Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minutes ago, 20inchDT said:

:dynia: oni robią tylko rebranding

3 poziomy Plusa. Mi to wygląda jak GamePass. Mają też być gry z PS1. To nie jest to samo co teraz. 

Opublikowano

Odpowiedź sony na gamepassa? Niezła desperacja! Pewnie gdzieś i tak będzie haczyk.

Jeśli okaże się to prawdą czeka nas odmienna o 180 stopni narracja klapow. Abonament niegdyś zabójcą branży, teraz Mesjasz

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Może będzie jak z ps+ collection zrobią i zapomną :dynia: ehh szkoda dla playstation no ale co zrobić, dominacja genetyczna xboxa wyjaśniła sprawę w rok

Opublikowano

Jeśli Sony chce konkurować z MSem o wydawców to długa przed nimi droga, bo PSNow ma słabiutką ofertę w porównaniu do konkurencji. Zwłaszcza w kwestii wydawnictwa day1 które z miejsca ustawia jakąkolwiek konkurencję na drugim miejscu.

Opublikowano

Sony jaka desperacja :reggie:

1.jpg

Opublikowano

Sprawdzałem ostatnio co tam mają w PS Now i straszna bieda. Może garstka gier, które mnie zainteresowały. 

Niby więcej gier generalnie, ale większość to mega gówno, które tylko utrudnia szukanie dobrych gier. Gry z ps3, które tylko streamować można. No kurwa. Raz spróbowałem i od razu skasowałem subskrypcję. 

I teraz ciekawi mnie jak do tego podejdą. 

PS plus + Ps Now, to cena podobna do GamePass Ultimate, ale drastycznie gorsza oferta. 

Gry z PS1 i PSP zaskoczyły mnie. Jeśli to ma być instalowane na konsoli, to fajnie, ale jak to będzie streaming, to Sony prosi się o kłopoty. 

W takim wypadku chyba lepiej nie dać, niż dać i wkurwić. Coś jak GodFall. 

Opublikowano

Spokojnie, poczekajmy, Sony dojenie do pieca jak ja dziś z alkoholem (kurwa nie widzé co dokładnie pisze)

Opublikowano

Miesiąc od premiery dla do fh3 I serwery nadal leżą. Zaraz Sralo z najbardziej  miałką kampanią I grafiką z xone. To xszczury uważają za sukces I wygrany pierwszy rok życia konsol. Napluj im spencer w twarz to ci ołtarz wybudują.  

Opublikowano

kiedy nawet fanboy plejsztejszon Jordan jedzie po tej kurwie plejśmieciarce 4.5 bez gier i $ony  :kaz:

Opublikowano

Game Pass od Sony xddddddddddd

Przecież te skośnookie kurtyzany nie mają kasy, żeby zrobić to w takiej skali jak MS. Zrobią rebranding PS Now, wprowadzą go do większej ilości krajów i tyle.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Gry od PlayStation Studios day 1 w usłudze abonamentowej :fsg:

Pokaż ukrytą zawartość

Taaaaa, jasne

to chyba za 3 i pół bomby za miesiąc wtedy :kaz:

Opublikowano

Boty jakie przerażone. Spokojnie, na wiosnę też bedziecie mogli tu siedzieć i zakrzywiać rzeczywistość. 

A tymczasem:

giphy.gif?cid=ecf05e47eujuywyonboasqej2x

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Boty jakie przerażone. Spokojnie, na wiosnę też bedziecie mogli tu siedzieć i zakrzywiać rzeczywistość. 

A tymczasem:

giphy.gif?cid=ecf05e47eujuywyonboasqej2x

Abonament to usługa dla ludzi, którzy grają w gry, więc nie wiem dlaczego interesujesz się tym tematem.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Abonament to usługa dla ludzi, którzy grają w gry, więc nie wiem dlaczego interesujesz się tym tematem.

giphy.gif?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yungiphy.gif?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yun200.webp?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yuns

Opublikowano

Ja już się nie moge doczekać ogłoszenia szczegółów tej marnej kopii GodPassa.

To będzie porcja zdrowej, świeżej beki z plejśmieciary i niebieskich robali :shieeet:

Opublikowano

Te żółte korpoklechy z Sory chcą naprawdę tym swoim projektem Paralitykus powalczyć z Bógpassem? No jest w tym jakaś desperacja i heroizm:yao:

Opublikowano

Zobaczycie jak klapy zrobią z tego killera Game Passa. Nie mogę się doczekać tego rozczarowania po odpaleniu usługi i tłumaczenia się później w stylu "to i tak jest tylko dodatek, Sony nie potrzebuje takich usług by dominować na rynku".

Opublikowano
9 godzin temu, Whisker napisał:

Sony dojenie

prawda ze po pijaku czlowiek pisze co mu na serduchu lezy

Opublikowano

Ta zmiana z "ABONAMENTY SZKODO BRANRZY OKRADACIE UCZCIWYCH TWURCÓW I ZABIJACIE RYNEK RAK I TYLE" na "Koślakus najlepsza usługa deal nie do przebicia abonamenty przyszłość branży" to premiera, na którą czekam najbardziej obecnie :banderas:

Opublikowano

To szansa dla takich twórców jak od Returnala. Na xszmacie nie puscisz bo boty na prologu kwik. W abonamencie psgodpass odpalom niezdecydowani użytkownicy nadkonsol Sony. 

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Ta zmiana z "ABONAMENTY SZKODO BRANRZY OKRADACIE UCZCIWYCH TWURCÓW I ZABIJACIE RYNEK RAK I TYLE" na "Koślakus najlepsza usługa deal nie do przebicia abonamenty przyszłość branży" to premiera, na którą czekam najbardziej obecnie :banderas:

Wiadomo, norma u tych zwierząt. Online było be, indyki były be, abonamenty be, a potem te karaluchy pierwsze płacą, bo znaczek.

Ku,rwa zerowy szacunek dla tych kundli.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Wystarczy że wyłączy z równania śmiećpassa.

Mówiłem że Xbox to konsola NIE POTRZEBNA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.