Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem (jest ich za dużo na PlayStation!),  albo że gra mi ie siadła, a boty pochowały swoje gamertagi, bo tam to dopiero wstyd. Pewnie nie grają w nic, albo w jakieś śmieci z trialpassa, to idealna konsola dla nich i nie dziwota, że tak ją bronią :kaz:

30 minut temu, 20inchDT napisał:

co ty pierdolisz, to sony robi reskin jednej gry w innym settingu. Jakbys grał w ich gry to bys wiedzial, ale ty wolisz dynasty warriors i samurai warriors

Halo-Forza-Gearsy to synonom nijakości Xboxa, więc nie kłam. Sony ma różnorodną bibliotekę, to synonim elitarności i najlepszego miejsca do grania.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Mendrek. Typowy fachowiec lvl klap :kaz:

MOPŚciu ma konkurencję  :sonkassie:

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem

milczenie, kiedy ci ktos wytknie to nie odwaga:usmiech:. Nie przypominam sobie zebys sie kiedykolwiek przyznal tylko zawsze rżniesz głupa. Zaległosci z exami masz wieksze niz ten nieszczesny god of war

Opublikowano

Milczenie to jest w waszych gamertagach których nikt nie widział. Pewnie nawet sami ich nie widzieliście - teoretycy jutubowi zayebani

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Zaległosci z exami masz wieksze niz ten nieszczesny god of war

Ale też dużo przeszedłem. I to jest ta zasadnicza różnica. Ja nie mam Xboxa, że odklepię Halo-Forza-Gears plus kartonowy samolocik na godzinę i mogę mówić, że znam bibliotekę Xboxa, który potrafi sobie od tych copy-paste ex'ów dodatkowo zrobić roczną przerwę. A nie ograniczam się do jednej konsoli.

Ja mam swoje ID-eki w profilu, a ty to nawet jednego nie chcesz pokazać. Pewnie nie ma czego ;)

Opublikowano

Klapy dużo szczekania mało grania :) Obsrańce niebieskie jedne :)

Opublikowano

Nie wiem czy chce pokazywac swojego gt, bo jeszcze mendrek mi bedzie wysylal grozby smiertelne jak go zayebie w street fighter 6

Opublikowano

Z cyklu zawsze bawi, xboksowy profil "jutubera zayebanego", który od 2 lat bezskutecznie podszywa się pod gracza :shieeet:

1111.png

Opublikowano

mednrek nie będzie grał w SF6 bo gra na znicza w smash brosa, nawet ambasador plejsztejszon polska wysrał się na śmieciare 4.5 bez gier  ;) 

1 minutę temu, dee napisał:

Z cyklu zawsze bawi, xboksowy profil "jutubera zayebanego", który od 2 lat bezskutecznie podszywa się pod gracza :shieeet:

1111.png

MOPŚciu niech pisze do typa co przechodzi GT7 za kasę, nakręci trochę punktów.

Opublikowano

GT7 to nie jest gra dla januszy jak Lisciu, proszę o trochę szacunku dla tej marki. Nawet jeśli obecnie obsysa (GT7, nie liściu)

Opublikowano

kurła, dzis zaczalem resident evil hd i juz mam wiecej gs od niego xdd a taki fan serii

Opublikowano

Ale chłopaki wy to jesteście gejmery ja to nie moje w nic innego grać niż gry od Sony

Kto raz doznał 

Dźwięku 3d

Wyjebanej grafiki

Dualsens 

Już nigdy w nic innego nie zagra :kekw::kekw:

Jedynie grube przecieki projektu pentiment mogą to zmienić

czekamy kochani:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

zawsze bawi to że niektórzy odkryli dźwięk 3d w 2020 r. i traktują go jako ekskluzywny ficzer PS5 

Opublikowano
19 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ale chłopaki wy to jesteście gejmery ja to nie moje w nic innego grać niż gry od Sony

nie wiem czy zrozumiałem, bo w podstawowce nie nauczyli ciebie jak pisac poprawnie po polsku, ale to wy wypisujecie brednie, że nie ma w co grac oprocz gier sony. Nie dziw sie wiec, ze jest wam to wytykane.

Opublikowano
56 minut temu, 20inchDT napisał:

kurła, dzis zaczalem resident evil hd i juz mam wiecej gs od niego xdd a taki fan serii

kurła, jak wierzysz w jakieś z dupy zrzuty od deeeebila to nieźle masz nasrane w bani:shieeet: A najlepszy jest tam zrzut z RE4 na Gamecube:philosoraptor::kekw:

Re Remake HD? Znam na pamięć!!!

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 hours ago, Mendrek said:

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem (jest ich za dużo na PlayStation!)

Od kiedy God of War i RDR 2 to ex'y :newell: do czasu kiedy ty kupisz ps5 to wszystko bedzie na pc ;) 

Opublikowano
21 minut temu, Wolfie_ napisał:

God of War

konsolowym jest był i będzie :kaz:

Najlepszy zestaw? PS5 i  PC

Gierki sony na konsoli bez czekania na aż przeportują na Pc po 4 latach i exy z xboxa + gry których spermcer nie wydaje na xśmieciarce day one w gejpassie za 4zł:xboxssie:

Opublikowano
26 minut temu, Wolfie_ napisał:

Od kiedy God of War i RDR 2 to ex'y :newell: do czasu kiedy ty kupisz ps5 to wszystko bedzie na pc ;) 

Po co gry na platformie do pracy? PC i granie? Ejno szanujmy się. No chyba, że do retro gierek, bo kiedyś jeszcze PC jako tako się nadawał przy okazji do grania ;)

Opublikowano
39 minut temu, Mendrek napisał:

Po co gry na platformie do pracy? PC i granie? Ejno szanujmy się. No chyba, że do retro gierek, bo kiedyś jeszcze PC jako tako się nadawał przy okazji do grania ;)

Troszkę widzę się w czasie zatrzymałeś ;) nigdy nie było lepszego momentu go grania na PC, exy z Xboxa, exy z Pleja (pewnie niedługo już wszystkie i nie po żadnych 4 latach tylko o wiele szybciej), exy PC, multiplatformy. Jedynie ceny GPU są nie teges, ale też w tym temacie idzie ku lepszemu.

Opublikowano
5 minut temu, Lord Protector napisał:

IMG_20220605_210916.thumb.jpg.72453683bce94d4f380ec81cd51ca73f.jpg:kekw:

Soul a ty co tam teraz katujesz na tym "potężnym" xboxie?

Opublikowano

Sniper Elite 5 w godpassie od wujka Spencer i nowy sezon w Halo, a Ty co tam Horizon 2? Gierka z lutego? XD

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

A twoja stara się nie nadaje bo w połogu?

Ty się dobrze czujesz kolego? To tylko bekowy temat o konsolach.

Weź sobie może zluzuj majcioszki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.