Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem (jest ich za dużo na PlayStation!),  albo że gra mi ie siadła, a boty pochowały swoje gamertagi, bo tam to dopiero wstyd. Pewnie nie grają w nic, albo w jakieś śmieci z trialpassa, to idealna konsola dla nich i nie dziwota, że tak ją bronią :kaz:

30 minut temu, 20inchDT napisał:

co ty pierdolisz, to sony robi reskin jednej gry w innym settingu. Jakbys grał w ich gry to bys wiedzial, ale ty wolisz dynasty warriors i samurai warriors

Halo-Forza-Gearsy to synonom nijakości Xboxa, więc nie kłam. Sony ma różnorodną bibliotekę, to synonim elitarności i najlepszego miejsca do grania.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
21 minut temu, dee napisał:

Mendrek. Typowy fachowiec lvl klap :kaz:

MOPŚciu ma konkurencję  :sonkassie:

Opublikowano
4 minuty temu, Mendrek napisał:

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem

milczenie, kiedy ci ktos wytknie to nie odwaga:usmiech:. Nie przypominam sobie zebys sie kiedykolwiek przyznal tylko zawsze rżniesz głupa. Zaległosci z exami masz wieksze niz ten nieszczesny god of war

Opublikowano

Milczenie to jest w waszych gamertagach których nikt nie widział. Pewnie nawet sami ich nie widzieliście - teoretycy jutubowi zayebani

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Zaległosci z exami masz wieksze niz ten nieszczesny god of war

Ale też dużo przeszedłem. I to jest ta zasadnicza różnica. Ja nie mam Xboxa, że odklepię Halo-Forza-Gears plus kartonowy samolocik na godzinę i mogę mówić, że znam bibliotekę Xboxa, który potrafi sobie od tych copy-paste ex'ów dodatkowo zrobić roczną przerwę. A nie ograniczam się do jednej konsoli.

Ja mam swoje ID-eki w profilu, a ty to nawet jednego nie chcesz pokazać. Pewnie nie ma czego ;)

Opublikowano

Klapy dużo szczekania mało grania :) Obsrańce niebieskie jedne :)

Opublikowano

Nie wiem czy chce pokazywac swojego gt, bo jeszcze mendrek mi bedzie wysylal grozby smiertelne jak go zayebie w street fighter 6

Opublikowano

Z cyklu zawsze bawi, xboksowy profil "jutubera zayebanego", który od 2 lat bezskutecznie podszywa się pod gracza :shieeet:

1111.png

Opublikowano

mednrek nie będzie grał w SF6 bo gra na znicza w smash brosa, nawet ambasador plejsztejszon polska wysrał się na śmieciare 4.5 bez gier  ;) 

1 minutę temu, dee napisał:

Z cyklu zawsze bawi, xboksowy profil "jutubera zayebanego", który od 2 lat bezskutecznie podszywa się pod gracza :shieeet:

1111.png

MOPŚciu niech pisze do typa co przechodzi GT7 za kasę, nakręci trochę punktów.

Opublikowano

GT7 to nie jest gra dla januszy jak Lisciu, proszę o trochę szacunku dla tej marki. Nawet jeśli obecnie obsysa (GT7, nie liściu)

Opublikowano

kurła, dzis zaczalem resident evil hd i juz mam wiecej gs od niego xdd a taki fan serii

Opublikowano

Ale chłopaki wy to jesteście gejmery ja to nie moje w nic innego grać niż gry od Sony

Kto raz doznał 

Dźwięku 3d

Wyjebanej grafiki

Dualsens 

Już nigdy w nic innego nie zagra :kekw::kekw:

Jedynie grube przecieki projektu pentiment mogą to zmienić

czekamy kochani:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

zawsze bawi to że niektórzy odkryli dźwięk 3d w 2020 r. i traktują go jako ekskluzywny ficzer PS5 

Opublikowano
19 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ale chłopaki wy to jesteście gejmery ja to nie moje w nic innego grać niż gry od Sony

nie wiem czy zrozumiałem, bo w podstawowce nie nauczyli ciebie jak pisac poprawnie po polsku, ale to wy wypisujecie brednie, że nie ma w co grac oprocz gier sony. Nie dziw sie wiec, ze jest wam to wytykane.

Opublikowano
56 minut temu, 20inchDT napisał:

kurła, dzis zaczalem resident evil hd i juz mam wiecej gs od niego xdd a taki fan serii

kurła, jak wierzysz w jakieś z dupy zrzuty od deeeebila to nieźle masz nasrane w bani:shieeet: A najlepszy jest tam zrzut z RE4 na Gamecube:philosoraptor::kekw:

Re Remake HD? Znam na pamięć!!!

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 hours ago, Mendrek said:

No ja przynajmniej mam odwagę się przyznać, że jeszcze jakiegoś ex'a nie ograłem (jest ich za dużo na PlayStation!)

Od kiedy God of War i RDR 2 to ex'y :newell: do czasu kiedy ty kupisz ps5 to wszystko bedzie na pc ;) 

Opublikowano
21 minut temu, Wolfie_ napisał:

God of War

konsolowym jest był i będzie :kaz:

Najlepszy zestaw? PS5 i  PC

Gierki sony na konsoli bez czekania na aż przeportują na Pc po 4 latach i exy z xboxa + gry których spermcer nie wydaje na xśmieciarce day one w gejpassie za 4zł:xboxssie:

Opublikowano
26 minut temu, Wolfie_ napisał:

Od kiedy God of War i RDR 2 to ex'y :newell: do czasu kiedy ty kupisz ps5 to wszystko bedzie na pc ;) 

Po co gry na platformie do pracy? PC i granie? Ejno szanujmy się. No chyba, że do retro gierek, bo kiedyś jeszcze PC jako tako się nadawał przy okazji do grania ;)

Opublikowano
39 minut temu, Mendrek napisał:

Po co gry na platformie do pracy? PC i granie? Ejno szanujmy się. No chyba, że do retro gierek, bo kiedyś jeszcze PC jako tako się nadawał przy okazji do grania ;)

Troszkę widzę się w czasie zatrzymałeś ;) nigdy nie było lepszego momentu go grania na PC, exy z Xboxa, exy z Pleja (pewnie niedługo już wszystkie i nie po żadnych 4 latach tylko o wiele szybciej), exy PC, multiplatformy. Jedynie ceny GPU są nie teges, ale też w tym temacie idzie ku lepszemu.

Opublikowano
5 minut temu, Lord Protector napisał:

IMG_20220605_210916.thumb.jpg.72453683bce94d4f380ec81cd51ca73f.jpg:kekw:

Soul a ty co tam teraz katujesz na tym "potężnym" xboxie?

Opublikowano

Sniper Elite 5 w godpassie od wujka Spencer i nowy sezon w Halo, a Ty co tam Horizon 2? Gierka z lutego? XD

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

A twoja stara się nie nadaje bo w połogu?

Ty się dobrze czujesz kolego? To tylko bekowy temat o konsolach.

Weź sobie może zluzuj majcioszki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.