Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

O kruci ale smutny widok  :(

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ta desperacka próba afirmacji własnego wyboru... obraz łez i rozpaczy.

Ej, ze szczęścia też można się upijać! Wiem, to takie nietypowe wśród botów, ale naprawdę można. Kupcie PlayStation, a się przekonacie ;)

Spoiler

Tylko niekoniecznie musicie wtedy pisać w tym temacie pod wpływem...

Opublikowano

Czasem na jakiejś imprezie też ludzie odjeżdżają w zabawie. Ale to znaczy że się dobrze bawią po prostu. Można mieć o to do weskera pretensje? Magia PlayStation. 

Opublikowano

Takie tam z imprezy z plejstejszyn

giphy.gif

Opublikowano

@LiŚciu Gość wypija dziennie litr wódki i siedzi do rana nad konsolą, pomijając najbardziej regeneracyjny okres nocy, nie zapominając że alkohol drastycznie obniża jakość snu. Prawdopodobnie wstanie jeszcze na rauszu, nie dając nawet umysłowi na chwile odpoczynku. 

Reasumujac: granie na PlayStation czyni z gracza debila czy jest to raczej predyspozycja do bycia klapem? :) 

Opublikowano

Kurde myślałem żeby może w tym roku kupić ps5 ale jak mam mieć takie problemy z alkoholem i smutno pierdolic to odpuszczę. 

Jako sekta klaperska powinniście jednak kolegę ogarnąć, bo wyłania sie naprawdę żałosny obraz użytkownika ps5

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

@LiŚciu Gość wypija dziennie litr wódki i siedzi do rana nad konsolą, pomijając najbardziej regeneracyjny okres nocy, nie zapominając że alkohol drastycznie obniża jakość snu. Prawdopodobnie wstanie jeszcze na rauszu, nie dając nawet umysłowi na chwile odpoczynku. 

Reasumujac: granie na PlayStation czyni z gracza debila czy jest to raczej predyspozycja do bycia klapem? :) 

Bardziej czyni mnie szczęśliwszym, lepszym, mocniejszym ;) właśnie teraz robię trening na siłce, co zdziwko? Magia PS ;) można się i dobrze bawić i zrobić dobry trening

Opublikowano

Wciąż najebany. Mati zamknął siłki czlowieku.

Opublikowano

6h snu, najebany whisker myśli, że trening wystarczy aby zniwelować skutek wypitego litra mocnego alkoholu.

Trzymaj się tam chlopie, jesteśmy z Tobą. Zjedz coś lekkiego, suplementuj witaminy i zainwestuj w ostropest. Pamiętaj że ucisk w prawym łuku żebrowym może być znakiem ostrzegawczym, nawet jeśli wyniki próg wątrobowych będziesz miał w normie. Pozdrawiam byku, jesteśmy z Tobą. :lapka:

Opublikowano

Jeszcze nie jest za późno whiskas! Sprzedaj plejkurwe kup xboxika kochanego i jakoś wyjdziesz na prostą! Pozdro z fartem mordo, trzymamy kciuki!

Best wishes

zagrajmerzy z forum psxextreme.info

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Bardziej czyni mnie szczęśliwszym, lepszym, mocniejszym ;) właśnie teraz robię trening na siłce, co zdziwko? Magia PS ;) można się i dobrze bawić i zrobić dobry trening

Chciałbym ten trening zobaczyć. Machanie gryfem i jazda na rowerku? To chyba i tak za dużo na takiego najebanego booma. 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/153175/ghost-recon-breakpoint-na-ps5-i-xsx-w-analizie-technicznej-gra-wyglada-i-dziala-lepiej-na-sprzecie-microsoftu.html

Na przykładzie GR Breakpoint widać różnicę między next machinami na dużą korzyść xsx.

Pograłem wczoraj trochę i w trybie wydajności jest pięknie i płynnie. Szkoda, że ubi nie objęło tej gry swoim programem i sejvy z plejaka nie przeszły, jak to miało miejsce w Valhalli i Legionie, bo ze 200 godzin poszło w niepamięć.

Opublikowano

Breakpoint jest popsuty na series X nie polecam w to grać chyba że lubicie zwieszać konsolę. Gra glitchuje przy celowaniu wydając wtedy niepokojące dźwięki.

Niby ubi wie o tym i mają naprawić w następnym updacie.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

piszczy, brzęczy, brudzi się, grzeje, ten egzemplarz woli gniazdko a ten listwe, spisywanie listy dat produkcji każdego modelu w celu ustalenia normy i nagrywanie filmów w celu weryfikacji przez radę klaperską forum, ten ma taki wentylator a tamten inny, jak masz konsole pionie to połóż poziomo :yeti: mózg rozjebany

Opublikowano

Dobrze ze jest CW i można popatrzeć na obraz tych przegrywow życiowych klapow, człowiek wyciąga lekcje życia i z przyjemnością odpala Xboxa.

Opublikowano

Bosze jaka ta apka xboxa to ścierwo. Chciałem zassać screeny z gearsów 5 i pokazać łiserowi graficzkę, ale nie działa guano.

Opublikowano

Whisker nie zasłużył na takie cuda. 

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

Bosze jaka ta apka xboxa to ścierwo. Chciałem zassać screeny z gearsów 5 i pokazać łiserowi graficzkę, ale nie działa guano.

Trzeba zuploadować z xboxa na one drive i potem na kompa ściągnąć. 

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

Spróbuj stąd

https://gamerdvr.com/

Opublikowano

Nie pogrążajcie gościa, bo jak tak dalej pójdzie to strach będzie do żaberki wyjść

"kierowniku, awidziaeś rajtrajsing w Moralesie? kuuurła, i te koncertyny we cztery ka, magia"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.