Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pupcio, w CW kolejny dzień i kolejne samoośmieszanie się botów. Coś niesamowitego. Jutro wypatruj hattricka żenady w wykoniau botów. Oj będzie piękna sobota. 

giphy.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Gorzej, killzone, Uncharted 1 i Dirt. 

Tak, jeszcze mejma tu brakowało...

Opublikowano
14 minut temu, lpcl napisał:

Morda patologio. 

Naucz się czytać ze zrozumieniem, średnia. Poza tym nie jaram się medium ale czego mogę spodziewać się od tryskającego nienawiścią psychola. 

No juz kurwa sie nie poplacz frajerze, za kilka dni bedziesz mial swojego mediuma i bedziesz mogl wejsc tu z duma i oglosic ze xsx doczekal sie w koncu next genowego tytulu XDDDDDDDDDD

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dla klapów PS+ > GPU. Niech mi ktoś to wyjaśni.

Łatwiej wybrać w co chcesz zagrać jak masz 2 gry zamiast 300.

Teraz, schabek napisał:

No juz kurwa sie nie poplacz frajerze, za kilka dni bedziesz mial swojego mediuma i bedziesz mogl wejsc tu z duma i oglosic ze xsx doczekal sie w koncu next genowego tytulu XDDDDDDDDDD

Śmieszna projekcja z tym next-genem patrząc, że grasz w Dirta 5 i osrane Uncharted XDDD

Opublikowano

No ostatnie strony to masowy wylew klapów zapoczątkowany przez Hitmana a pokazówka cross platformowego dema residenta w 50 fps kończy ten temat na piątek. 

Teraz, schabek napisał:

To do mnie? Bo myślałem, że rozmawiasz ze swoją starą. Taki język to u was norma w rodzince, cnie? 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Łatwiej wybrać w co chcesz zagrać jak masz 2 gry zamiast 300.

Liczy się jakość, nie ilość. 

Opublikowano
36 minut temu, Whisker napisał:

Zły dobór słów, niewolnicy? To my wybieramy w co gramy i co kupujemy, wy opłacanie abonament i liczycie na kogos „z góry” ;)

I godnie reprezentujesz gust klapów wrzucając tutaj foty tego w co grasz xD

24 minuty temu, schabek napisał:

Pisac ze uncharted to slaba gra a jednoczesnie upatrywac mesjasza w medium XDDDDDDDDDD to mogl tylko napisac typ nacpany dymem z xkurwy jebanej

Z każdym postem który wrzucasz utwierdzam sie w przekonaniu ze jesteś takim gejmingowym bonusem bgc xD

Opublikowano

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmieszna projekcja z tym next-genem patrząc, że grasz w Dirta 5 i osrane Uncharted XDDD

Nie gram ani w jedno ani drugie a smieszna to jest wasza obrona xczestochowy od rana, a wlasciwie od wczoraj. W ciagu 24h wyszlo ze hitman klatkuje tak ze informacje o padaczce powinny byc wyswietlane przez cala gre, w nocy kolejny plaskacz z demem RE i teraz roztrzesionymi lapkami wojowanie medium od krakowskich magikow jak to inchyk napisal :obama: poczatek generacji niby ale miejsce w szeregu juz znane XDDD

Opublikowano
1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał:

40 FPS to klatkowanie? Bonus nie ćpiej tyle.

W dodatku "problem" dotyczy jednej łąki z lawendami.  Przez 99,9% gra trzyma betonowe 60 klatek, ale propaganda Bonusa trwa.

Opublikowano

No asax ty raczej z hitmanem na xsmieciarzu masz spokoj

2E20368B-74E6-4E4B-88BE-3EC397884F64.jpeg.e610a0ffc1311c9c7c39e2e0db41b6e9.jpeg

Opublikowano
24 minuty temu, Hum napisał:

Tak, jeszcze mejma tu brakowało...

Na ch.uj mnie mieszasz do tego zsypu zielony szczochu.

Opublikowano
12 minut temu, schabek napisał:

Nie gram ani w jedno ani drugie a smieszna to jest wasza obrona xczestochowy od rana, a wlasciwie od wczoraj. W ciagu 24h wyszlo ze hitman klatkuje tak ze informacje o padaczce powinny byc wyswietlane przez cala gre, w nocy kolejny plaskacz z demem RE i teraz roztrzesionymi lapkami wojowanie medium od krakowskich magikow jak to inchyk napisal :obama: poczatek generacji niby ale miejsce w szeregu juz znane XDDD

DF napisało, że to sporadyczne (sytuacyjne) spadki animacji, coś na zasadzie 1% low co oznacza, że przez 99% czasu masz lepszej jakości tekstury, cienie, a to wszystko w natywnym 4K. No jak dla mnie dobra wymianka, nawet jak bardzo chciałbyś sobie wmówić, że te chwilowe klatkowanie coś zmienia.

BTW patrząc na wydajność silnika w demie RE VIII wychodzi na to, że duskgolem miał rację i gra niedomaga na sprzęcie Sony. :) 

Opublikowano

Jak się od przeszło 2 miesięcy ogrywa wszystko w 60 klatkach, to powrót do 30 jest nieakceptowalny. 

Jeśli ten Medium rzeczywiście ma być w 30, to niezła siara, bo grafiki to tam za bardzo nie ma. 

Ogólnie wychodzi tutaj olbrzymi plus passa, bo gra zapowiada się na mega średniaka i bankowo bym tego nie kupił, ale skoro sami dają, to mozna sprawdzić. Jakąś tam ciekawość wzbudza u mnie klimat - tu może być ok, ale się obada. 

Co do dema RE... trzyma to chociaż 4K, czy nadal plejstejszynowy standard hd ready i w bonusie spadki klatek? 

Opublikowano

Przez jebane sony nie mamy prawdziwego next gena i zrobili tez wersje na past geny.

Opublikowano

Chyba szykuje się do kolejnej walki bo bojowy ostatnio się zrobił. 

Piotr_Witczak.png

Opublikowano

Ale bez żartów na chwilę.

Jakim cudem demko gry okrojonej z przeciwników nie wyrabia klatkarzem?

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Ale bez żartów na chwilę.

Jakim cudem demko gry okrojonej z przeciwników nie wyrabia klatkarzem?

Nieudolność twórców. 

Opublikowano
17 minut temu, Mejm napisał:

Na ch.uj mnie mieszasz do tego zsypu zielony szczochu.

To na chuj zaglądasz, jak nikt cię nie wołał, smutny człowieku

Opublikowano

Niedojebanie plejki. Sony musiało mocno posypać jenami i pieprzem za tą ekskluzywność demka. Sporo januszy nabierze się że ta gra będzie exem

Opublikowano

W statusach piszą że CW dzisiaj dobre

Nadrobiłem i tylko jeden wniosek się nasuwa

xbox-fanboys-be-06b4rr.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.