Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

co te klapy to ja nawet nie wiem kobity z bliska nie widzieli xD

Bez tytułu.jpg

Opublikowano

Nie pykło z tym Horizonem na playdziwce 4,5. Miał być killer graficzny zamiatający graficznie wszystko inne na każdą inną platforme, nie pykło. Wyszedł niegrywalny cinematic skikający w 30fps którego nie może zdzierżyć nawet wiekszość klapów. Albo graficzny potworek przypominający PS4Pro w 60fps.  Trzymajta sie tam klapy w tym playstation :dynia:

7 minut temu, Lord Protector napisał:

co te klapy to ja nawet nie wiem kobity z bliska nie widzieli xD

Bez tytułu.jpg

Może wyjdzie z tej owłosionej świni jakaś reklama Gillette czy cuś :shieeet:

Opublikowano

No fani horizona pewnie tylko mają do czyniena z babami co muszą golić wąsika codziennie :)

Opublikowano

Spermatello ty jeszcze widzisz na oczy po tylu godzinach grania jak szympans w 30fpsach?! ostra sieczka

Opublikowano

Przeciętny sztos z GodPass >>>samograj dla upośledzonych od Sony :shieeet:

Opublikowano

Fan Sonki usuwa mniej pozytywne recenzje z metacritic i w jego świecie Horizon 2 to gra z 93 punktami na meta. 

Tak jakby obecny wynik na poziomie 88 punktów to był jakiś zły xd

Opublikowano
35 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Nie pykło z tym Horizonem na playdziwce 4,5. Miał być killer graficzny zamiatający graficznie wszystko inne na każdą inną platforme, nie pykło. Wyszedł niegrywalny cinematic skikający w 30fps którego nie może zdzierżyć nawet wiekszość klapów. Albo graficzny potworek przypominający PS4Pro w 60fps.  Trzymajta sie tam klapy w tym playstation :dynia:

Może wyjdzie z tej owłosionej świni jakaś reklama Gillette czy cuś :shieeet:

Pioterek, może Tobie coś nie pykło, za to graczom, recenzentom, GRACZOM, pykło jak najbardziej:)

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Fan Domki usuwa mniej pozytywne recenzje z metacritic i w jego świecie Horizon 2 to gra z 93 punktami na meta. 

Tak jakby obecna średnia na poziomie 88 punktów to było coś złego xd

Jestem w sumie ciekawy czy takie pojeby serio nie grają w daną grę jak nie osiągnie ileś % na meta

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

Spermatello ty jeszcze widzisz na oczy po tylu godzinach grania jak szympans w 30fpsach?! ostra sieczka

Gra mnie swoim blaskiem oślepia, więc jest czasem problem. Pamiętaj karaluchu, ze 30fps na sonce jest płynniejsze od 60fls na xpizdziesx.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Gra mnie swoim blaskiem oślepia, więc jest czasem problem. Pamiętaj karaluchu, ze 30fps na sonce jest płynniejsze od 60fls na xpizdziesx.

Coś w tym jest. Męczę Gearsy 4 na "najpotężniejszej konsoli w historii" i wygląda to tak jak jakiś bullet time. Masakra ten xśmieć..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Bez gier trzeba podkreślić, bo co oni dostali w lutym? Plują na nich

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Jestem w sumie ciekawy czy takie pojeby serio nie grają w daną grę jak nie osiągnie ileś % na meta

Przy uncharted 4 klapy pisały petycje do Metacrtic o usunięcie jednej recenzji bo im uncharted 4 spadło o 1%  

2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Widzę w temacie Horizona, że pewne jednostki już grę skończyły. W poniedziałek z rana wycieczka do paczkomatu.

Gra na 1-2 wieczory, grafika z ps4 z glitchami i 30fpsami, ubi klon, fabuła na poziomie The Flintstones...kolejna gra kurew z $ony która nie dostarczyła? ZERO ZASKOCZENIA   :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Fan Sonki usuwa mniej pozytywne recenzje z metacritic i w jego świecie Horizon 2 to gra z 93 punktami na meta. 

Tak jakby obecny wynik na poziomie 88 punktów to był jakiś złego xd

co za kurwa pierdolony odklejeniec xDDDDD

Opublikowano

Zawyżona średnia tak czy inaczej. Ubirakowa Valhalla lepsza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

GG po wpadce z Zakazanym Mamutem skończy jako kolejny wyrobnik do klepania remasterów?

No raczej :kaz:

Opublikowano

Ludzie, bądźmy poważni - partacze z 69anal Vs rzekomo topowe studio Sony xddd 

Ktoś poza klapami jeszcze wierzy w te bajeczki o "nieosiągalnym poziomie" studiów PlayStatation? Przecież ich dwa najlepsze racery to dwa żółtka na meta.

image.png.f5ff89484d2c91752cb09b8dfc5a45fd.png 

image.png.44a18026aead73f1a73f58771eed131e.png

Opublikowano

Ależ to musi być chuyraizon skoro ma praktycznie taką samą średnią co jedna z najgorszych serii w świeci gejmingu :obama:

Opublikowano

RDR nawet do 88 nie dobiło?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.