Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
15 hours ago, LiŚciu said:

Xboxowcy - wyścigowcy:

Zdjęcie

Grinch, jeżdżąc MPK nie dogonisz wszyskich gier z gamepasssa

Dobrze, że z YouTube nie znikają to zdążysz skończyć.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Dobrze, że z YouTube nie znikają to zdążysz skończyć.

XD bezbeku.

Poniżej muzyka jaka pasuje do dashboard xboxa w tej generacji:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Podobno jak się przestawi w Xboksie na polski, to taka muzyczka gra w sklepie m$. Taki ukryty easter egg.

Prawda to? 

Opublikowano

Ja pierdole, ten dzban kupił karton baterii XDDD nie wierze co sie na tym forum dzieje.

Opublikowano

dualbezsens specjalnie ma taki akumulator, żeby normalnie grać trzeba sobie kupić drugi i chciwe Chińczyki z sony się nachapią $$ 

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

szrotsens z baterią na 4h i granie na metrowej smyczy, niebieskie frajery wyruchane od premiery? Tak jest :)

Wystarczy nie być biedakiem jak boty i posiadać 2 pady. Ale nie, lepiej kupić karton baterii kurfa xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Rzeczy do których w 2022 kupuje się baterie :

88975.jpg

SWINKA-PEPPA-ODKURZACZ-NA-BATERIE-DLA-DZ

Lalka-Agusia-bobas-na-baterie---akcesori

i padzik dla dzieci  xdddddddddddddddddddd 

Opublikowano

I jeszcze

Screenshot_20220118-095212_Gallery.jpg

Zieloni i ich zabawki :dunno:

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Wyobrażacie sobie ten temat jak Sony oficjalnie wprowadzi swoją lepszą wersję GamePassa? 

Opublikowano
Just now, C1REX said:

Wyobrażacie sobie ten temat jak Sony oficjalnie wprowadzi swoją lepszą wersję GamePassa? 

Jak Sony będzie usuwać stare gry z PlayPassa po miesiącu czy dwóch to klapy powiedzą, że to dobrze bo zachęca to do grania.

Opublikowano

Cokolwiek zrobi Sony, to zrobi to lepiej i będzie to przykład dla branży. :ragus:

Opublikowano

Odkąd mam Xboxa i dokupiłem stacje dokującą, kompletnie zapomniałem co to są kable a same pady trzymają dłużej niż cały dzień a nie te śmieszne 5-6 h czy ile tam zawsze te soniarskie wibratory dla dzieci trzymały. Nawet gdybym poszedł w baterie byłoby mi wygodniej ponieważ jedna para zawsze byłaby podładowana i gotowa. Nie ma syfu z kablami przed konsolą i telewizorem. Ta Pepa odkurzacz idealnie oddaje jak widzę Sony od szaraka :ragus: Wiecznie na kagańcu.

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

przecież nie zrobią usługi ze swoimi eksami w sonypass Day one więc o czym gadka 

Sony może da day one, a może nie. Zobaczymy.

W obu przypadkach i tak mają przewagę nad GP, bo tam nigdy nie trafią gry Sony.

Opublikowano

Zmieniasz w sekundę pada, a nie jak na xpindzie będę musiał karton otworzyć wyciągnąć baterie. Pada otworzyć wyciągnąć i nowe włożyć. 

Długie czasy wczytywania i długa zmiana baterii w padzie. O to sraczbox nowej generacji 

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

W obu przypadkach i tak mają przewagę nad GP, bo tam nigdy nie trafią gry Sony.

Patrzac po większości tych exów to plus dla GamePassa.

Teraz, Donatello1991 napisał:

Zmieniasz w sekundę pada, a nie jak na xpindzie będę musiał karton otworzyć wyciągnąć baterie. Pada otworzyć wyciągnąć i nowe włożyć. 

Długie czasy wczytywania i długa zmiana baterii w padzie. O to sraczbox nowej generacji 

XDDDDDD rozwiązanie z gatunku zepsuła się klamka wymień drzwi z framugą

Opublikowano

27 minut temu, oFi napisał:

Wystarczy nie być biedakiem jak boty i posiadać 2 pady.

jak w samochodzie rozładuje się akumulator, to też poradziłbyś żeby nie być biedakiem i kupić sobie drugie auto?

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

jak w samochodzie rozładuje się akumulator, to też poradziłbyś żeby nie być biedakiem i kupić sobie drugie auto?

Cudowna analogia xdddddddddddddddddddddddddd

Poradziłbym, żeby nie być siusiumajtkiem i czasem zajrzeć pod maskę i sprawdzić czy alternator ładuje aku :we_need_to_go_deeper:

Opublikowano
15 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Odkąd mam Xboxa i dokupiłem stacje dokującą, kompletnie zapomniałem co to są kable a same pady trzymają dłużej niż cały dzień a nie te śmieszne 5-6 h czy ile tam zawsze te soniarskie wibratory dla dzieci trzymały. Nawet gdybym poszedł w baterie byłoby mi wygodniej ponieważ jedna para zawsze byłaby podładowana i gotowa. Nie ma syfu z kablami przed konsolą i telewizorem. Ta Pepa odkurzacz idealnie oddaje jak widzę Sony od szaraka :ragus: Wiecznie na kagańcu.

No ale grywasz dłużej niż 6h? Bo trochę nie rozumiem, przecisz do Sony też możesz kupić stacje dokujaca i nigdy nie używać kabla...

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

No ale grywasz dłużej niż 6h?

Czasami się zdarza. A stację dokującą przy takiej sesji podpinasz sobie pod pada, którego trzymasz w rękach czy jak to działa?

Kurwa, znów dałem się wkręcić w dyskusję o akumulatorach :/ Bądź lepszy, zbyszek

Opublikowano

Nie wiem - nigdy pad od PS5 nie rozładował mi się podczas 1 sesji gdy był w 100% naładowany.

Opublikowano

Tak, no ale to w porównaniu z innymi konsolami to przeciez Ferrari, musi trochę mruczeć!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.