Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Niebieskie robactwo ma online na sonce za darmo. Szczęściarze :obama:

A nie, czekaj

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie :reggie:

Screenshot_20210122-155238~2.png

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chyba 160zl, przynajmniej tyle płaciłem miesiąc temu na eneby, 2 lata wpadły :banderas:

Opublikowano

Ty jesteś naprawdę upośledzony, człowieku :notbad:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie

No nie wiem, ostatni płaciłem 150zł za rok plusa :kaz:  Nie pamiętam kiedy ostatnio nie działały, chyba na któreś świata razem z serwerami Xboxa :xboss:

Opublikowano

160 pln kupione ostatnio w empiku - nie wiem skąd te tępe boty to biorą. 

11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra mordeczki, macie tam jeszcze miejsce w królestwie niebieskim? Boję się, że mnie Spencer zarucha na śmierć. :( 

Nie trzeba się nawet pytać. 

Opublikowano
11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dobra mordeczki, macie tam jeszcze miejsce w królestwie niebieskim? Boję się, że mnie Spencer zarucha na śmierć. :( 

No mnie trochę zaorał, bo nawet nie wiedziałem kiedy mi GamePass na PC podrożał o chyba 100% :yao:

Teraz patrzę sobie na Xboksa, a tam 2x więcej gier i się zastanawiam, czy też zaraz nie podskoczy.

Skoro Live podrożał to chyba długo nie będzie trzeba czekać.

Szkoda, bo miesiąc miodowy był cudowny, a ja już po rozwodzie. :frog:

Opublikowano

Opublikowano

Ciekawe uczucie mam po skasowaniu GP na PC. Nie mam poczucia presji na szybkie kończenie gier zanim wyjdą z oferty. 

GP dawał mi poczucie, że jak nie gram, to tracę kasę. Nie po to się płaci, by nie grać przecież.

Fajna ulga i relax. I tak mam milion cyfrowych gier w backlogu i jednak przyjemniej jest samemu wyznaczać sobie termin na skończenie gry. :rayos:

Jebać tą smycz. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

GP dawał mi poczucie, że jak nie gram, to tracę kasę.

Bo jesteś biedakiem. Kurwa, kto tak płacze o 4zł.

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Niebieskie robactwo ma online na sonce za darmo. Szczęściarze :obama:

A nie, czekaj

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie :reggie:

Screenshot_20210122-155238~2.png

sony zmniejszyło ilość gier, daje same szroty i cena w górę, klapy jak zawsze ruchane przez Ryana, to już tradycja  :) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
13 minutes ago, 20inchDT said:

Bo jesteś biedakiem. Kurwa, kto tak płacze o 4zł.

Nie ważne o kwotę. Jak mi za mało kawy za 4zł do kubka naleją, to też czuję się ru.chany.

Poza tym mówię o PC. Tu każdy grosik się liczy, a gry są niemal za darmo.

43qthk.jpg

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Kurwa doodle! Próbujesz 100% podwyżkę u MS obronić? Jprdl

e:cirex się wyebal

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Kurwa doodle! Próbujesz 100% podwyżkę u MS obronić? Jprdl

Ale ty i tak płacisz full cenę za abonament. 

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

Ale ty i tak płacisz full cenę za abonament. 

W kontekście xboksa to pół ceny.

Opublikowano

Podwyższyli cenę Golda? Oh my... tak bardzo mnie to jebie, mając GPU do 2023 roku.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

W kontekście xboksa to pół ceny.

Nie dobrze napisałem. Liść chyba jako jedyny płaci praktycznie full za gpu w abo. A tak praktycznie wszyscy jadą na konwersjach. Więc stąd moje zdziwienie jego słowami. 

Opublikowano
8 minutes ago, MYSZa7 said:

Podwyższyli cenę Golda? Oh my... tak bardzo mnie to jebie, mając GPU do 2023 roku.

Tu nie chodzi tylko o cenę, ale również o złamane obietnice i serca graczy. 

Miało być pięknie i romantycznie, a właśnie był gwałt w dupę na sucho. 

Skoro raz dokonał takiego czynu, to wielu się boi, że akcja się powtórzy przy innej okazji. 

Strach się obrócić tyłem :nvmnd:

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to w 2007 by mnie taki ruch wkurzył. Płaciłem wtedy za Golda z kieszonkowego, tylko za możliwość grania w sieci i nawet gier za to nie było. Ale teraz? Nawet samego Golda nie mam, a za GPU może zacznę normalnie płacić za rok czy jakoś tak.

Burza w szklance wody, realny problem tylko dla dzieciaków grających cały rok w jedną grę (FIFA, Fortnite, GTA Online) albo ich niemajętnych rodziców. Poza tym chyba logiczne, że kiedyś musieli w końcu podnieść ceny.

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Tu nie chodzi tylko o cenę, ale również o złamane obietnice i serca graczy. 

Miało być pięknie i romantycznie, a właśnie był gwałt w dupę na sucho. 

Skoro raz dokonał takiego czynu, to wielu się boi, że akcja się powtórzy przy innej okazji. 

Strach się obrócić tyłem :nvmnd:

Ale mówili coś, że nie podniosą ceny Golda czy co?

Ja rozumiem oburzenie tej części, która płaci tylko za Golda, pewnie jest to duża część o ile nie większość, ale mnie to naprawdę mało obchodzi. Kto jest świadomym użytkownikiem tego systemu to już dawno ma wykupione GPU na dłuższy okres, a nie ciśnie na samym Goldzie. Wydaje mi się, że po tym shitstormie jaki teraz mamy, Microsoft się zreflektuje i zrezygnuje z tej podwyżki.

Opublikowano
1 minutę temu, Mustang napisał:

Szczerze mówiąc, to w 2007 by mnie taki ruch wkurzył. Płaciłem wtedy za Golda z kieszonkowego, tylko za możliwość grania w sieci i nawet gier za to nie było. Ale teraz? Nawet samego Golda nie mam, a za GPU może zacznę normalnie płacić za rok czy jakoś tak.

Burza w szklance wody, realny problem tylko dla dzieciaków grających cały rok w jedną grę (FIFA, Fortnite, GTA Online) albo ich niemajętnych rodziców. Poza tym chyba logiczne, że kiedyś musieli w końcu podnieść ceny.

Ogólnie chujowe zagranie ale póki ceny gpu nie podniosą to w sumie jakoś mnie nie rusza. A i tak jak, skończy mi się gpu to mogę przedłużać co miesiąc albo jak będę chciał. 

Opublikowano
Cytat

Cena abonamentu wzrośnie o 1 dolar w przypadku 1 miesiąc, a o 5 dolarów na 3 miesiące. W przypadku pierwszej opcji – w Polsce będzie to zaledwie 4 zł. Jeśli weźmiemy przedstawiony przelicznik (1 dolar = 4 zł), to abonament na 3 miesiące będzie droższy o 20 zł.

Microsoft zaznacza, że jeśli korzystacie z 12-miesięcznego lub 6-miesięcznego abonamentu, to nie odczujecie różnicy i będziecie mogli przedłużyć dostęp do Xbox Live Gold po starej cenie. Sytuacja zmienia się wyłącznie w przypadku oferty na jeden lub trzy miesiące.

Dramat, no dramat.  W sumie tez wolałbym placic 350 zł za 10-letnie gry :xboss:

Przecież to głównie chodzi o ubicie Golda, który jest kula u nogi MS i przeciagniecie ludzi do GP

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.