Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ja się nie dziwię że oni pisali o 10 letnim wsparciu skoro daja 1 mapę raz na pół roku. Ten MS i ich studia to banda partaczy.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 944,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Karolek znowu majaczy. 8 milionów zagrało w grę z plusa, a nie kupiło.

Opublikowano

Typowy problem kazdego niebieskiego nieuka tutaj :shieeet:

comment_02WvyDOSwe36FDTzQ8sgnZPhpBeICgLA

Opublikowano

Zastanawia mnie czy mendrek zagrał czy nawet za darmo nie odpalił wielkiego eksa

Opublikowano
9 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

8 milionów wstało i poszło z własnej woli do sklepu aby kupić ten genialny tytuł.

Nie, właśnie te 8mln to instytut danych z Dupy, czyli aktualnej siedziby Śmieciary 5. xddd

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zastanawia mnie czy mendrek zagrał czy nawet za darmo nie odpalił wielkiego eksa

sam sobie odpowiem - nie grał

wielki fan gier sony xd

Opublikowano
24 minuty temu, dee napisał:

Dawali, ale nikt nie chciał. Teraz jest w kolekcji plejstejszyn, niedługo będa dodawać do konserw i ryżu w MOPS-ie :kojima:

To ci mama wreszcie obiad ugotuje niedozywiencu:kekw:

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

sam sobie odpowiem - nie grał

wielki fan gier sony xd

Jak spojrzysz po profilach klaperskich to tam mało kto gra w ogóle w gry :rotfl: Nie wiem po co oni trzymają te Plejki, chyba dla beki, bo z pewnością nie dla exów. 

Opublikowano

@Mendrek dlaczego jednocześnie piszesz, że nie ma w co grac na xboxie, a sam nie grasz w gry sony? To jest dla mnie największy mindfuck z tego tematu. Ja rozumiem, że ktos na serio lubi te gry i potrzebuje plejbeki, ale to jest pojebane.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak spojrzysz po profilach klaperskich to tam mało kto gra w ogóle w gry :rotfl: Nie wiem po co oni trzymają te Plejki, chyba dla beki, bo z pewnością nie dla exów. 

Podyskutowalibysmy o profilach zielonych przegrywow, ale 3/4 poblokowane profile, by nie było widać że w nic poza multiplatformami z Geme Passa nie graja xD prawdziwi koneserzy gówna.

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Podyskutowalibysmy o profilach zielonych przegrywow, ale 3/4 poblokowane profile, by nie było widać że w nic poza multiplatformami z Geme Passa nie graja xD koneserzy gówna.

No, ale przynajmniej wchodzę na listę znajomych i jest różnorodnie dzięki temu gamepassowi - tu jakiś wyścig, tu ktoś gra po sieci, tam jakiegoś wysokoocenianego indora. GRAJĄ, bo na Plejaku to i tak najczęściej multiplaty. Nie dziwię się w sumie, na te śmieciowe ubigierki od PlayStation Studios szkoda śliny, a co dopiero czasu.

Opublikowano

Najlepsze indory to większość ze steama przyszła 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

a czy ty nie grasz w nic innego niż to czego nie ma na Xboxie?

Tak z ciekawości pytam. Chcialbym zobaczyć czym się mogą pochwalić zielone ameby.

Opublikowano
28 minut temu, Jakim napisał:

Tak z ciekawości pytam. Chcialbym zobaczyć czym się mogą pochwalić zielone ameby.

W sumie to jak patrzę po znajomych to całkiem fajny zestaw: Elden Ring, Lost in Random, Perfect Dark, Tunic, Control DE, Final XIII-2. Różnorodność jak to typowo na Xboxie.

Opublikowano
1 hour ago, easye said:

Podyskutowalibysmy o profilach zielonych przegrywow, ale 3/4 poblokowane profile, by nie było widać że w nic poza multiplatformami z Geme Passa nie graja xD prawdziwi koneserzy gówna.

Nowa teoria - grać w multiplatformy to jakby nie grać w ogóle :philosoraptor:

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Ew. multiplatformy to gówno.

No chyba, że grasz w pierwszą lepszą multiplatforme na sonce jak mendrek. Wtedy to co innego.

Opublikowano
55 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W sumie to jak patrzę po znajomych to całkiem fajny zestaw: Elden Ring, Lost in Random, Perfect Dark, Tunic, Control DE, Final XIII-2. Różnorodność jak to typowo na Xboxie.

Jest nextgenowo :yao: Jeszcze dodajmy granie w raczycho typu FF XIII-2 i wiadomo z kim mamy do czynienia :reggie: Pięknie Pan wytłumaczył „fenomen” smiecpassa przed milionami słuchaczy :asax:

Opublikowano

Jak to dobrze, że już niedługo abonament od Sony zaora całą swoją konkurencję:kaz:

Tzn Google Stadia i Amazon Prime Gaming, bo XSX i Godpass to liga nieosiągalna dla niebieskiego śmiecia :shieeet:

Klaperskie marzą o konsolowej Lidze Mistrzów, a grają w B- Klasie o puchar wójta gminy :reggie:

Opublikowano

ale może ten ps plus premium to np fajna sprawa dla takiego Mendrka czy innego klapa teoretyka co to eksa sony nie widzieli na oczy poza jutubem 

Opublikowano

mendrek to na oczy nie wiedział plejśmieciary 4.5   :kekw:

Opublikowano
1 hour ago, izon said:

Jest nextgenowo :yao: Jeszcze dodajmy granie w raczycho typu FF XIII-2 i wiadomo z kim mamy do czynienia :reggie: Pięknie Pan wytłumaczył „fenomen” smiecpassa przed milionami słuchaczy :asax:

Lepiej przez cały rok grać na zmianę Horizon 2 i Moralesa.

Opublikowano

IMG-20220422-123421.jpg

Trochę słabo widać, ale to fotka z witryny brytyjskiego CEXa. W lewym górnym rogu jest ps5 za 675. Series X po prawej na środkowej półce to tylko 475. Cena detaliczna obu konsol powinna być 449 za nówkę. 

Skąd tak duża różnica cen? Czy na ps5 wciąż jest o tyle większy popyt?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.