Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ej ale tak serio życzę, aby w końcu xboxowi coś tam się udało, bo po całej generacji na wstecznym, teraz generacja na wstecznej. Kurcze bela, ja bym serio chciał by ukochane Sony PlayStation czuło choć przez minutę czyjś oddech na plecach, a nie tylko przeciąg w pustej sali...

Opublikowano
33 minuty temu, Mendrek napisał:

Ej ale tak serio życzę, aby w końcu xboxowi coś tam się udało, bo po całej generacji na wstecznym, teraz generacja na wstecznej. Kurcze bela, ja bym serio chciał by ukochane Sony PlayStation czuło choć przez minutę czyjś oddech na plecach, a nie tylko przeciąg w pustej sali...

Mendrek, to nie przeciąg tylko podmuch z wentylatora :yao:

Opublikowano

W dziale pierdolstejszon 5, temat awaryjność to zawsze jest na topie, nie ma dnia, co by im się tam nic nie zepsuło XD. Gówno, nie konsola.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

W dziale pierdolstejszon 5, temat awaryjność to zawsze jest na topie, nie ma dnia, co by im się tam nic nie zepsuło XD. Gówno, nie konsola.

strach kupować, do tego pomyślcie, że ktoś trafi na bubla za 6 koła i wymianę konsoli z serwisu dostanie może za 2 miesiące

Opublikowano

Już kupowanie tego szrota za 6k, to desperacja ruchania sobie w dupę od kaza.

Opublikowano

ale czym? sprzedaż konsol mało mi daje, a studiów do tworzenia gier ma teraz MS więcej...

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Volkswagen sprzedaje się lepiej od Audi, a oczywiste jest, która marka z koncernu VW jest lepsza. 

Bugatti? ;)

Edytowane przez Mani

Opublikowano

ja jebe najpierw jaranie się grubą babą a teraz uwielbienie dla volkswagena i uwielbienie Xa, nie mam pytań po prostu. Wasze zdrowie, te święta zdecydowanie pod znakiem PlayStation

Opublikowano
1 hour ago, Wesker said:

ja jebe najpierw jaranie się grubą babą a teraz uwielbienie dla volkswagena i uwielbienie Xa, nie mam pytań po prostu. Wasze zdrowie, te święta zdecydowanie pod znakiem PlayStation

Nie zrozumiałeś, niewyspany bo znów zarwana nocka z pająkiem? 

Opublikowano

Pajonk Morales? Gra na lata <3

Opublikowano

Nie wiem czemu boty sobie jakąś propagande zrobiły o długości grania w MM. Nikt nie pisał że to gra na lata czy na całe nocki grania. Wesker wrzuca screeny bo - cyt. botów "DLC do spidermana na 5h", wyjaśnia graficznie wszystko co ma śmieć X do zaoferowania. Skoro 5-cio godzinna gierka wpieprza na śniadanie całą ex - biblioteke u konkurencji to boty powinny się zastanowić czy wreszcie nie wyciagnąc głów z dupy i przyznać że są przegrywami decydując się tylko na Xboxa jako nextgena przy okazji premiery nowej generacji. 

Playstation kolejny raz wygrywa generacje i to zaledwie miesiąc od premiery - So Say We All. 

Opublikowano

Chyba w ilości awaryjnych konsol. Fajny ten temat, biedny skłer pewnie by chetnie pousuwał posty :/

Opublikowano

Miles to druga najbardziej imponująca gra graficznie w tym roku według DF, nie dziwota że można wsiaknac.

Opublikowano

Jak tam pierdolkurwastejszon w tym temacie awaryjności? A, no pewnie sra pod siebie, że wszystko popsute i w ogóle 6k za loda od kaza to biznes na lata XDDDDDD

Tak się szmaci graczy za lody grycankowe. Was to jebać i nie szanować, bo nie ma za co.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Miles to druga najbardziej imponująca gra graficznie w tym roku według DF, nie dziwota że można wsiaknac.

To musiałeś ostro na bani oglądać bo najlepiej wypadł cyberpunk i w wersjach na konsole to xsx. 

Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Nie wiem czemu boty sobie jakąś propagande zrobiły o długości grania w MM. Nikt nie pisał że to gra na lata czy na całe nocki grania. Wesker wrzuca screeny bo - cyt. botów "DLC do spidermana na 5h", wyjaśnia graficznie wszystko co ma śmieć X do zaoferowania. Skoro 5-cio godzinna gierka wpieprza na śniadanie całą ex - biblioteke u konkurencji to boty powinny się zastanowić czy wreszcie nie wyciagnąc głów z dupy i przyznać że są przegrywami decydując się tylko na Xboxa jako nextgena przy okazji premiery nowej generacji. 

Playstation kolejny raz wygrywa generacje i to zaledwie miesiąc od premiery - So Say We All. 

Oj liść to samo, za dużo %, dzięki ale my na xboxach mamy lepsze dlc za darmo. 

Opublikowano

Jedna gra typu Spiderman od Marvela potrafi zamieść całego Xa. Już dawno w niego nie gram ale uwielbiam sprowadzać do ziemi używając jego argumentów. To jest MARVEL = jakość i wygrzew, idealne na rozpoczęcie generacji :) 

103B636A-B388-471A-9F4E-7DA2B99457D7.jpeg

C2AF0709-1E1A-4BAA-9FC2-94D9675948B5.jpeg

Opublikowano

Oglądałem recke i to ten sam spidermen co w 2018 roku więc na 100% trolling 

Opublikowano

wesker wiecznie najebany to nie pamięta że już grał w 2018

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.