Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

wow klapy wygrały, bo studia $ony wydały dwie gry w tym roku borizon i always online turismo. wystarczy ze ms wyda w tym roku gears collection i jestescie zaorani.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mopsiu mopsiu do nogi. Jakie eksy na sonkę ograłeś w tym roku?:shieeet:

Żałosny typ nie grający w gry 24/7 w CW :reggie:

Opublikowano

Deebil, deebil a ty co tam ograłes? Starfielda? Redfalla? Innego exa? :kekw:

Opublikowano
28 minut temu, Jakim napisał:

Powiedzial typ z xboxem :kekw::kekw::kekw:

Jak MS nic nie ogarnie na ten rok to beka okrutna, na co są bardzo duże szanse, co nie zmienia faktu że plejśmieciara 4.5 bez gier i z najgorszymi wersjami mulitplatform, no ok jest rudy ulaniec i beka turismo 2/10 o którym same klapy zapomniały po dwóch dniach, niech będzie  :kekw:

Opublikowano

Xbox ma legendarne Halo w które grają już tylko amerykanie. Pierwszy raz odinstalowałem grę online którą lubię ale nie mogę w nią normalnie grać bo w godzinach wieczornych od 19 łączy mnie tylko z Ameryką. W tym samym czasie inne gry mają peak aktywności. Zrobiłem streak 7 meczy pod rząd z pingiem 150 i wyjebałem z dysku :pawel: Z resztą cały ostatni miesiąc często spotykałem tych samych graczy co tylko pokazuje jak małe jest zainteresowanie.                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Pytanie, w co boty grają jeśli nie grają w typowo Xboxowy tytuł który w dodatku jest free to play.

Na PS5 zresztą nie wiele lepiej, jak sobie przypomnę, że przed premierą tych konsol czułem przez moment hype i myślałem serio o zakupie którejś z konsol to mi się śmiać chce z siebie.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
4 hours ago, YETI said:

:kekw:

Znów rzeczywistość przeora botów. 

Ty ale ja Xbox nie mam. PS5 za to mam

image.jpeg.72b0df7715416d6fc0bbe6baef3dbbd4.jpeg

10 hours ago, easye said:

Skończcie już pisać o tym głównie obesranym, jakim okazał się po raz kolejny Xbox... 

20220515_015505.jpg

Z tych 15 gier ktore maja wyjsc w 2022, przecietny posiadacz ps5 nie kupi 14, jedynie kupi GoW(zakladajac,ze wyjdzie w 2022 a nie w Q1 2023)

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Tak no, nikt nie kupił Sifu, GT, Horizona, kolekcji Uncharted, Ghostwire i innych. 

Przeciętny zaś posiadacz Xboxa w tym roku w ogóle nie kupi gry, zostało ogrywanie indyków w Game Pass.

Opublikowano

Chodzi o te 15 gier w niższym rzędzie. Już widzę te kolejki ustawiające się po Stray, Noun i resztę gierek z artworkami rodem z Google Play.

Opublikowano

Gdyby te gry ukazały się na Xboxa to skrypt daddiego o dominacji juz dawno by się odpalil, a botki by klepali się po plecach mówiąc że fajne niszowe gierki, które z chęcią sprawdzą xD

Opublikowano

Mnie najbardziej śmieszy Babylon Fall na tej liście, czyli druga najgorzej oceniana gra tego roku (wyprzedził ja tylko CrossfireXD), która zasłynęła tym że na Steamie bywało że grała w nią jedna osoba (pewnie easye xd).

Opublikowano

Mnie najbardziej szmieszy, że tam mógłby być 1 tytuł, a to i tak byłoby 100% więcej gier niż wyplula Twoja info grafika z potężna liczba MS Studios.

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

Skończcie już pisać o tym głównie obesranym, jakim okazał się po raz kolejny Xbox... 

20220515_015505.jpg

Babylon :pawel: Wstyd sie do tego przyznawac

Opublikowano

jebane karakany z playstation jak sie podniecaja czasowymi exami i failami na zolto. Jak sie chcecie tak bawic to moze zaczniemy wymieniac takie gry jak tunic (85 na opencritic) czy rogue legacy 2 (90 na open). $ony wydało tylko 2 gry i nie wiadomo czy 3 nie zaliczy delay - takie sa fakty

Edit: i oczywiscie kolekcja UNCZARTET :kekw: coś, co jest darmowymi patchami na xboxie sprzedają po raz kolejny na sonym, lol

Opublikowano

nie ma gorszych karakanow gamingowych od typa, który od pary generacji dostaje zestaw gier w postaci Forza/Halo/Gearsy, a nadal klaszce uszami na myśl o kolejnej kolekcji Pudzianow. Najgorszy sort gracza.

Opublikowano

lepsza kolekcja gears w nowej grafice niż kolekcja unczarted w podbitej rozdzielczosc i wycietym multi

Opublikowano

o cie chuj, typowy janusz od lutego napierdala w ubisofta xddd i jak tu traktowac powaznie ludzi, ktorzy koncza tylko 3 gierki w ciagu roku

Opublikowano

3 wielkie i dopracowane gry w ciągu roku > tona indyków i walking simow na 2 godziny każdy. 

Opublikowano

Liściu, wracaj na ppe młody :sonkassie:

Opublikowano

1 gra 1 miesiąc max. Jakim casualem trzeba być, żeby od lutego grać w borizona i jeszcze nie skonczyc xD

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

3 wielkie i dopracowane gry w ciągu roku > tona indyków i walking simow na 2 godziny każdy. 

To pierwsze brzmi jak idealna konsola do wypożyczenia na 3 wieczory w roku:kaz:

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

3 wielkie i dopracowane gry w ciągu roku 

Ile z nich ograłeś, chory na dekiel mitomanie? ZERO:reggie: 

Czy już na zawsze plejstejszyn zostanie synonimem konsoli dla podludzi?:shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał:

Liściu, wracaj na ppe młody :sonkassie:

Pupcio a Ty w jakieś gry grasz czy nadal masz sen o zostaniu liderem opinii:kekw: na forum psx extremalny?

Opublikowano
29 minut temu, 20inchDT napisał:

o cie chuj, typowy janusz od lutego napierdala w ubisofta xddd i jak tu traktowac powaznie ludzi, ktorzy koncza tylko 3 gierki w ciagu roku

na plejce można być casualem i niedzielnym graczem z wyboru, na xboxie to wymóg z 3 grami na krzyż :)

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Pupcio a Ty w jakieś gry grasz czy nadal masz sen o zostaniu liderem opinii:kekw: na forum psx extremalny?

Właśnie zamówiłem resistance 3!! a poza tym to nie gram bo jestem c0rwa dorosłym człowiekiem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.