Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co za regres umysłowy. 

Aż żal to na to patrzeć co ten typ wyprawia. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

The last of us 2 może i mieć 2137% średnią na meta co nie zmienia faktu, że to kasztan xD 

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Najbardziej wypierane ze świadomości najlepsze gry generacji, to trzeba być zjebanym żeby tak sobie wmówić że takie hity są chujowe i na tyle się ograniczać żeby je pomijać jako gracze, żal 

09A439F1-523B-422A-9BF8-1D81AD2D7531.jpeg

Jeb.nij tu jeszcze fedex stranding od Kojimy to sie zesram ze smiechu xD

Opublikowano
3 minuty temu, BieŃ napisał:

Jeb.nij tu jeszcze fedex stranding od Kojimy to sie zesram ze smiechu xD

Ja wiem że jesteście do crapów przyzwyczajeni bez duszy ale proszę na dobicie

137D5C58-C214-410A-9EEF-9BD9DCEB9AEA.jpeg

Opublikowano

Brakuje tylko tak szanownego grona dziennikarskiego jak PPE.PL na tej grafice.

Opublikowano
19 minut temu, Soul napisał:

@Whisker gdzie ja się jaram U4?

Nie pij tyle Soul. Zaznaczyłem moment:kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Ja wiem że jesteście do crapów przyzwyczajeni bez duszy ale proszę na dobicie

137D5C58-C214-410A-9EEF-9BD9DCEB9AEA.jpeg

THE SIXTH AXIS xD Brakuje jeszcze GameTime    xD

Opublikowano

DHL Stranding to największy trolling poprzedniej generacji. Sam dałem się nabrać Kojimie  i kupiłem grę o rozwożeniu paczek za 120 zł, spodziewając się sam nie wiem czego. 

Także czapki z głów panie Konina zagrał Pan na mnie jak na yebanych skrzypcach.

Opublikowano

Granie DS-em to troche słabe zagranie. To gra którą albo się kocha albo nie. Ciężko ją jednoznacznie przypisać i ocenić. Jeden bot powie że lipa a inny bot powie że cudo. Kto ma racje?

Opublikowano

Granie DS-em jest to tyle dobrym zagraniem, że faktycznie ta gra jest unikatowym doświadczeniem i czymś świeżym w skali generacji. Tyle, że Whisker jarający się liczbami w UNCHARTED nie różni się niczym od gościa zachwalającego filmy Vegi "DOBRE SO TO SIĘ SPRZEDAJO HERTERZE!!!111one". :reggie:

Serio, jaranie się Uncharted to gruby trolling i gdyby ta gra była multiplatformą nie wychodziłaby szczególnie przed szereg.

Opublikowano

Walczenie U4 w CW? Czy mamy 2016, czy to tylko łisker najebany w środę o 15?

Opublikowano

Sony ma najlepsza konsole z najlepszymi grami, wiec:lapka:

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Dodatkowo najlepszą sprzedaż i najsilniejszy fan base. Ile ten X się sprzedał? 3 razy mniej?

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Więc wsadźcie ją sobie w rzyć. 

Opublikowano

Najlepsza konsola? Ta co terkocze, strzela z pizdy i za niedługo będzie robił się za odrzutowca xd to niezłe ps5. 

Opublikowano

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy? Jeśli gra jest kasztanem (vide TLOU2 czy DS) to może dostac milion nagród i wciąz kasztanem pozostanie.  Czy wy aby w swojej marności żywota nie próbujecie się podczepić pod cudzy sukces, "no przegrałem zycie, ale TLOU2 król, dostał nagrodę sołtysa Klapowa Dolnego i 10/10 w ugandyjskim PlayStation Hardcore, więc sukces ND to i MÓJ sukces, jestem wielki"

Typy wyskakujący z takimi grafikami raczej powinni zasięgnąć pomocy psychiatry niż pogrążać się w internetach, taka koleżeńska rada.

Opublikowano
11 minut temu, Faka napisał:

Najlepsza konsola? Ta co terkocze, strzela z pizdy i za niedługo będzie robił się za odrzutowca xd to niezłe ps5. 

I nie zapominaj o najlepszym xD jak zaczną padać dyski xD

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

No dobra, klapersy, pytam jeszcze raz. Co nam, graczom, dają te nagrody i oceny którymi się chwalicie? To może byc powód do dumy dla twórców gry, a my gracze, co z tego mamy?

No nie wiem, może fajnie zagrać w najlepsze gry na rynku? Nie dziwią mnie tego typu pytania ze strony zielonych karakanow, skoro ich największe serię są gorsze od myszy VR. 

Opublikowano

M$ skopiuje dual sense 

Sony skopiuje GamePassa 

Zostanie nam się kłócić o bateryjki w padzie.

Opublikowano

chyba cię pojebało. Po pierwsze sony ma zbyt osraną dupę i są biedakami, żeby zrobić swojego gamepassa. Po drugie wypierdalać z tymi plastikowymi, łamiącymi się triggerami, mikrofonem (xDDD) i taczpadem.

Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

No nie wiem, może fajnie zagrać w najlepsze gry na rynku? Nie dziwią mnie tego typu pytania ze strony zielonych karakanow, skoro ich największe serię są gorsze od myszy VR. 

Ale wy sie nie chwalicie gameplayem (bo i nie ma czym w przypadku tych "hitów" na sonkę) tylko grafikami z nagrodami i ocenami , jakbyscie byli współtwórcami danej gry i z tego powodu mieli powody do dumy :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.