Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:

Tia, jeśli chodzi o 60fps to tylko PS5.

Momentami ponad 15 fps.

Nxgamer zrobił face off z 1.04.

W wersji premierowej to było xsx- niższa rozdziałka i fps.

Teraz jest 1.06.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@aph99% 55+ Vs 60, 1% low to jest różnica o której piszesz. 

Napisałem "momentami". Fajnie, że zgodziłes się że tryb 60 fps na xsx serwuje grającym nieustanny stutter i judder.

6 minut temu, lpcl napisał:

Teraz jest 1.06.

Fajnie, niech dłubia przy tym.

Opublikowano

Aphormo to chyba drugi Mejm, prawdopobnie nie ma konsoli, nie grał w Cyberpunka ale za to ma najwięcej do powiedzenia jak gra działa na PS5 i Series X

Opublikowano

Dawno tu nie wchodziłem bo mam urlop i rozkoszuje się światem Cyberpunk. Gra działa świetnie na XSX. Nie mam żalu, mimo, że kosztowała mnie ponad 2k wliczając stracony hajs na akcjach :sir:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dawno tu nie wchodziłem bo mam urlop i rozkoszuje się światem Cyberpunk. Gra działa świetnie na XSX. Nie mam żalu, mimo, że kosztowała mnie ponad 2k wliczając stracony hajs na akcjach :sir:

Czoperr powiedz mi jedno odnośnie tych akcji - czemu je sprzedałeś? 

Opublikowano

A mówią, że boty biedaki cebulują na gamepassie.

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Prawdziwy fan marki. I to szanuję. A tam typy się obrzygują a nawet gierki nie kupili. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No pogralem dzisiaj sobie na sonce w Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon jak cos) i powiem ze no spoko moze byc szalu nie ma ale ujdzie ale kurwa jak mozna kupowac dla takiej gierki kloca za 23 bomby xDDDDDDDDDD I napierdalasz tymi samochodami przez reszte generacji bo nic innego nie ma zamiast kupic* ps5 i grac we wszystko co chcesz

*Kupic jak bedzie dostepne oczywiscie bo elita gamingu wykupila na calym swiecie. Tymczasem dzisiaj na spacerze z psem kichnalem ostro w chuj i w pobliskim mediaexpercie 4 zakurzone xkurwy z polek spadly. To taka ciekawostka ode mnie.

Opublikowano
32 minutes ago, LiŚciu said:

Czoperr powiedz mi jedno odnośnie tych akcji - czemu je sprzedałeś? 

Nie chce mi się tego trzymać blokując hajs długoterminowo i nie jest jasne jak szybko i czy w ogóle wrócą do dawnej ceny. 

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie chce mi się tego trzymać blokując hajs długoterminowo i nie jest jasne jak szybko i czy w ogóle wrócą do dawnej ceny. 

Nie stracił byś jakbyś nie sprzedał ale to wiesz. Tylko zaraz będzie dobra i tak sprzedaż, naprawa błędów, Cyberpunk nawet na lodówce, zapowiedz DLC, tytuły gry roku  plus bilans za q4 i cały roczny i ta cena szybko wróci. Dodatkowo przy takim spadku dużym świetnie się uśrednia. 

Opublikowano
39 minut temu, schabek napisał:

Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon

O kurwa, ktoś tu chyba do Łęczycy na butlę pojechał xD

Opublikowano

Klapy widzę w formie. 

Aph w dupie był uja widział, ale pierwszy do pisania bzdetow, przecież to nawet godności gracza nie ma :reggie:

Wesker alkoholik od miecha grac w DLC, czy to w ogóle wymaga jakiegoś komentarza?

I na koniec schabek, który porównuje tego śmiecia dirta 5 do Godrizona 4, racera o którym niebieskie karakany mogę pomarzyć, nawet mi ich nie żal i lisciu pulsujący takie teksty, jednak klap to klap tfu.

Opublikowano

PC w Console Wars a Dirt 5 jak Forza Horizon xDDDDD

Ładnie było popite w święta widzę.

I proszę więcej o PC tu nie wspominać.

Opublikowano

Dupy klapów pękają jak sprężynki w triggerach Dual sense. Trzy mocarne exclusivy już ograne i pozostaje wódka i forumek w oczekiwaniu na premierę Cyberpunka na PlayStation. 

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

I proszę więcej o PC tu nie wspominać.

ale jak to, klapy zawsze robią megazorda z PS i PC jak walczą na argumenty z Xboxem

Opublikowano

Schabek: mamo, chcę Godrizona 4

Mama: Godrizona 4 mamy w domu 

Tymczasem w domu

Screenshot_20201229-222322.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
16 minut temu, Lokomotywa napisał:

ale jak to, klapy zawsze robią megazorda z PS i PC jak walczą na argumenty z Xboxem

Jak trzeba pocisnąć Xboxowi to każdy ma PC z NASA, ale wywołani do odpowiedzi w dupie byli i gówno widzieli, starając się utwierdzić w przekonaniu, że te ich exy to nie kalka kalki i najbardziej przehypowane tytuły generacji. :reggie:

Opublikowano
No pogralem dzisiaj sobie na sonce w Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon jak cos) i powiem ze no spoko moze byc szalu nie ma ale ujdzie ale (pipi)a jak mozna kupowac dla takiej gierki kloca za 23 bomby xDDDDDDDDDD I napierdalasz tymi samochodami przez reszte generacji bo nic innego nie ma zamiast kupic* ps5 i grac we wszystko co chcesz

*Kupic jak bedzie dostepne oczywiscie bo elita gamingu wykupila na calym swiecie. Tymczasem dzisiaj na spacerze z psem kichnalem ostro w (pipi) i w pobliskim mediaexpercie 4 zakurzone x(pipi)y z polek spadly. To taka ciekawostka ode mnie.
Chciałeś powiedzieć elita alkoklapów , ,,dizajnerski,, statek kosmiczny z łamiącymi się spustami i sackboyem i spajderem na 3h za 3 banknoty sztuka.Oni chyba nastukani do sklepu wchodzili jak brali ten biały wygięty segregator XXL
Opublikowano

DXvEk5T.png

NIESAMOWITA KONSOLA -> ale...

jak ja uwielbiam te pseudo-obiektywne wynurzenia klapów :)

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

DXvEk5T.png

NIESAMOWITA KONSOLA -> ale...

jak ja uwielbiam te pseudo-obiektywne wynurzenia klapów :)

Community w komentarzach ciśnie autorowi za tendencyjny artykuł, odzyskałem wiarę w ludzkość <3

Opublikowano

Poniższa grafika pokazuje Xboxa Series X jak z gry Death Stranding.

Pick One

289864317.jpg

Opublikowano

Ale sexi ten xbox zaczynam powoli rozumieć tego gościa co ruchał roboty :). Jaki ten świr miał Nick bo zapomniałem xD 

Opublikowano

tekst napisany jest pod gównoburze w komentarzach na PPE wiadomo, ale generalnie autor ma rację. Jeżeli ktoś ma potężnego Peceta (a z tego co wiadomo posiadacze Playstation często takiego posiadają do ogrywania xboxowych tytułów), to Xbox Series X nie jest potrzebny, bo cała biblioteka xboxa trafia dzisiaj też na PC. Nie jest to sytuacja bynajmniej nowa, (np. z Xbox One X najpotężniejszą konsolą poprzedniej generacji było przecież tak  samo).

Xbox w przeciwieństwie to Sony czy Nintendo nie wymaga od konsumenta konieczności kupowania kawałka plastiku z logiem marki, równie dobrze można się cieszyć dobrocią z Gamepassa i 23 studiów wewnętrznych na PC czy chmurze. Dla nich liczy się żeby jak najwięcej osób kupowało ich gry i opłacało gamepassa. Konsola premium jak Xbox Series X czy tani nextgen jak Xbox Series S są tylko jednymi z punktów wejścia do tego ekosystemu, a nie fundamentem polityki firmy jak w przypadku konkurencji.

Są też ludzie którzy piszą teksty że Microsoft tym działaniem zaprzecza sensu kupowania konsoli, bo wszystko można ograć na PC i w chmurze. Ale to bzdura. 

Rynek jest duży i różnorodny. Nie ma jednego rodzaju gracza o tych samych potrzebach, są ich miliony i każdy z nich ma trochę inne potrzeby, jeden wybierze konsole premium za 2000 zł ze względu na wygode i stosunek jakości do ceny, inny złoży peceta z NASA za 10000 zł który odstawi Series X daleko w tyle, a trzeciemu nie będzie zależeć na jakości oprawy i wystarczy mu ogrywanie gier z Xboxa w chmurze na swoim telewizorze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.