Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Niebieskie robactwo ma online na sonce za darmo. Szczęściarze :obama:

A nie, czekaj

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie :reggie:

Screenshot_20210122-155238~2.png

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chyba 160zl, przynajmniej tyle płaciłem miesiąc temu na eneby, 2 lata wpadły :banderas:

Opublikowano

Ty jesteś naprawdę upośledzony, człowieku :notbad:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie

No nie wiem, ostatni płaciłem 150zł za rok plusa :kaz:  Nie pamiętam kiedy ostatnio nie działały, chyba na któreś świata razem z serwerami Xboxa :xboss:

Opublikowano

160 pln kupione ostatnio w empiku - nie wiem skąd te tępe boty to biorą. 

11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra mordeczki, macie tam jeszcze miejsce w królestwie niebieskim? Boję się, że mnie Spencer zarucha na śmierć. :( 

Nie trzeba się nawet pytać. 

Opublikowano
11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dobra mordeczki, macie tam jeszcze miejsce w królestwie niebieskim? Boję się, że mnie Spencer zarucha na śmierć. :( 

No mnie trochę zaorał, bo nawet nie wiedziałem kiedy mi GamePass na PC podrożał o chyba 100% :yao:

Teraz patrzę sobie na Xboksa, a tam 2x więcej gier i się zastanawiam, czy też zaraz nie podskoczy.

Skoro Live podrożał to chyba długo nie będzie trzeba czekać.

Szkoda, bo miesiąc miodowy był cudowny, a ja już po rozwodzie. :frog:

Opublikowano

Opublikowano

Ciekawe uczucie mam po skasowaniu GP na PC. Nie mam poczucia presji na szybkie kończenie gier zanim wyjdą z oferty. 

GP dawał mi poczucie, że jak nie gram, to tracę kasę. Nie po to się płaci, by nie grać przecież.

Fajna ulga i relax. I tak mam milion cyfrowych gier w backlogu i jednak przyjemniej jest samemu wyznaczać sobie termin na skończenie gry. :rayos:

Jebać tą smycz. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

GP dawał mi poczucie, że jak nie gram, to tracę kasę.

Bo jesteś biedakiem. Kurwa, kto tak płacze o 4zł.

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Niebieskie robactwo ma online na sonce za darmo. Szczęściarze :obama:

A nie, czekaj

240 złotych za sieciową usługę działająca na serwerach w Ugandzie :reggie:

Screenshot_20210122-155238~2.png

sony zmniejszyło ilość gier, daje same szroty i cena w górę, klapy jak zawsze ruchane przez Ryana, to już tradycja  :) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
13 minutes ago, 20inchDT said:

Bo jesteś biedakiem. Kurwa, kto tak płacze o 4zł.

Nie ważne o kwotę. Jak mi za mało kawy za 4zł do kubka naleją, to też czuję się ru.chany.

Poza tym mówię o PC. Tu każdy grosik się liczy, a gry są niemal za darmo.

43qthk.jpg

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Kurwa doodle! Próbujesz 100% podwyżkę u MS obronić? Jprdl

e:cirex się wyebal

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Kurwa doodle! Próbujesz 100% podwyżkę u MS obronić? Jprdl

Ale ty i tak płacisz full cenę za abonament. 

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

Ale ty i tak płacisz full cenę za abonament. 

W kontekście xboksa to pół ceny.

Opublikowano

Podwyższyli cenę Golda? Oh my... tak bardzo mnie to jebie, mając GPU do 2023 roku.

Opublikowano
6 minut temu, C1REX napisał:

W kontekście xboksa to pół ceny.

Nie dobrze napisałem. Liść chyba jako jedyny płaci praktycznie full za gpu w abo. A tak praktycznie wszyscy jadą na konwersjach. Więc stąd moje zdziwienie jego słowami. 

Opublikowano
8 minutes ago, MYSZa7 said:

Podwyższyli cenę Golda? Oh my... tak bardzo mnie to jebie, mając GPU do 2023 roku.

Tu nie chodzi tylko o cenę, ale również o złamane obietnice i serca graczy. 

Miało być pięknie i romantycznie, a właśnie był gwałt w dupę na sucho. 

Skoro raz dokonał takiego czynu, to wielu się boi, że akcja się powtórzy przy innej okazji. 

Strach się obrócić tyłem :nvmnd:

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to w 2007 by mnie taki ruch wkurzył. Płaciłem wtedy za Golda z kieszonkowego, tylko za możliwość grania w sieci i nawet gier za to nie było. Ale teraz? Nawet samego Golda nie mam, a za GPU może zacznę normalnie płacić za rok czy jakoś tak.

Burza w szklance wody, realny problem tylko dla dzieciaków grających cały rok w jedną grę (FIFA, Fortnite, GTA Online) albo ich niemajętnych rodziców. Poza tym chyba logiczne, że kiedyś musieli w końcu podnieść ceny.

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Tu nie chodzi tylko o cenę, ale również o złamane obietnice i serca graczy. 

Miało być pięknie i romantycznie, a właśnie był gwałt w dupę na sucho. 

Skoro raz dokonał takiego czynu, to wielu się boi, że akcja się powtórzy przy innej okazji. 

Strach się obrócić tyłem :nvmnd:

Ale mówili coś, że nie podniosą ceny Golda czy co?

Ja rozumiem oburzenie tej części, która płaci tylko za Golda, pewnie jest to duża część o ile nie większość, ale mnie to naprawdę mało obchodzi. Kto jest świadomym użytkownikiem tego systemu to już dawno ma wykupione GPU na dłuższy okres, a nie ciśnie na samym Goldzie. Wydaje mi się, że po tym shitstormie jaki teraz mamy, Microsoft się zreflektuje i zrezygnuje z tej podwyżki.

Opublikowano
1 minutę temu, Mustang napisał:

Szczerze mówiąc, to w 2007 by mnie taki ruch wkurzył. Płaciłem wtedy za Golda z kieszonkowego, tylko za możliwość grania w sieci i nawet gier za to nie było. Ale teraz? Nawet samego Golda nie mam, a za GPU może zacznę normalnie płacić za rok czy jakoś tak.

Burza w szklance wody, realny problem tylko dla dzieciaków grających cały rok w jedną grę (FIFA, Fortnite, GTA Online) albo ich niemajętnych rodziców. Poza tym chyba logiczne, że kiedyś musieli w końcu podnieść ceny.

Ogólnie chujowe zagranie ale póki ceny gpu nie podniosą to w sumie jakoś mnie nie rusza. A i tak jak, skończy mi się gpu to mogę przedłużać co miesiąc albo jak będę chciał. 

Opublikowano
Cytat

Cena abonamentu wzrośnie o 1 dolar w przypadku 1 miesiąc, a o 5 dolarów na 3 miesiące. W przypadku pierwszej opcji – w Polsce będzie to zaledwie 4 zł. Jeśli weźmiemy przedstawiony przelicznik (1 dolar = 4 zł), to abonament na 3 miesiące będzie droższy o 20 zł.

Microsoft zaznacza, że jeśli korzystacie z 12-miesięcznego lub 6-miesięcznego abonamentu, to nie odczujecie różnicy i będziecie mogli przedłużyć dostęp do Xbox Live Gold po starej cenie. Sytuacja zmienia się wyłącznie w przypadku oferty na jeden lub trzy miesiące.

Dramat, no dramat.  W sumie tez wolałbym placic 350 zł za 10-letnie gry :xboss:

Przecież to głównie chodzi o ubicie Golda, który jest kula u nogi MS i przeciagniecie ludzi do GP

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.