Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu jaki cebularz, boże.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, eX4cT_PL said:

Niestety, strony typu Allegro są poblokowane i nie można sprzedawać nawet używanych Xboxow czy PS5.

Serio? To jak teraz skalperzy działaja?

Opublikowano

Mysza jak się wjebał w pół zdania ze złota myślą. Geniusz jak chuj. Poczytaj wcześniej jak polałem z asx i jego teorii o zachodnim pożądaniu Xboxa. 

@eX4cT_PL a tak z ciekawości, czemu Allegro blokuje sprzedaż używek? Chodzi o zawyżone ceny?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No i po co się spinasz? :)

P.S. zajrzyj do słownika

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Dziękujemy ale niech Sonka zostanie Sonką. Wspaniałe gry, super ludzie. Tak jak być powinno. 

Dzięki Bogu, że nie spotkam ich na serwerach MS :obama:

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

No i po co się spinasz? :)

P.S. zajrzyj do słownika

Sam się zreflektowałem już wcześniej. 

1 minutę temu, Shago napisał:

Dzięki Bogu, że nie spotkam ich na serwerach MS :obama:

Masz szanse coś wygrać dzięki temu na serwerach xbl:lapka:

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

P.S. zajrzyj do słownika

Cytat

Oznaczany jest skrótowcem „PS”, przy którym w języku polskim (w przeciwieństwie do języka łacińskiego) nie stawia się kropek.

Przydałoby się :) 

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Przydałoby się :) 

Cytat

dopisek do listu w języku łacińskim zapisujemy jako jedno słowo postscriptum. W polszczyźnie poprawne są dwa zapisy tego skrótu: PS lub (rzadziej) P.S. Inne formy zapisu należy uznać za niepoprawne.

Co tam pierdolisz? :)

Opublikowano
52 minuty temu, C1REX napisał:

Serio? To jak teraz skalperzy działaja?

Trudno powiedzieć, Facebook usuwa nawet konta jeśli wystawisz Xboxa albo PS5 na Marketplace, ogólnie jest zakaz sprzedaży calkowity, nawet jeśli kupiłeś PS5 stwierdziłeś ze jest chujowe i chcesz je za pol ceny sprzedać to tez nie możesz wystawić.

https://help.adverts.ie/hc/en-us/articles/360001284689-Forbidden-items

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Takie pretensje to tylko do skalperów, że nawet zwykły człowiek teraz nie wystawi ps5 razem z xsx. Pewnie za pół roku będzie można jak się rynek nasyci konsolami.

Opublikowano

Jak widać problem na rynku jest nie tylko z konsolami, iPhone 12Pro w sieciówkach ciagle jest niedostępny, od ponad tygodnia nie mogę się doczekać stocku w Steelseries, dziwna sytuacja.

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Trudno powiedzieć, Facebook usuwa nawet konta jeśli wystawisz Xboxa albo PS5 na Marketplace, ogólnie jest zakaz sprzedaży calkowity, nawet jeśli kupiłeś PS5 stwierdziłeś ze jest chujowe i chcesz je za pol ceny sprzedać to tez nie możesz wystawić.

https://help.adverts.ie/hc/en-us/articles/360001284689-Forbidden-items

To chyba najlepszy sposób na usunięcie konta na FB.

Opublikowano

To już nawet nie wymaga komentarza, wystarczy wymienić dwa kondensatory i PS4.5 w końcu zamyka ten głośny ryj. Partacze z chin powinni mieć zakaz produkcji sprzętu.

Opublikowano

a co wystarczy wymienić, żeby gry chodziły w natywnym 4K?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

wystarczy wymienić PS5 na XSX

Opublikowano

To białe brzydkie pudełko pod TV, na takie z logiem Xbox Series X :nosacz3:

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Możesz wymienić na XsX jeśli zalezy Ci na przeglądaniu slajdów w 4k. W sam raz żeby pooglądac rodzinne zdjęcia z wakacji:kaz:

Jak będziesz chciał jednak pograć w dobre gry, wszak konsole są do gier a nie do zdjęć to lepszą opcja jest PS5

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Możesz wymienić na XsX jeśli zalezy Ci na przeglądaniu slajdów w 4k. W sam raz żeby pooglądac rodzinne zdjęcia z wakacji:kaz:

Jak będziesz chciał jednak pograć w dobre gry, wszak konsole są do gier a nie do zdjęć to lepszą opcja jest PS5

desert | Definition, Climate, Animals, Plants, & Types | Britannica

Opublikowano

No na przykład do takich zdjęć.

Opublikowano

Wiecie ze niedlugo luty a na nowych konsolach dalej chuja jest? Kiedyś to był gejming A teraz? 

Opublikowano

klapy czekają na tlou2 w 60klatkach, mam nadzieję że sony nie zapomni i wysmażą dla nich takiego kotlecika za 350zł.

Opublikowano

Post powinienem raczej umieścić w tęczy, ale nikt tego nie czyta:

Jestem zdania, że siódma generacja konsol to był gaming at its finest i nie wiem co musiałoby się zadziać aby temu dorównać. Ogrywając sobie Dead Space na ekranie 4K zdania jestem, że grafika była wystarczająca, pomysły wydawały się świeższe, a online i arcade pozbyło się chorób wieku dziecięcego. Generacja KOMPLETNA.

dalej to już popłuczyny

Opublikowano
15 godzin temu, LiŚciu napisał:

Dziękujemy ale niech Sonka zostanie Sonką. Wspaniałe gry, super ludzie.

no tak, liść, andrzej, schabek, whisker, aphromo, itd to niezła banda chuja xDDDDDDDDDDDD pijaki i pomyleńce

pewnie siedzicie na playstation party i porównujecie przez mikrofon komu chiński ruter głośniej pierdzi

nawet nie wiecie jak nie chce dołączać do tej społeczności, a co do ceny za Golda to płaciłbym i 120$ rocznie gdyby była gwarancja że żaden zealot Sony nie wbijał na boskie serwery Microsoftu

Opublikowano

Jak wejdę do działu ps, to wydaje mi się, ze jestem w zoo przed klatką małp rzucających gównem w siebie. Najwieksze przegrywy z wąsem i zasmarkanym nosem. 

"Ale jednak magia jest, bo juz 3 miesiac jestem podjarany"

Boże

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.