Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Panowie siedzicie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gran Turismo 7 - recenzja. Trasy

Gran Turismo 7 - recenzja. Model jazdy

Gran Turismo 7 recenzja - widok z kokpitu

Opublikowano

Kolejna gra na PlayStation?

Niech oni się tam zatrzymają XD

Jak to jest?  oboje zapłaciliśmy podobnie za konsole a jeden przeżywa najlepsze czasy gejmingu a drugi 

Jest frajerem którego głównym zadaniem jest aportowanie panom w cw 

I powrót do konsoli bez gier XD XD

Trzymajcie się tam na tym Xboxie XD

Opublikowano

Jeżeli crossgenowe (z PS3) GT7 dostaje 88/100, to FM ma gwarantowane 90+ jeśli wyjdzie jeszcze w tym roku.

Opublikowano

Hehe bez kitu, pomijając wykonanie samochodów, technologicznie to jest czyste PS4. 

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Wraz z GT 7 odpadł ostatni miałki argument za kupnem Xboxa jakoby PlayStation nie miało dobrych ex'ów racerowych.

No to teraz ma.

Xbox bez gier na śmietnik.

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

No to teraz ma.

Nie ma i nie miało od czasów pierwszej Forzy Motorsport. GTS to żywy trup, legenda dla klapów którym bieda nie pozwoliła zasmakować niczego innego niż piraty na Plejaku.

Kurcze, kolejny gatunek ekskluzywny dla MSu. Kiedy to poniżanie PS wreszcie się skończy? :( 

MAM NADZIEJĘ< ŻE NIGDY. :) 

Opublikowano

odpalam recenzje na ppe, widzę taki screen

Spoiler

75ebfe916bb2f37ba0d1.jpg

co to jest za grafika z czasów późnego ps3?

Opublikowano

To jest crossgen więc nie wiem czego tutaj niektórzy oczekwali :O Podbite GT Sport do 4K i tyle. 

Opublikowano

Podobają mi się zachwyty i oceny nowego GT7, Sony wypluwa co chwila nowe gry i nie przestają, PS5 to już serio kombajn

Opublikowano
16 minut temu, Jakim napisał:

To jest crossgen więc nie wiem czego tutaj niektórzy oczekwali :O Podbite GT Sport do 4K i tyle. 

Jak kupowałem PS5 to Sony "wierzyło w generacje" i miałem mieć next-gen, a jest potężne rozczarowanie jak do tej pory. Najlepsza na PS5 jest wsteczna z PS4. :reggie: 

Opublikowano

No ale to teraz sie obudziłeś z tym Gt7 czy wiadomo już o tym było od...nie wiem 1,5 roku że to będzie crossgen i podrasowane gtsport.

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

No ale to teraz sie obudziłeś z tym Gt7 czy wiadomo już o tym było od...nie wiem 1,5 roku że to będzie crossgen i podrasowane gtsport.

https://www.autoevolution.com/news/sony-confirms-gran-turismo-7-will-be-a-cross-gen-title-to-launch-on-both-ps4-and-ps5-168717.html

:reggie:  No, ale bez zaskoczenia, że nie pamiętasz. Klapy szybko przebaczają szmaciarzom niebieskim.

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Podobają mi się zachwyty i oceny nowego GT7, Sony wypluwa co chwila nowe gry i nie przestają, PS5 to już serio kombajn

Co chwile kolejna gra na jesieni xD 

@Jakim

Jakoś cors genowa FH5 potrafi wyglądać ;) 

Opublikowano

Lol w sumie zawsze lubiłem Gran Turismo. Ale ta recenzja na ppe to coś nie teges. Minusów w huj i to w takich kluczowych aspektach. Ocena? 9.

Czekamy na odpowiedź Forzy Motorsport 

Opublikowano

GT7? No fajna ta encyklopedia pojazdów. W sam raz, żeby dorzucić dzieciakowi na prezent komunijny w zestawie z pismem świętym xd

W GT8 proponuję wyrzucić tryb jazdy, bo to klapiarzy nie jara. Sam tryb przeglądania fotek i oglądania jeżdżących autek. I tak nikt nie zauważy tego braku. Może w GT 10 chińczyki z Popyphony nauczą się robić gry. Chociaż jakby to wyszło na wczesne PS3 to bym się jarał:obama:

No i znów okazało się, że 70% budżetu na grat turismo to reklama i sponsorowane recki. 

Opublikowano

Oceny są dobre bo Sony odcina od kodów dla recenzentów te redakcje, które zbyt surowo oceniają kluczowe IP dla PS. Ostatnio jakiś mały australijski serwis Stevivor wystawił HFW ocenę 6.5/10 i już kodu na GT7 się nie doczekali. Z naszego rodzimego poletka znane są podobne historie.

A kody dla recenzentów to najczęściej być albo nie być dla większości portali. Wystawisz 8 zamiast 9 czy 10, to może po prostu nie dostaniesz następnym razem kozackiego press kitu, ale za 7 lub mniej możesz być odcięty od możliwości napisania recenzji przed premierą.

Edytowane przez SnoD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.