Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minutes ago, 20inchDT said:

:dynia: oni robią tylko rebranding

3 poziomy Plusa. Mi to wygląda jak GamePass. Mają też być gry z PS1. To nie jest to samo co teraz. 

Opublikowano

Odpowiedź sony na gamepassa? Niezła desperacja! Pewnie gdzieś i tak będzie haczyk.

Jeśli okaże się to prawdą czeka nas odmienna o 180 stopni narracja klapow. Abonament niegdyś zabójcą branży, teraz Mesjasz

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Może będzie jak z ps+ collection zrobią i zapomną :dynia: ehh szkoda dla playstation no ale co zrobić, dominacja genetyczna xboxa wyjaśniła sprawę w rok

Opublikowano

Jeśli Sony chce konkurować z MSem o wydawców to długa przed nimi droga, bo PSNow ma słabiutką ofertę w porównaniu do konkurencji. Zwłaszcza w kwestii wydawnictwa day1 które z miejsca ustawia jakąkolwiek konkurencję na drugim miejscu.

Opublikowano

Sony jaka desperacja :reggie:

1.jpg

Opublikowano

Sprawdzałem ostatnio co tam mają w PS Now i straszna bieda. Może garstka gier, które mnie zainteresowały. 

Niby więcej gier generalnie, ale większość to mega gówno, które tylko utrudnia szukanie dobrych gier. Gry z ps3, które tylko streamować można. No kurwa. Raz spróbowałem i od razu skasowałem subskrypcję. 

I teraz ciekawi mnie jak do tego podejdą. 

PS plus + Ps Now, to cena podobna do GamePass Ultimate, ale drastycznie gorsza oferta. 

Gry z PS1 i PSP zaskoczyły mnie. Jeśli to ma być instalowane na konsoli, to fajnie, ale jak to będzie streaming, to Sony prosi się o kłopoty. 

W takim wypadku chyba lepiej nie dać, niż dać i wkurwić. Coś jak GodFall. 

Opublikowano

Spokojnie, poczekajmy, Sony dojenie do pieca jak ja dziś z alkoholem (kurwa nie widzé co dokładnie pisze)

Opublikowano

Miesiąc od premiery dla do fh3 I serwery nadal leżą. Zaraz Sralo z najbardziej  miałką kampanią I grafiką z xone. To xszczury uważają za sukces I wygrany pierwszy rok życia konsol. Napluj im spencer w twarz to ci ołtarz wybudują.  

Opublikowano

kiedy nawet fanboy plejsztejszon Jordan jedzie po tej kurwie plejśmieciarce 4.5 bez gier i $ony  :kaz:

Opublikowano

Game Pass od Sony xddddddddddd

Przecież te skośnookie kurtyzany nie mają kasy, żeby zrobić to w takiej skali jak MS. Zrobią rebranding PS Now, wprowadzą go do większej ilości krajów i tyle.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Gry od PlayStation Studios day 1 w usłudze abonamentowej :fsg:

Pokaż ukrytą zawartość

Taaaaa, jasne

to chyba za 3 i pół bomby za miesiąc wtedy :kaz:

Opublikowano

Boty jakie przerażone. Spokojnie, na wiosnę też bedziecie mogli tu siedzieć i zakrzywiać rzeczywistość. 

A tymczasem:

giphy.gif?cid=ecf05e47eujuywyonboasqej2x

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

Boty jakie przerażone. Spokojnie, na wiosnę też bedziecie mogli tu siedzieć i zakrzywiać rzeczywistość. 

A tymczasem:

giphy.gif?cid=ecf05e47eujuywyonboasqej2x

Abonament to usługa dla ludzi, którzy grają w gry, więc nie wiem dlaczego interesujesz się tym tematem.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Abonament to usługa dla ludzi, którzy grają w gry, więc nie wiem dlaczego interesujesz się tym tematem.

giphy.gif?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yungiphy.gif?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yun200.webp?cid=ecf05e47csrxp6plfz1pg95yuns

Opublikowano

Ja już się nie moge doczekać ogłoszenia szczegółów tej marnej kopii GodPassa.

To będzie porcja zdrowej, świeżej beki z plejśmieciary i niebieskich robali :shieeet:

Opublikowano

Te żółte korpoklechy z Sory chcą naprawdę tym swoim projektem Paralitykus powalczyć z Bógpassem? No jest w tym jakaś desperacja i heroizm:yao:

Opublikowano

Zobaczycie jak klapy zrobią z tego killera Game Passa. Nie mogę się doczekać tego rozczarowania po odpaleniu usługi i tłumaczenia się później w stylu "to i tak jest tylko dodatek, Sony nie potrzebuje takich usług by dominować na rynku".

Opublikowano
9 godzin temu, Whisker napisał:

Sony dojenie

prawda ze po pijaku czlowiek pisze co mu na serduchu lezy

Opublikowano

Ta zmiana z "ABONAMENTY SZKODO BRANRZY OKRADACIE UCZCIWYCH TWURCÓW I ZABIJACIE RYNEK RAK I TYLE" na "Koślakus najlepsza usługa deal nie do przebicia abonamenty przyszłość branży" to premiera, na którą czekam najbardziej obecnie :banderas:

Opublikowano

To szansa dla takich twórców jak od Returnala. Na xszmacie nie puscisz bo boty na prologu kwik. W abonamencie psgodpass odpalom niezdecydowani użytkownicy nadkonsol Sony. 

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Ta zmiana z "ABONAMENTY SZKODO BRANRZY OKRADACIE UCZCIWYCH TWURCÓW I ZABIJACIE RYNEK RAK I TYLE" na "Koślakus najlepsza usługa deal nie do przebicia abonamenty przyszłość branży" to premiera, na którą czekam najbardziej obecnie :banderas:

Wiadomo, norma u tych zwierząt. Online było be, indyki były be, abonamenty be, a potem te karaluchy pierwsze płacą, bo znaczek.

Ku,rwa zerowy szacunek dla tych kundli.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Wystarczy że wyłączy z równania śmiećpassa.

Mówiłem że Xbox to konsola NIE POTRZEBNA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.