Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Czoperrr napisał:

Ilu z was, podobno szanujących się graczy, ukończyło najlepsze tytuły zeszłego roku - Psychonauts 2 i It Takes Two?

A co to ma do rzeczy, że playstation rozyebalo xboxa jak gunwo po polu?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
48 minut temu, Jakim napisał:

Czy ty przypadkiem nie kupiłeś ostatnio SONY Playstation 5?

Nie podniecaj się, zakup w celach kolekcjonerskich. Normalna rzecz u KONESERÓW gamingu :xboss:

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

Tymczasem na szmatboxie

20220209_235545.jpg

To tylko PC więc nie wiem o jakim ty XBOXIE majaczysz klapie 

Opublikowano
22 minuty temu, Lord Protector napisał:

To faktycznie wynik godny podziwu, wstyd.

38 minut temu, dee napisał:

Nie podniecaj się, zakup w celach kolekcjonerskich. Normalna rzecz u KONESERÓW gamingu :xboss:

hahah nie wierze, kupić PS5, to ja nawet XSX dostałem z TV a Ty zapłaciłeś firmie znienawidzonej No to trzeba już mieć syndrom wyruchanego totalnie, mistrz dekady

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
24 minuty temu, Lord Protector napisał:

Jak to szło? EKOSYSTEM XBOXA?

Majaczysz to u maniaka

"PRZESTANO WYDAWAC KODY NA PLAYSTATION PO 2023 HUE HUE":shieeet:

Cwalo zdycha i taka jest prawda:banderas: f2p i taka klęska kuwa :pawel: 

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

firmie znienawidzonej

Jaka nienawiść, moczymordo? To są tylko giereczki :xboss:

To straszne, klaperskie to jeszcze gorsze sekciarstwo i sprane mózgi niż myslałem :notbad:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Nie wiem czemu się ludzie tak tym Halo podniecali. Przecież tam chyba nawet jedna osoba z ekipy Halo nie pracowała. Czysta podróbka, a samo IP to za mało. 

Jeszcze kilka razy tak naciągną graczy na samą renomę marki i hype zgaśnie. 

Zostanie tylko brandzlowanie się do filmików na YT o tym, na jakie kolejne studia m$ przejebał kasę. Takie gejmingowe simpy. Ciekawe ile milionów dziennie kosztuje ich utrzymanie tylu ludzi i jak daleko posuną się z monetyzacją ich gniotów? :philosoraptor:

Opublikowano

Oni jadą tylko na nazwie halo. Po odejściu bungie zostało cwalo czyli smród i bieda. Jakby jednak przestali wydawać cwalo to by zostało girlsyfrajerzacwalo :shieeet: Tak złapią parę frajerów na nazwę. Battlefield jednak pokazuje jak to się kończy. Cwalo f2p i to jakie wyniki wykręca to UPADEK.

Opublikowano
46 minut temu, Whisker napisał:

To faktycznie wynik godny podziwu, wstyd.

hahah nie wierze, kupić PS5, to ja nawet XSX dostałem z TV a Ty zapłaciłeś firmie znienawidzonej No to trzeba już mieć syndrom wyruchanego totalnie, mistrz dekady

To pecetowa hołota, tego nie pomalujesz. 

Na Xboxie gra wciąż ma masę graczy, fakt. 

Opublikowano
13 minut temu, Lord Protector napisał:

To pecetowa hołota, tego nie pomalujesz. 

Na Xboxie gra wciąż ma masę graczy, fakt. 

Różnica jest taka, że na PC ludzie mają lepsze alternatywy niż shooter w którym serwery desyncują, nie można wybrać regionu i nadal nie dodali żadnego contentu.

A na Xboxie? Co tam jeśli chodzi o shootery? CrossfireX? xD

Opublikowano

Kiedy TLOU2 multi? Ileż można robić taki tryb do chuja wafla. Czytam o jakiś kinowych doświadczeniach człowiek chce tylko zrobić headshota i napisać PW oponentowi o stosunku seksualnym z jego matką a nie kolejne dramy brzydkich lewych kobiet w ciąży na misji.

Opublikowano
6 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Kiedy TLOU2 multi? Ileż można robić taki tryb do chuja wafla. Czytam o jakiś kinowych doświadczeniach człowiek chce tylko zrobić headshota i napisać PW oponentowi o stosunku seksualnym z jego matką a nie kolejne dramy brzydkich lewych kobiet w ciąży na misji.

A komuś ten tryb potrzebny? Jest taki nawał nowych gier że szczerze mam na to wyjebongo

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

A komuś ten tryb potrzebny? Jest taki nawał nowych gier że szczerze mam na to wyjebongo

Zwyczajnie współczuję niebieskim. Ani jednej strzelanki online od Sony do pogrania ze znajomymi ale skoro wam to nie przeszkadza to chyba nic się tam nie zmieniło i plastobeton dalej sprzętem dla introwertyków, grających w piwnicy:ragus:

Opublikowano

Szkoda mi botów. Jedyne dwie gry, które dopiero co wyszły, zdychają online. Gry multiplatformowe też mają największe community na pleju. Ten series S to taka uboższa forma grania. Wszystko gorzej i mniej. Zaraz premiera Elden Ring i online też pewnie będzie martwy, ale cena za grę ta sama. 

Opublikowano

W Elden Ring na Xboksa od startu można grać offline. Jak Cię zaatakuje lub dołączy NPC to przynajmniej nie będzie złudzeń, że to może inny gracz dołączył. :yao:

Opublikowano
47 minut temu, UberAdi napisał:

Różnica jest taka, że na PC ludzie mają lepsze alternatywy niż shooter w którym serwery desyncują, nie można wybrać regionu i nadal nie dodali żadnego contentu.

A na Xboxie? Co tam jeśli chodzi o shootery? CrossfireX? xD

Bardzo dobrze, niech sobie grają jak mają w co im mniej hołoty na klawiaturze tym lepiej.

Jest Halo więcej mi nie trzeba. 

Opublikowano

Granie online na plejśmieciarze5 xDDD 

Z obowiązkowymi przerwami TECHNICZNYMI na ładowanie dual bezsensa :shieeet:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Dobrze, że Sony kupiło Bundgie i teraz Halo będzie na plejce :banderas:

mpoobsN.jpg

Opublikowano

Sony kupuje 900 specjalistów od topowej gry usługi która po latach ma dużą i aktywną bazę graczy. Takie Cwalo to wciągają dupą i wysrywają. Sieciowe projekty będą pod nadzorem liderów branży.

Xbox kupuje specjalistów(raczej specjaliste) za 68 mld dolarów

Activision Needs Xbox to take on a thousand dollars in corporations, says  Bobby Kotick - Game News 24

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Czekamy na Forbidden West, na to spuszczanie się na forumku (i na pady) 

W międzyczasie obserwujemy pchli bo duża część już pewnie będzie gonić po weekendzie tą perełkę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.