Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, Hubert249 napisał:

Screenshot_20220303_191016.jpg

Hołd dla fanów? raczej quality hold. 

Polecam cały materiał obejrzeć...

Emet jak zwykle na dopalaczach :pawel:

FM7 to 5 letnia gra 5!!!

Opublikowano

15 minut i znowu wpiehdol boty.

Pierwszy poważny gracz w dziedzinie samochodowek na tej generacji i pelna dominacją do jej końca. 

Forza motosport? Nie istnieje.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że Crap Turismo7 toczy wyrównaną walkę z FM7. Co prawda niebieskie guvno jak zawsze wpierdol, ale tym razem nie był to mecz do jednej bramki :reggie:

Opublikowano

Prawdziwe 4k i ta jakość ale się teraz zesrają boty!

To jest GT7, najwyższe oceny! Sony kolejne hity wypuszcza! To już jest armagedon

Opublikowano

Ja tam pierdole, nie będę psioczył na GT7. Pierwszą grą jaką kupiłem na PSX było Gran Turismo, więc sentyment potężny. 

Ale to co przeczytałem na ppe to jeszcze będę musiał rozchodzić przez kilka dni. Bardzo dobrze pokazuje to relacje Sony z portalami, dziennikarzami, youtuberami. 

Jestem ciekaw też nowej Forzy, liczę na solidne pierdolniecie, koniecznie z dobrym intrem żeby plus można było dopisać w recce

Opublikowano

Forza Motorsport to musi się znowu pojawić do kupienia, bo ostatnią część MS wycofał na samą zapowiedź Król Turismo 7.

W zasadzie jak spojrzymy na sytucję na rynku, to ja nie wiem czemu z perspektywy posiadaczy PlayStation czy Nintendo należy w ogóle jeszcze rozmawiać o xboxie w jakimkolwiek aspekcie. Tam nie wychodzą eksluzywne gry, naciąga się ludzi na abonamenty, multiplatformy często wypadają gorzej. No generalnie bardzo odstaje od PlayStation czy Nintendo, tak że stał się w zasadzie nie wartym uwagim niuansem.

Tak jak nie rozmawiamy tutaj np. o ruskich podróbkach NES-a z bazaru czy innych dziwolągach, tak samo nie ma sensu gadka o xboxie. To dolna liga grania ;)

Opublikowano

image.png.e5180de9619d17e0d84242d3ad02c8fa.png

hahahaa beka z partaczy. Nier Tatomata ścierwo które dostało wysokie oceny, bo było exem na PS4, a klapy myślą, że jak Sony kupi (taaaa xddd) Platinum albo SE to będzie to jakaś karta przetargowa w walce z jedynym gigantem na rynku konsol - Microsoftem. :dynia: 

Także oszukujcie się dalej karaluchy, że Sony te wysokie oceny dostaje za jakość, a nie układy to skończycie jak ten psychopata powyżej.

Opublikowano

To na okulistę też odłóż, od tego frameratu na PS5 oczy krwawią.

Opublikowano
11 godzin temu, Lord Protector napisał:

Polecam cały materiał obejrzeć...

Emet jak zwykle na dopalaczach :pawel:

FM7 to 5 letnia gra 5!!!

Widziałem wczoraj. Myślę, że jakby było porównanie najładniejszych tras z FM7 z Koksa z jakimiś z GT7 na PS5, to byłoby jeszcze śmieszniej.

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.e5180de9619d17e0d84242d3ad02c8fa.png

hahahaa beka z partaczy. Nier Tatomata ścierwo które dostało wysokie oceny, bo było exem na PS4, a klapy myślą, że jak Sony kupi (taaaa xddd) Platinum albo SE to będzie to jakaś karta przetargowa w walce z jedynym gigantem na rynku konsol - Microsoftem. :dynia: 

Także oszukujcie się dalej karaluchy, że Sony te wysokie oceny dostaje za jakość, a nie układy to skończycie jak ten psychopata powyżej.

Zgodnie z oczekiwaniami. Platinum tez wiedzialo, ze gowno z tego bedzie i dlatego blagali o wykupienie firmy.

Opublikowano

Platinum bez pomocy dużego wydawcy nie potrafi wyprodukować nic ponad średniaki, ostatnio Cygames zerwało kontrakt z nimi na GranBlue.

Edytowane przez aph

Opublikowano

o jezu jakie to GT7 to raczysko, to always online i mikrotransakcje po premierze xddddddd

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

image.png.e5180de9619d17e0d84242d3ad02c8fa.pngNier Tatomata ścierwo 

To jedno zdanie o nier mówi tyle ze NIE jesteś żadnym liderem opinii. Chyba za dużo rukales orki w WoW. Idz odpocznij.

Opublikowano

MS wstrzymuje sprzedaż Xboca w Rosji.

W sensie nie żeby jakaś była, ale i tak miły gest solidarności ;)

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

To jedno zdanie o nier mówi tyle ze NIE jesteś żadnym liderem opinii. Chyba za dużo rukales orki w WoW. Idz odpocznij.

Automata? Za ten średniacki system walki? Pusty, nudny świat? Alegorie rodem z opowiadań dla klas 4-6 SP? Na zawsze pogarda. :usmiech:

Opublikowano

Ostatni raz:

Masz, obejrzyj sobie i ztjm z "alegoriami z podstawówki" raz, a porządnie :)

Opublikowano

Wezyr? Panie, tego nie wyklepiesz :( chyba że c0rwa pięścią :) :) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.