Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nawet mi was nie żal... kółko wzajemnej adoracji z Choroszczy z plebejskim gimbo-tatuśkiem na czele :turned:

Brak argumentów więc jak zwykle personalne teksty na poziomie podstawówki. Obraz bota w pigułce. 

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przypominam, że jesteś z Podlasia... jakbyś zapomniał :empathy:

Opublikowano

No zaorał sie Emecik tym matrixem. Zaorał.

Opublikowano
Godzinę temu, C1REX napisał:

Powrót z za grobu chyba.

Pierwsze lata PS3 to była tragedia, PS5 jest lata świetlne od takiej sytuacji. Z kolei x360 wyraźnie spuchł, wraz z upływem lat.

Opublikowano
17 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No zaorał sie Emecik tym matrixem. Zaorał.

Nie wiem co wy typy ćpiecie ale sami się oracie tym Mateixem. " Plejbeka nigdy nie osiągnie takiej grafiki jak hellblade". Godzinke później wychodzi demko ue5 z uber grafiką prawie fotorealistyczną a boty...ssd, ssd kurwa. Po czym wklejają screena, gdzie xgówno jest wolniejsze o sekundę. Pomijam tą technologiczną porażke series s bo chodzi w 1080p więc jest śmieciem.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Klapom to już totalnie na mózgi padło. Od zawsze maja podwójne standardy.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Jakby mieli takie dobre 1st party jak ms to by bylo 4k 60fps

Opublikowano
11 minutes ago, aph said:

Pierwsze lata PS3 to była tragedia, PS5 jest lata świetlne od takiej sytuacji. Z kolei x360 wyraźnie spuchł, wraz z upływem lat.

Xbox nigdy nie był tak zajebisty i Sony nigdy nie miało aż tak silnej konkurencji. 

Gry na PS5 podrożały, gdy na Xboksa są za pół darmo. Sony nie ma czym konkurować. 

Załóżmy jednak, że klapy kupią od Sony nawet gówno serwowane prosto do buzi za 379zł.  Nie kupią, bo się Sony konsole na święta skończyły. 

:xboxssie:

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

12 terafanków to nie przelewki

By za chwile. 

Godzinę temu, Emet napisał:

Demo Matrixa ns Unreal Engine 5 też najgorzej chodzi na Series X (spadki nawet poniżej 20fps) mimo identycznych ustawień jak na PS5.

- Jaranko hellwalkingdladebila z downgradem i rzucaniem dzidą? Jest!

- Kolejna multiplatforma lepiej działa na sonce? Jest!

- Boty grają na pastgenach w nowe Halo? Jest!

Dostarczajcie dalej chore poyeby a tymczasem znowu xbox rozyebany.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ej no, ale Ratchet też śmiga w 1080p w trybie RT60 i w FHD śmiga też Returnal. Na znacznie potężniejszym PS5. :)

W 60 fpsach a nie 27

Opublikowano

emot od lat płacze o zachowanie Zielonych braci w CW, później przyklaskuje listerinowi i donatellowi i na koniec sam obraża innych, ładnie wyprasowany mózg i podwójne standardy sonybociarni  :) 

Tu się napierdala w CW, chociaż od 3 lat to wygląda tak że plejśmieciara bez gier leży i wszyscy kopią ją razem, łącznie z dawnymi klapami którzy odnaleźli nowy dom u Spencera   :) 

Opublikowano

2 minuty temu, Jakim napisał:

W 60 fpsach a nie 27

Albo 17 jak na potatostation 4,5

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
17 minutes ago, Jakim said:

Nie wiem co wy typy ćpiecie ale sami się oracie tym Mateixem. " Plejbeka nigdy nie osiągnie takiej grafiki jak hellblade". Godzinke później wychodzi demko ue5 z uber grafiką prawie fotorealistyczną a boty...ssd, ssd kurwa. Po czym wklejają screena, gdzie xgówno jest wolniejsze o sekundę. Pomijam tą technologiczną porażke series s bo chodzi w 1080p więc jest śmieciem.

Słabe porównanie. Demo technologiczne z drętwą animacją vs kontynuacja ambitnej gry wyznaczająca standardy w grach wideo. Działający lepiej na PS5 Matrix to jedynie pocieszenie, swoista maść na piekące i pęknięte dupska klapów, którzy będą musieli obejść się smakiem przez ekskluzywne Hellblade 2. 

Xbox Series X otrzyma pełnoprawną, next genową grę, natomiast PS4 otrzyma kontynuację (a raczej DLC) do God of War i raczej te dwie produkcje bym porównał. A, zapomniałem, że God of War oprócz wersji PS4 ma otrzymać trochę lepszą wersję PS5.

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

emot od lat płacze o zachowanie Zielonych braci w CW, później przyklaskuje listerinowi i donatellowi i na koniec sam obraża innych, ładnie wyprasowany mózg i podwójne standardy sonybociarni  :) 

Tu się napierdala w CW, chociaż od 3 lat to wygląda tak że plejśmieciara bez gier leży i wszyscy kopią ją razem, łącznie z dawnymi klapami którzy odnaleźli nowy dom u Spencera   :) 

Pokaż mi Daddy 1 (jeden) przykład gdzie obrażam kogoś bezpośrednio? Jedynie Ciebie nazwałem tatuśkiem bo sam zaczynasz szczeniackie odzywki. Sorry chłopie, ile masz lat żeby nie potrafić zachować za grosz poziomu? 

I nie przyklaskuje nikomu (niezależnie od "strony") jeśli pisze głupoty albo kogoś bezpośrednio obraża. Równie dobrze nie raz dałem plusa zielonemu jeśli potafi napisać coś z sensem i na poziomie.

Są różne gusta (i to mogę uszanować) ale też i różne poziomy, a Ty prezentujesz jeden z tych najniższych, tym bardziej że wynosisz CW do innych tematów. 

Tak jak mówiłem to jest CW a nie User Wars i jednak jakiś poziom powinien być zachowany.

Opublikowano

:sapek: jak tak CW ciebie gryzie to bym nie wchodził do takich tematów  ;) 

Opublikowano

No daddy "psycha z waty" pierwszy minusy wali w regularnych bo mu plastik obrażajo....

Ale spokojnie, trzeba ich zrozumieć, 2 dekady pod butem "bezgrowia" zbiera żniwa:)

Opublikowano
2 minuty temu, Daddy napisał:

:sapek: jak tak CW ciebie gryzie to bym nie wchodził do takich tematów  ;) 

Wiesz... to nie takie proste bo mimo ostatnimi czasy zaniżonego poziomu przez prywatne podjazdy i ciągłe teksty o fekaliach itp... to wciąż najbardziej poczytny i uzależniający temat na forum :turned:

Opublikowano

Jeśli chodzi o multiplatformy to proszę wziąć pod uwagę ilu developerów przyjęło błędne założenie, że to PS5 będzie dominującą konsolą i to na nią pisano gry, a dopiero po tym portowano na Xboksa i PC.

Kiedy Xbox zacznie mocniej przeganiać konkurencję i to na ten sprzęt zaczną być pisane gry 3rd party, to reakcją łańcuchową jeszcze więcej klientów wybierze ten sprzęt. 

Spencer zaora Sony, pochowa w grobie i zaleje betonem. Nie będzie powrotu jak przy PS3. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Jestem ciekaw co tak naprawdę czuja klapy, sprzedane exy na PC, podwójnie albo i potrójnie sprzedawana ta sama gra, wszystkie gry na jedno kopyto cinematikekspirjens, brak corowych gatunków z których wywodziło się PlayStation, obiecywanie gruszek na wierzbie.

Zastanawia mnie dlaczego tak cicho siedzą?

Czy to wynika z zalanych ust sperma alkoholika z UK?

Czy obawa wystawienia się na pośmiewisko?

Depresja?

Nie to żeby mi było ich szkoda, ale szkoda mi płacić podatki na ludzi którzy nie maja mózgu, są bezwartościowi jak PlayStation 4,5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.