Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co, jak co, ale darmowe DLC, które jest soczyste i mocno akcyjne, że ciągle się coś dzieje, to się chwali, gdzie w porównaniu do takiego DLC Spidermana za 360 zł, to jednak jest mocne niedojebanie mózgowe od Insomniac. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
20 minut temu, Faka napisał:

Co, jak co, ale darmowe DLC, które jest soczyste i mocno akcyjne, że ciągle się coś dzieje, to się chwali, gdzie w porównaniu do takiego DLC Spidermana za 360 zł, to jednak jest mocne niedojebanie mózgowe od Insomniac. 

Co ty dupisz, niektórzy w Moralesa cisną nocami przez miesiąc.

Opublikowano

A na PlayStation to jaką strzelaninę online cisną. Tyle tam exow że na bank jakaś się znajdzie? 

Każda konsola ma jakieś 

Xbox- halo, gearsy

Nientendo - splatoon

PlayStation - ?

Opublikowano

I chuj teraz mam dylemat tj. czy napierdalać dalej w weekend w cyberpanka czy jednak wziąść się za dlc do gearsów? Ciężkie życie gracza. 

3 minuty temu, devilbot napisał:

A na PlayStation to jaką strzelaninę online cisną. Tyle tam exow że na bank jakaś się znajdzie? 

Każda konsola ma jakieś 

Xbox- halo, gearsy

Nientendo - splatoon

PlayStation - ?

Pewnie fvcknite. 

Opublikowano

Klapy jak chcą postrzelac online to wchodzą do Console Wars i tam strzelają z dupy

Opublikowano

Ale kurwa suchy tekst. I te boty jeszcze wtórują. Low level w tym CW się robi odkąd się okazało ze jednak Xbox Series nie jest taki kozak jak go tu chłopcy malowali. Rozczarowanie 2020 - Cyberpunk2077 = XsX

Opublikowano

Na polu walki został tylko LiŚciu, cała reszta klapów już pewnie na detoksie po tych maratonach w dlc do spidermona. Pewnie wylezą spod kamienia jak df wrzuci jakiś materiał, bo na razie to najlepsze quality w cyberpanku, mesjaszu generacji to tylko na xsx. Do zobaczenia za pół roku jak dostaniecie tego ratcheta, gierka w sam raz dla klaperskich gustów. 

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale kurwa suchy tekst. I te boty jeszcze wtórują. 

Uderz w stół, nożyce się odezwą:xboss:

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Klapy wolą pograć na nowym sprzęcie niż pisać posty w CW

Chyba na jutube jak Yeti, albo na metacritic. W ogóle to jakieś rekordy Guinnessa robicie na tych ps5 w te dlc i astrobota skoro od miesiąca tak zacięcie w to gracie. Ale jakbym wydał 360 zeta to też bym maksował do pożygu. Chociaż bardziej prawdopodobne, że już dawno opierdolone na pchlim i teraz tylko terkotania można posłuchać i podładować pada. 

Opublikowano
21 minut temu, Figuś napisał:

Klapy wolą pograć na nowym sprzęcie niż pisać posty w CW

Dlatego to klapy musiały zainicjować zaczepkę. :obama: Boty najlepsza konsolowa wersja mesjasza. No ale jak się gra na plejce to rzeczywiście można mieć poczucie, cedep nie dostarczył, ale to jedynie wina PS4.5 że doświadczenia są past-genowe.

Opublikowano

Paolo walczysz walczysz, ale zapierdalasz na XOS i jakimś starym intelu. Jak tam CP2077 u ciebie :)

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał:

Nie wiem skąd te ceny, ja premierowo zapłaciłem 259zł za Moralesa i tam chociaż jest jakość RT i wygrzew od Marvela a nie jakieś pudziany po raz nty z ubogą grafiką.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, doskonale się bawię.

i to się liczy :lapka:

Opublikowano
6 godzin temu, lpcl napisał:

IMO jedynka najlepsza, najcięższy klimat, najbardziej horrorowaty i tą grafika na X360 nawet na zwykłym tv robiła zajebista wrażenie

Dokładnie, dwójka już odrazu wjeżdżała z większą skalą, ale też była super. Jednak klimat jedynki nie do przebicia. Historia o mniejszej skali, ale nawet sama kolorystyka nadawała innego tonu. 

Gears4 i 5 mają momenty, ale to idzie chyba nie w tą stronę. Pisałem już że dla mnie pójście w bardziej kameralny horror byłoby wypas, trochę zapożyczyc z Dead Space i byłoby git

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

Dokładnie, dwójka już odrazu wjeżdżała z większą skalą, ale też była super. Jednak klimat jedynki nie do przebicia. Historia o mniejszej skali, ale nawet sama kolorystyka nadawała innego tonu. 

Gears4 i 5 mają momenty, ale to idzie chyba nie w tą stronę. Pisałem już że dla mnie pójście w bardziej kameralny horror byłoby wypas, trochę zapożyczyc z Dead Space i byłoby git

Co by nie mówić to mogliby ściągnąć bleszinskiego skoro innych weteranów pościągali. Bo chłop się stoczył i zrobił się z niego taki van Damme świata gier ale akurat sukcesu gearsów odmówić mu nie można. Zresztą ferguson chyba już odszedł. 

Opublikowano
2 godziny temu, Wesker napisał:

Nie wiem skąd te ceny, ja premierowo zapłaciłem 259zł za Moralesa i tam chociaż jest jakość RT i wygrzew od Marvela a nie jakieś pudziany po raz nty z ubogą grafiką.

Co 250 za dlc, buhahahahaha. 

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Większość mówi, że Gearsy od 4 to już nowy rozdział w fabule, więc dlatego muszą patrzeć inaczej niż przez pryzmat ekipy Marcusa Fenixa. Ten spin-off Hivebuster z tą nową ekipą, jak dla Mnie mogą pociągnąć dalej, bo się spoko gra.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Większość mówi, że Gearsy od 4 to już nowy rozdział w fabule, więc dlatego muszą patrzeć inaczej niż przez pryzmat ekipy Marcusa Fenixa. Ten spin-off Hivebuster z tą nową ekipą, jak dla Mnie mogą pociągnąć dalej, bo się spoko gra.

Ale nawet krzesło marcusa ma więcej charyzmy niż te nowe postacie z 4 i 5 razem wzięte. 

Jak grałem to cały czas myślałem kiedy będzie marcus albo cole, a reszta scenariusza to takie meh. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
5 godzin temu, Wesker napisał:

Ubogie to są Twoje posty człowieku.

Gears 5 na One X, to jedna z najpiękniejszych gier generacji. Możesz wkleić screen z czerwonej planety do usranej śmierci, ale fakty są takie, że G5 w 4K/60 na starej konsoli wygląda jak ósmy cud świata.  

Gamonie od Resident Evil 2 powinni zagrać w G5, może wtedy zobaczą jak wygląda HDR i czerń w gierkach. 

Opublikowano

Wyjaśnione :xboss:

No HDR w RE 2 to jakiś qrva żart :pawel:

Opublikowano

Cyberkasztan juz 87 na meta :kaz: 

a takie redzi mieli marzenia, zeby bylo 90+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.