Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ty to może lepiej nie poruszaj tematu wylanych baterii.

Opublikowano

Ja perdole xD pad na baterie. Przeciez to kuwa XIX na tej zielonej szmacie. Już nie pomijam, że to trzeszczące chińskie gunwo ale tak zacofanego szrota produkować to nie mają godności człowieka.

Opublikowano

Boty grają nie ważne w co, byle dużo. 

Jak pad nie trzyma 40h na baterii, to nie ma jak grać. :obama:

61on5y.jpg

Opublikowano
43 minuty temu, easye napisał:

No ale grywasz dłużej niż 6h? Bo trochę nie rozumiem, przecisz do Sony też możesz kupić stacje dokujaca i nigdy nie używać kabla...

Nigdy nie widziałem plastobetonu z taką technologią w domu. Wszyscy tutaj wzbraniają się żeby kupić drugiego pada i ładować kablem:kaz:. To chyba dopiero teraz już z desperacji, że trzecią generację z łzami w oczach wmawiają sobie "wszystko jest ok".

Tak zdarza mi się grywać dłużej i odczuwałem chujowość akumulatora w dotychczasowych padach ryżoludzi.

Opublikowano

Na playszmacie 4,5 nie ma gier to klapy zabijają czas kupowaniem drugich padów. Żal bambusów :shieeet:

Opublikowano
11 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Nigdy nie widziałem plastobetonu z taką technologią w domu. Wszyscy tutaj wzbraniają się żeby kupić drugiego pada i ładować kablem:kaz:.

No ja nie odczuwam  różnicy w podłączeniu pada do stacji dokującej, a np pod zwykłą ładowarkę od telefonu po skończonym graniu.

Nigdy nie ładowałem pada na kablu z konsolą. :dunno:

Opublikowano

A ja w ogóle nie myślę o ładowaniu, bo nie muszę :dunno:Po skończeniu grać zawsze odkładam wszystko na stację i ładnie się to prezentuje w salonie pod tv.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam na baterie w dualbezsensie. Po prostu konsola od miesięcy praktycznie nie używana to i chujowa bateria w padzie nie przeszkadza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

10 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

A ja w ogóle nie myślę o ładowaniu, bo nie muszę :dunno:Po skończeniu grać zawsze odkładam wszystko na stację i ładnie się to prezentuje w salonie pod tv.

No i tak samo możesz robić na PS5 :dunno:

Opublikowano

Klaperskie nie grają w gry, więc mogą nie wiedzieć, ale pojemność baterii w padzie z czasem spada. Po kilku latach dość wyczuwalne to było w Dual Shocku 4, gdzie potrafił rozładować się w czasie jednej sesji w Personę5 :reggie: Z Dual Bezsensem będzie to samo.

No ale w świecie niebieskich klaunów lepiej kupić nowego pada niż komplet eneloopów.

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

No i tak samo możesz robić na PS5 :dunno:

A ktoś powiedział, że nie możesz? :dunno:

Sugeruje się tym, co większość ludzi wypisuje tu od zarania dziejów.

Opublikowano

Ale ostatnio idzie oranie botów i tej xhujowej konsoli. Zamknijcie już mordy zielone pokraki bo przejebaliscie znowu. Czas się przyznać i kupic Sonke jak co inteligentniejsze zielone jednostki. Na cebula passie zostanie tylko patolski i będzie grał na bateriach z lidla. Kurwa ale wstyd u niebieskich przegrywów. A miało być tak pięknie pod egida 12 terafankow a wyszło 1,5 penisa w dupie u dee. Smutne ale prawdziwe. Fakty. 

Opublikowano
13 minut temu, dee napisał:

Klaperskie nie grają w gry, więc mogą nie wiedzieć, ale pojemność baterii w padzie z czasem spada. Po kilku latach dość wyczuwalne to było w Dual Shocku 4, gdzie potrafił rozładować się w czasie jednej sesji w Personę5 :reggie: Z Dual Bezsensem będzie to samo.

No ale w świecie niebieskich klaunów lepiej kupić nowego pada niż komplet eneloopów.

Ostatnio natchnęło mnie na powrót do Xboxa i powiem jedno - ten pad to jest absolutna doskonałość. Wyważenie, układ analogów, te wyśmienite spusty. Bierzesz pada od Xboxa i od razu towarzyszy Ci uczucie obcowania z produktem premium, dziełem sztuki użytkowej, a co najlepsze - jest to standard na Xboxie.

poezja

Opublikowano

właśnie a jak Ci sie podoba obsługa pada w Returnalu? Czujesz w końcu różnice?

Opublikowano

Adopcyjnych trigerow tez nie uzywasz? Może dlatego stoisz na 2 biomie, jak Zeratul w Bloodbornie.

Sprobuj choc raz zmienić wystrzał.  :lapka:

Opublikowano

Kids-playing-a-video-game.jpg

pies-sie-szarpie-864x575.jpg

klapy, całe życie na smyczy i bez gier :rofl:

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Adopcyjnych trigerow

xD

Ten pad ma jedynie wibracje dobre. Adaptacyjne triggery to rak.

Opublikowano

Na Xboxie przyciskow by zabraklo by obsluzyc returnala, taki fajny pad!

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Adopcyjnych trigerow tez nie uzywasz? Może dlatego stoisz na 2 biomie, jak Zeratul w Bloodbornie.

Sprobuj choc raz zmienić wystrzał.  :lapka:

Gosciu właśnie zbieram słońce. :reggie: Te spusty mi wiszą, ale pod względem kształtu i ergonomii pad od One >> DualSense.

Teraz, easye napisał:

Na Xboxie przyciskow by zabraklo by obsluzyc ta gre, taki fajny pad!

Ty za to się w druga stronę ładnie odklejasz. 

2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Przyznaj się. Były dreszcze grając w Returnal co nie?

Klimacik gesty, ale co ma do tego pad?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.