Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To w końcu napierdalamy się tutaj PC czy nie? Bo jak pisałem, że Xśmieć nie ma exów to mówiliście, że PC się nie liczy :)

Opublikowano

Przecież to niebiescy wypierają istnienie PC od momentu gdy ich cudowne święte krowy gejmingu zostały zagonione jedno po drugim na tę platformę.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

To w końcu napierdalamy się tutaj PC czy nie? Bo jak pisałem, że Xśmieć nie ma exów to mówiliście, że PC się nie liczy :)

A czym ty chcesz sie napierdalać z tym PC? Tą playśmieciarką 4,5 z grafiką rodem z current genów?

Opublikowano

Oczywiście, że PC się nie liczy.

No chyba, że chodzi o "exy" konkurencji na PC i argument, że nie ma powodu kupować tej drugiej konsoli. Wtedy PC jest super premium zajebiste i na chuj konsola z grami w 1080p/30fps, jak na PC gra jest tańsza i lepiej działa?

Czyli PC się przydaje tylko do tego jednego i do przeglądania forumka. 

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

PC jest dobry do MMO, cRPGów, strategii, do czego wystarczy jakiś bazowy PC za cenę Switcha. Cała reszta tylko na konsolach, no bądźmy poważni.

Opublikowano

Dokładnie tak. Do tego fakt jakim jest to ze ps5 to aktualnie najlepsza konsola świata i dochodzimy do rozwiązania sporu. Xboxa można kupic jako trzeci, czwarty sprzęt. 

Opublikowano

xsmiec to tylko do utylizacji. Xcloud za 4 zł a nie inwestować w tego smiecia 2k polskich PLN:dynia: oczywiście tylko na dualschocku 4 lub dualsense byle z dala się trzymać od tych smieciowych zabawek xboxowych.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda tylko, że bez gier od pół roku. :/ 

XD 

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

PC jest dobry do MMO, cRPGów, strategii, do czego wystarczy jakiś bazowy PC za cenę Switcha. Cała reszta tylko na konsolach, no bądźmy poważni.

Mhm już widzę Baldura 3 na kompie w cenie Switcha ;)

Opublikowano

Plejśmieciara4.5 to niskiej jakości emulator PS4 do 2024 ^^  szkoda że kurwy z $ony olały gry i walkę z XBOXem i poszli w klepanie filmów dla dzieci.

Nawet Ryan gratuluję Spencerowi najlepszych i najladnieszych gier ;)

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Dziś możesz napierdalać najtańszą wódę z żabki, razem ze swoim ziomkiem Whiskerem. Nic innego wam nie zostało. Gier nie ma, konsol nie ma, jak już coś wyjdzie to zaraz trafi na PC. 

Beznadziejna usługa w postaci PS+, brak wstecznej, złodziejskie płatne patche starych gier.  Trochę jak Apple i ich szmatka do ekranu xD

Opublikowano

najlepsze gry... xD 

3 serie na krzyż - 3 gry raz na 2 lata i wiecznie to samo:

W dniu 11.11.2021 o 21:13, Soban napisał:

Też miewacie problemy z rozłączaniem połączenia z siecią? Gra często wywala mi komunikat bym wrócił na mape z menusów itp. bo zostałem wywalony :/ eliminator przez to praktycznie niegrywalny, bo synchronizacja leży i sobie śmigam po pustej mapie by po 15min dostać komunikat, że jakimś cudem jestem 15 czy coś xd

Nie wiem o co cho, bo by zdiagnozować odpaliłem Horizona 4 i tam śmiga wszystko normalnie.

W dniu 11.11.2021 o 18:26, Ryo-San napisał:

W ogóle to działa Wam matchmaking do tego sezonowego przełaju na jeepy i pickupy B700 (z ikonką głowy  węża)gdzie trzeba pokonać w drużynie z innymi graczami driveatary na ostatnim poziomie trudności. U mnie za każdym yebanym razem "nie znaleziono serwerów FH5" :[ i zapisy od nowa i 3 minuty czekania na start i w kółko to samo

W dniu 12.11.2021 o 01:16, Soban napisał:

Coś jest wybitnie zjebane z synchronizacją i niby mają załatać w tym tygodniu. Obecnie to nie ma co się bawić w arcade czy eliminatora, bo sypie się strasznie.

W dniu 14.11.2021 o 00:18, Rozi napisał:

Zbugowane, jak prawie kurwa wszystko w tej grze.

20 godzin temu, Figuś napisał:

Wystarczył milion premiumowiczów żeby nie działały jak należy ;)

W dniu 12.11.2021 o 12:44, PiPoLiNiO napisał:

To podsumowuje doskonale aktualny stan tej gry i jej usług sieciowych. Zadanie zrobione ale zawieszone w próżni. Online wywala co 15 sekund. Nie idzie zrobić wyzwań które są online typu arcade. 

image.thumb.png.60dcfa914a98040b409deb9afa2a95bb.png

a to tylko ostatnie 4 strony :dynia:

Najbardziej chwalony ficher Xbox Ona  -Quick Resume?

W dniu 13.11.2021 o 15:44, Wredny napisał:

w 99% przypadków QR nie działa u mnie w FH5, a nawet jak zadziała to chwilkę po powrocie do gry zazwyczaj wywala do dasha.

No ale od 10 edycji fanatycy będą pierdolić, że nie ma lepszej usługi niż Xbox Live xD

Szkoda też, że sporo graczy już kończy swoją przygodę z Forza Horizon 5 i "będą od czasu do czasu wpadac na 1-2 wyścigi", bo nawet największym psychofanom nie chce się jebać 5 raz w to samo.

Premiera na miarę samolotów, w których już nikt nie pamięta!

Teraz jeszcze tylko HALO i czekamy na kolejne DLC do pudzianów!

Wspaniała konsola <3

Opublikowano

also easy: dziękuję za kod na miesiąc game passa, będę miał w co grać

Opublikowano

GP? pffffff

Spoiler

najlpesza usługa od lat, ale to CW przecież! ;)

Opublikowano

ja akurat lubię to w tematach xboxowych że można sobie normalnie podyskutować o grze, skrytykować ją, czy napisać jak coś nie działa, bez hejtu, antagonizowania i obrażania innych użykowników. Więc nie wiem czego miałyby dowodzić te cytaty wklejone przez easy'ego, wygląda mi to na tanie szukanie sensacji.

Opublikowano

Bekabox znowu dostarcza. Pasmo porażek nieprzerwanie od 2013 roku. Do tego horda bezmózgich botów którzy próbują na forum wmówić sobie najgorszej wydane pieniądze ostatnich lat. 

Opublikowano
29 minut temu, ASX napisał:

ja akurat lubię to w tematach xboxowych że można sobie normalnie podyskutować o grze, skrytykować ją, czy napisać jak coś nie działa, bez hejtu, antagonizowania i obrażania innych użykowników. 

Ja to lubię w każdym temacie poza Xboxowym. Tam raz pozwoliłem sobie na skrytykowanie Halo 1 to od razu fala minusów. Chore community:(

Opublikowano

iwjsvEY.jpeg

Klapki jak zobaczą Starfielda to nie będą wiedzieć gdzie iśc i co robić, bo nie prowadzi po sznurku

Opublikowano

Jak wyjdzie Starfield to klaperskie wciąż będą masterować Astrobota, więc nie widzę problemu.

Opublikowano

Jedyny sznur jaki będzie to ten na którym będą wieszać się boty jak bugfield wyjdzie.

Opublikowano

Starfield, następna ostatnia nadzieja botów. Tym razem się uda!

Opublikowano

w Godrizona 5 to przypadkiem nie gra już wiecej osób niż klapów we wszystkie exy na PS5 razem wziete?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.