Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dzielenie graczy xddd. Czlowieku, ja na jednym koncie moge zwiedzac caly swiat, a na parchstation trzeba zakladac osobne konta na turcje czy usa xddd

Edytowane przez 20inchDT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pierwszą konsolą z online był Dreamcast oparty o Windows CE. Potem był Xbox i x360. Tak więc m$ był pierwszy jakby nie patrzeć.

Opublikowano

Skoro tak żyjemy wspomnieniami. Pamiętacie?

Cytat

Firma, a właściwie jej sieć PlayStation Network, padła około 20 kwietnia ofiarą kilkudniowego ataku, w wyniku którego nie tylko zakłócone zostało działanie sieci, ale wykradziono liczne dane osobowe użytkowników w tym hasła i loginy PSN. Największe zaniepokojenie budzi fakt, że w ręce włamywaczy mogły dostać się także numery kart kredytowych. Na świecie jest 70 milionów użytkowników PlayStation Network. W Polsce liczbę konsol szacuje się na około 300 tysięcy.

https://www.benchmark.pl/aktualnosci/sony-przyznaje-playstation-network-nie-dziala.html

To byli czasy, konsolowy pieprz w najlepszym wydaniu Sony :obama:

Opublikowano

W ogóle to boty powinny cieszyć się, że MS dostaje po dupie kopa za kopem od Sony i Nintendo, bo tylko wtedy jest pokorny i nawet coś tam rzuci pod stolik. Zobaczycie, tylko trochę mu się zacznie lepiej powodzić, a za passa będziecie bulić 3 bomby za miesiąc i to per platforma. Wy lepiej chwalcie i promujcie Sony, jak chcecie mieć dobrze ;)

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

gracze amerykańscy wcześniej mogli kupić PS5 a europejczycy musieli czekać,

Tydzien vs 5 lat. PIEC LAT XDDDD

3 minuty temu, ASX napisał:

konieczność zakładania kont na ambasadę w UK jeśli chcesz pograć w gierki z PS Now

Wiekszosc gier z ps2 i ps3 na ktore tu sie niektorzy by nawet nie wys.rali vs podstawowa usluga bez ktorej nie pograsz na konsoli wcale.

5 minut temu, ASX napisał:

a jeśli masz PS4 i chcesz pograć gierki w PS Plus Collection to możesz obejść się smakiem

No ciezko pograc w gierki z pspc skoro to usluga dla ludzi z ps5. Mogles podac przyklad vity, albo nie wiem, ruskich jajeczek moze.

6 minut temu, ASX napisał:

także tego masz troche przetermonowane informacje

To ze Xbox ze swoimi "grami" i spolecznoscia to najwiekszy rak branzy to akurat zawsze swieza informacja :)

Opublikowano

Jeszcze usługi z grami na PS4 eksluzywne dla PS5, kochane Sony, pionierzy branży.

Opublikowano

1 minutę temu, Mejm napisał:

No ciezko pograc w gierki z pspc skoro to usluga dla ludzi z ps5. Mogles podac przyklad vity, albo nie wiem, ruskich jajeczek moze.

no to usługa "dla lepszych ludzi z PS5" ale złożona z gier z PS4 w którą ludzie z PS4 nie mogą pograć. Brzmi logicznie 

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Jeszcze usługi ekskluzywne dla konsoli, kochane Sony.

Wiesz, w końcu PS4 mogłoby sobie z tymi grami nie poradzić. XDDDD W ogóle muszę się zgadać z ludzmi z Sony w sprawie mojego kota, bo widzę że panowie wzorowo wytresowali swoje zwierzęta. :) 

Opublikowano

Nie wiem z czego mejm sie tak cieszy. Przeciez jak kupisz ps4 za rok, to nie skorzystasz z tego collection : /

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nie wiem z czego mejm sie tak cieszy. Przeciez jak kupisz ps4 za rok, to nie skorzystasz z tego collection : /

mejm łyknął przekaz korpopacji że 

9 minut temu, Mejm napisał:

to usluga dla ludzi z ps5

i dlatego nie może zagrać

Opublikowano

co sony skopiowało od xboksa? z ostatnich rzeczy to

jak ms wydał chujową sprzętowo konsolę, to jako pocieszenie dostaliśmy wsteczną kompatybilność, która gdyby nie to, że byli w tyle, nie pojawiłaby się pewnie w ogóle, także na ps5

jak sony wydało chuyowe ps3 nie nadązające za xboksem to dostaliśmy tylko porównania graficzne dla obu konsol i bekę z potężnego cella

Opublikowano

Co ty pierdolisz? xd

Ps2 miało wsteczną, Ps3 miało wsteczną a czwórka jej nie miała tylko ze względu na chujowego cella. 

Opublikowano

a z ps3 wcale nie usnęli wstecznej w kolejnych modelach, na której później zarabiali w swoim sklepie

Opublikowano

na ps2 była wsteczna bo nie było sklepu i nie dało się ruchać na cyfrówki, na szczęście w ps3 szybko się zreflektowali i usunęli wsteczną usterke

Opublikowano

Te projekcje o elite v3 z adaptacyjnymi triggerami, do pada gdzie wyłączasz wibracje i skracasz stopień wciśnięcia triggera, niezłe sc-fi. 

Opublikowano

Wyceń swojego ulubionego klapa. Ciekaw jestem typów, który klap pasuje do jednego z 3 wzorów:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 10.43.24.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Wyceń swojego ulubionego klapa. Ciekaw jestem typów, który klap pasuje do jednego z 3 wzorów:

WhatsApp Image 2021-01-06 at 10.43.24.jpeg

Wprowadźcie sobie jakieś zatwierdzanie postów przed publikacja w CW boty.

Opublikowano

Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA PIERDOLE. Jakim trzeba być totalnym zjebem by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu spierdolina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie zjebanym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE JEBANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy jebane klaperskie ścierwa. 

Opublikowano
3 godziny temu, Czoperrr napisał:

Wsteczna tylko z PSX więc co to za wsteczna.

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

PS3 nie miało wstecznej, pomijając krótki epizod. To było przed tym gdy pomyśleli, że jednak lepiej jest wyruchać fanów na remaster.

Moje ps3 uruchamia gry z psx'a i ps2 :sir:

60 GB fat :kaz:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA (pipi)E. Jakim trzeba być totalnym z(pipi)em by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu s(pipi)ina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie z(pipi)anym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE (pipi)ANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy (pipi)ane klaperskie ścierwa. 
Dwójka miała takie branie bo GRAFIKA.
Sam kupiłem to wtedy na premierę i graficzka robiła wrażenie ale reszta ? Ja was proszę xD
Opublikowano
52 minuty temu, Ins napisał:

Mało się tutaj ostatnio udzielam, wolę śmiać się z debili w temacie telewizorkowym, ale JA PIERDOLE. Jakim trzeba być totalnym zjebem by w ogóle wojowac killzonem w tym temacie. Pierwsza cześć to po prostu spierdolina totalna, ale druga jakimś cudem jest w serduszkach idiotów. Zapewne z powodu bezpłciowej kampani o niczym i przepotężnym lagu w sterowaniu. Pamiętam jak zaraz po premierze pisałem o totalnie zjebanym sterowaniu, chyba na forum neo plus, przez co byłem jechany na lewo i prawo bo nie ogarniam ciężkości broni i klimatu ....

JESTEŚCIE JEBANĄ ZARAZĄ.

W taki sposób tworzycie mity wy jebane klaperskie ścierwa. 

Zauważyłem że boty mające max 3 litery w nicku mają nieźle nasrane we łbach:philosoraptor: 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.