Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

kimkolwiek był lisciu82 na PPE.pl to najwyraźniej musi czytać forumka bo jego profil i komentarz zniknął

https://www.ppe.pl/spolecznosc/2098671/lisciu82.html

Masakra że jakiś xbot teraz specjalnie usunął konto żeby liściu wypadł jeszcze bardziej podejrzanie  :(

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 943,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

FSFUcCmXEAEXBDm?format=jpg&name=large

FSFUcMoXIAAV8Ow?format=jpg&name=large

Xbox - 3,671 players

Playstation - 116 players

:kekw: 

Opublikowano

No super,  ze więcej ludzi na Xboxie gra w chujowa grę tylko dlatego że jest w abonamencie. :ermm:

Opublikowano

Tylko 8 punktów mniej niż gra klapów Czuszima, lepiej niż Days Gone, niebieskie frajery nie grają w gry? JESZCZE JAK :kaz:

Opublikowano

nie ma na płytce, a jak nie mozna odsprzedac to gra nie istnieje

Opublikowano

a już za miesiąc

FSKly_fWYAEnN-L?format=jpg&name=900x900

:banderas:

klapy

ngcb3

Opublikowano
13 minut temu, Daddy napisał:

Tylko 8 punktów mniej niż gra klapów Czuszima, lepiej niż Days Gone, niebieskie frajery nie grają w gry? JESZCZE JAK :kaz:

zeby na Xboxie choc jedna gra wyszla na miare Thusimy czy chocby Days Gone...

No ale nie - 1555 post Bota, że tylko pare pkt mniej xD 

Ta konsola to totalna porażka.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

a już za miesiąc

FSKly_fWYAEnN-L?format=jpg&name=900x900

:banderas:

klapy

ngcb3

Ty serio walczysz bethesdą w CW? Todd już ma kłamstwa gotowe na 10 lat do przodu

Opublikowano

Gry od Bethesdy wciąż rozpalają wyobraźnię milionów graczy i żyją długimi latami. Czego nie da się napisać o eksach na Plejśmieciarę5, gdzie każdy jest takim samym nudnym odtwórczym produkcyjniakiem, zapomnianym przez graczy tydzień po premierze :shieeet:

Opublikowano

Zachwycanie się Botów jakimiś śmieciami na komórkę bo "dali za darmo w abonamencie" jest nie tylko absurdalne ale wręcz żałosne. Zielony osobnik to taki typ żula, co podpierdoli ze stołu kiepa i będzie sobie wkręcał, że jara świeżego papieroska. No zwierzęta nie ludzie :shotgun:

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

5 tygodni :asax:

Niech ten xbox coś pokaże w końcu bo walczenie po stronie zielonych śmieciami z gamepassa, kolorowymi padami i gorszymi multiplatformami jest z leksza żenujące:/

Opublikowano
33 minuty temu, 20inchDT napisał:

przez gamepassa developerzy nie maja co jesc

;)

XGP i wszyscy zadowoleni z wyjątkiem niebieskich pokrak  z wiecznym bólem dupy które jedynie co dostaną od Ryana to mele na mordę :kaz:

Opublikowano

To developer gry, ćwoku xD

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał:

To developer gry, ćwoku xD

Ja nie wiem brak tym niebieskim kmiotom podstawowej wiedzy, a rzucają się w tym CW jak góvno w betoniarce, na szczęście życie szybko wyjaśnia ;) 

Opublikowano

niby developer ale na pewno nie Trek to Yomi, a ta jego teza o tym że studio zarobiło więcej na Game Passie niż na sprzedaży na Playstation to tylko "educational guess"

Opublikowano

Fuck, czyli to ja jestem ćwokiem :/

I tak lepiej niż wrzucać linki z ppe :kaz:

Opublikowano

Nie ma znaczenia czy to dev trek to yomi, bo nie on pierwszy pisze pozytywne rzeczy po wzieciu kasy z gamepassa. za to fani $ony juz my zycza smierci, they wont be able to control themselves. lisciu82 juz zabral glos na twitterze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.