będzie w nie przyjebac no ale...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Pewnie cześć otoczenia jest ładowana z dysku a pozostała z chmury i otoczenie jest streamowane. Jak Paweł odłączysz net to możesz w niewidzialny płot przyjebać. Nie polecam. 

Akurat większość przeszkód się niszczy, jedynie budynki i duże drzewa zatrzymają samochód. Za resztę to jeszcze punkciki wpadną :lapka:

Opublikowano
30 minut temu, Lord Protector napisał:

Psssst liściu jak grałeś to pewno wiesz, że płoty w FH5 rozpadają się na kawałki więc ciężko będzie w nie przyjebac no ale...

Pssst soul, żeby się coś rozpadło trzeba najpierw przyjebać....

Opublikowano

Kierwa ale ten Liściu miota się jak szatan od tygodnia. 

Ja gram w FH5 i jakoś nic mi nie wyskakuje przed nosem, a gra się wybornie 

Opublikowano

On nie ma nawet jednego achievementa w forzie, wiec to gadanie teoretyka jak zwykle można spuscic w kiblu.

Opublikowano

Czekam aż się acziki wczytaja:shieeet:

Opublikowano

Ehh no może być troszkę nerwowo w obozie Jimbo. FH5, The Gunk i Halo. Jest miło na koniec roku (a tu jeszcze Football Manager 22 w GP). 

Xbox zdaje się rozpędzać, a jak wiadomo ważne jak się kończy. Ps5 trzy ruchy, worek suchy, sfrykało sie szybciutko. No chyba ze czeka się na third person sony template.

A jak zaraz okaże się ze Starfield naprawdę się uda, to będzie popłoch 

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

Ej no, ale masz jeszcze tego XSX czy puściłeś po pierwszym półroczu?

Kupił. Ustawił sobie tam profil LiSciu82. Zacebulił GP na 3 lata i sprzedał.... . 

Sprzedał po okazyjnej cenie dla pro gracza, który miał w zamian nabijać punkty na jego profilu. Rodzaj walki z mitem, że niby gra u kolegi na kolanach. 

To miało zamknąć mordy botom na forumku. To on miał się zaśmiać ostatni.

Niestety, kupujący LeSzczu82 go wychujał. Podał się za Pro, a nie potrafi do pierwszego achievmenta w grach dojść. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Sralo jak grafa XD I te pocieszanie się w temacie, że jest ok i wstydu nie ma XD WStyd i HAŃBA. Wygląda jak gufno z początków Xone. WSTYD.

Opublikowano

Czaicie, że w temacie już w ogóle się nie gada o jakichkolwiek grach na Plejśmieciarę5? Ten chiński złom jest kompletnie martwy, zero gier, zero społeczności, zero nadziei.

A Sony ogranicza produkcję tego bubla. Ponoć szopy chińskich rolników potrzebne są do produkcji tradycyjnego chińskiego bimbru z ryżu, więc nie ma mocy przerobowych by jeszcze Plejśmieciarę5 składać.

Patrzcie klaperskie, tak wygląda symbol klęski. Symbol największego szwindlu w historii elektronicznej rozrywki. Symbol waszego upadłego bożka xDDD

koszulka_balenciagi_z_logo_playstation_5

Opublikowano

Jakbyś nie zauważył, ten temat jest glównie od kręcenia beki z guvnianych konsol, żeby przypadkowi niezdecydowani gracze szukający tutaj porady co kupić, nie kupowali guvnianych konsol.

A jedyna beka jaka tu jest, jest właśnie z Xboxa, bo to jedyna guvniana konsola.

Czego nie rozumiesz? :)

Opublikowano

Serio chciałem dać szanse temu Sralo w grudniu, ale po tym co zobaczyłem, to wstyd TV splamić takim pokazem tekstur w sd. Horiozn FW w lutym przecież to zmiecie w pył graficznie i gameplayowo, a to też croosgen. Będzie nawet lepiej wyglądał na PS4 niż Sralo na XSX. Nie no żarty żartami, ale kiedy Xfrajer i sperner mają zamiar zacząć nową generację? 

Opublikowano

Ale Halo nigdy nie było technologicznym prymusem. Już takie Halo 3 przecież chodziło w sub-HD ;)

Opublikowano

Panowie, zauważyłem niepokojący trend - od czerwca 2021 moja PS5 kurzy się od nadużywania. Patrzę też na kalendarz premier i widzę jedynie i tak odległe dlc i kolejne directors cuty. W dodatku ograniczające potencjał mojego PS5 przez bycie cross-genami.

Kiedy mogę się spodziewać tytułów tylko na nową generację? Chciałbym już móc zobaczyć coś co nie sprawia wrażenie gry z PS4 w 4K. :(

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Bocie nie wyprzesz tego, że wolałeś kupić PS5 gwiazde generacji, zamiast xszczura XS.

Chciał poczuć next gena i tyle, dlatego wybór był jeden. Xśmieć 1.5 teraflopa dopiero w 2026 się rozwinie.

TREND na PS5 - Rok po premierze - 12 gier

TREND na Xa - 2 gry rok po premierze

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Bocie nie wyprzesz tego, że wolałeś kupić PS5 gwiazde generacji, zamiast xszczura XS.

Tak, gwiazdę generacji poprzedniej. Teraz w 60 klatkach mogę nadrobić gry których nie skończyłem na PS4, a na Xboxie jednak co chwilę nowości i różnorodność gatunkowa.

Chciałbym kupić XSX jak najszybciej i zacząć już nową generację, ale to towar deficytowy. :(

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, gwiazdę generacji poprzedniej. Teraz w 60 klatkach mogę nadrobić gry których nie skończyłem na PS4, a na Xboxie jednak co chwilę nowości i różnorodność gatunkowa.

Chciałbym kupić XSX jak najszybciej i zacząć już nową generację, ale to towar deficytowy. :(

Xszczura wszędzie kupisz. 

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

W dziwnych bundlach i to też nie zawsze dostępne. Golasa nie dostaniesz.

Wklepałem tera na allegro i jest golas nowy za 3099.

Opublikowano

Łęczyca? Tam tylko jeden człowiek ma konsolę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.