Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Psssst liściu jak grałeś to pewno wiesz, że płoty w FH5 rozpadają się na kawałki więc ciężko będzie w nie przyjebac no ale...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Pewnie cześć otoczenia jest ładowana z dysku a pozostała z chmury i otoczenie jest streamowane. Jak Paweł odłączysz net to możesz w niewidzialny płot przyjebać. Nie polecam. 

Akurat większość przeszkód się niszczy, jedynie budynki i duże drzewa zatrzymają samochód. Za resztę to jeszcze punkciki wpadną :lapka:

Opublikowano
30 minut temu, Lord Protector napisał:

Psssst liściu jak grałeś to pewno wiesz, że płoty w FH5 rozpadają się na kawałki więc ciężko będzie w nie przyjebac no ale...

Pssst soul, żeby się coś rozpadło trzeba najpierw przyjebać....

Opublikowano

Kierwa ale ten Liściu miota się jak szatan od tygodnia. 

Ja gram w FH5 i jakoś nic mi nie wyskakuje przed nosem, a gra się wybornie 

Opublikowano

On nie ma nawet jednego achievementa w forzie, wiec to gadanie teoretyka jak zwykle można spuscic w kiblu.

Opublikowano

Czekam aż się acziki wczytaja:shieeet:

Opublikowano

Ehh no może być troszkę nerwowo w obozie Jimbo. FH5, The Gunk i Halo. Jest miło na koniec roku (a tu jeszcze Football Manager 22 w GP). 

Xbox zdaje się rozpędzać, a jak wiadomo ważne jak się kończy. Ps5 trzy ruchy, worek suchy, sfrykało sie szybciutko. No chyba ze czeka się na third person sony template.

A jak zaraz okaże się ze Starfield naprawdę się uda, to będzie popłoch 

Opublikowano
3 hours ago, Paolo de Vesir said:

Ej no, ale masz jeszcze tego XSX czy puściłeś po pierwszym półroczu?

Kupił. Ustawił sobie tam profil LiSciu82. Zacebulił GP na 3 lata i sprzedał.... . 

Sprzedał po okazyjnej cenie dla pro gracza, który miał w zamian nabijać punkty na jego profilu. Rodzaj walki z mitem, że niby gra u kolegi na kolanach. 

To miało zamknąć mordy botom na forumku. To on miał się zaśmiać ostatni.

Niestety, kupujący LeSzczu82 go wychujał. Podał się za Pro, a nie potrafi do pierwszego achievmenta w grach dojść. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Sralo jak grafa XD I te pocieszanie się w temacie, że jest ok i wstydu nie ma XD WStyd i HAŃBA. Wygląda jak gufno z początków Xone. WSTYD.

Opublikowano

Czaicie, że w temacie już w ogóle się nie gada o jakichkolwiek grach na Plejśmieciarę5? Ten chiński złom jest kompletnie martwy, zero gier, zero społeczności, zero nadziei.

A Sony ogranicza produkcję tego bubla. Ponoć szopy chińskich rolników potrzebne są do produkcji tradycyjnego chińskiego bimbru z ryżu, więc nie ma mocy przerobowych by jeszcze Plejśmieciarę5 składać.

Patrzcie klaperskie, tak wygląda symbol klęski. Symbol największego szwindlu w historii elektronicznej rozrywki. Symbol waszego upadłego bożka xDDD

koszulka_balenciagi_z_logo_playstation_5

Opublikowano

Jakbyś nie zauważył, ten temat jest glównie od kręcenia beki z guvnianych konsol, żeby przypadkowi niezdecydowani gracze szukający tutaj porady co kupić, nie kupowali guvnianych konsol.

A jedyna beka jaka tu jest, jest właśnie z Xboxa, bo to jedyna guvniana konsola.

Czego nie rozumiesz? :)

Opublikowano

Serio chciałem dać szanse temu Sralo w grudniu, ale po tym co zobaczyłem, to wstyd TV splamić takim pokazem tekstur w sd. Horiozn FW w lutym przecież to zmiecie w pył graficznie i gameplayowo, a to też croosgen. Będzie nawet lepiej wyglądał na PS4 niż Sralo na XSX. Nie no żarty żartami, ale kiedy Xfrajer i sperner mają zamiar zacząć nową generację? 

Opublikowano

Ale Halo nigdy nie było technologicznym prymusem. Już takie Halo 3 przecież chodziło w sub-HD ;)

Opublikowano

Panowie, zauważyłem niepokojący trend - od czerwca 2021 moja PS5 kurzy się od nadużywania. Patrzę też na kalendarz premier i widzę jedynie i tak odległe dlc i kolejne directors cuty. W dodatku ograniczające potencjał mojego PS5 przez bycie cross-genami.

Kiedy mogę się spodziewać tytułów tylko na nową generację? Chciałbym już móc zobaczyć coś co nie sprawia wrażenie gry z PS4 w 4K. :(

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Bocie nie wyprzesz tego, że wolałeś kupić PS5 gwiazde generacji, zamiast xszczura XS.

Chciał poczuć next gena i tyle, dlatego wybór był jeden. Xśmieć 1.5 teraflopa dopiero w 2026 się rozwinie.

TREND na PS5 - Rok po premierze - 12 gier

TREND na Xa - 2 gry rok po premierze

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Bocie nie wyprzesz tego, że wolałeś kupić PS5 gwiazde generacji, zamiast xszczura XS.

Tak, gwiazdę generacji poprzedniej. Teraz w 60 klatkach mogę nadrobić gry których nie skończyłem na PS4, a na Xboxie jednak co chwilę nowości i różnorodność gatunkowa.

Chciałbym kupić XSX jak najszybciej i zacząć już nową generację, ale to towar deficytowy. :(

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, gwiazdę generacji poprzedniej. Teraz w 60 klatkach mogę nadrobić gry których nie skończyłem na PS4, a na Xboxie jednak co chwilę nowości i różnorodność gatunkowa.

Chciałbym kupić XSX jak najszybciej i zacząć już nową generację, ale to towar deficytowy. :(

Xszczura wszędzie kupisz. 

Opublikowano
1 minutę temu, creatinfreak napisał:

W dziwnych bundlach i to też nie zawsze dostępne. Golasa nie dostaniesz.

Wklepałem tera na allegro i jest golas nowy za 3099.

Opublikowano

Łęczyca? Tam tylko jeden człowiek ma konsolę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.