Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Liściu jaki cebularz, boże.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, eX4cT_PL said:

Niestety, strony typu Allegro są poblokowane i nie można sprzedawać nawet używanych Xboxow czy PS5.

Serio? To jak teraz skalperzy działaja?

Opublikowano

Mysza jak się wjebał w pół zdania ze złota myślą. Geniusz jak chuj. Poczytaj wcześniej jak polałem z asx i jego teorii o zachodnim pożądaniu Xboxa. 

@eX4cT_PL a tak z ciekawości, czemu Allegro blokuje sprzedaż używek? Chodzi o zawyżone ceny?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No i po co się spinasz? :)

P.S. zajrzyj do słownika

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Dziękujemy ale niech Sonka zostanie Sonką. Wspaniałe gry, super ludzie. Tak jak być powinno. 

Dzięki Bogu, że nie spotkam ich na serwerach MS :obama:

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

No i po co się spinasz? :)

P.S. zajrzyj do słownika

Sam się zreflektowałem już wcześniej. 

1 minutę temu, Shago napisał:

Dzięki Bogu, że nie spotkam ich na serwerach MS :obama:

Masz szanse coś wygrać dzięki temu na serwerach xbl:lapka:

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

P.S. zajrzyj do słownika

Cytat

Oznaczany jest skrótowcem „PS”, przy którym w języku polskim (w przeciwieństwie do języka łacińskiego) nie stawia się kropek.

Przydałoby się :) 

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Przydałoby się :) 

Cytat

dopisek do listu w języku łacińskim zapisujemy jako jedno słowo postscriptum. W polszczyźnie poprawne są dwa zapisy tego skrótu: PS lub (rzadziej) P.S. Inne formy zapisu należy uznać za niepoprawne.

Co tam pierdolisz? :)

Opublikowano
52 minuty temu, C1REX napisał:

Serio? To jak teraz skalperzy działaja?

Trudno powiedzieć, Facebook usuwa nawet konta jeśli wystawisz Xboxa albo PS5 na Marketplace, ogólnie jest zakaz sprzedaży calkowity, nawet jeśli kupiłeś PS5 stwierdziłeś ze jest chujowe i chcesz je za pol ceny sprzedać to tez nie możesz wystawić.

https://help.adverts.ie/hc/en-us/articles/360001284689-Forbidden-items

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Takie pretensje to tylko do skalperów, że nawet zwykły człowiek teraz nie wystawi ps5 razem z xsx. Pewnie za pół roku będzie można jak się rynek nasyci konsolami.

Opublikowano

Jak widać problem na rynku jest nie tylko z konsolami, iPhone 12Pro w sieciówkach ciagle jest niedostępny, od ponad tygodnia nie mogę się doczekać stocku w Steelseries, dziwna sytuacja.

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Trudno powiedzieć, Facebook usuwa nawet konta jeśli wystawisz Xboxa albo PS5 na Marketplace, ogólnie jest zakaz sprzedaży calkowity, nawet jeśli kupiłeś PS5 stwierdziłeś ze jest chujowe i chcesz je za pol ceny sprzedać to tez nie możesz wystawić.

https://help.adverts.ie/hc/en-us/articles/360001284689-Forbidden-items

To chyba najlepszy sposób na usunięcie konta na FB.

Opublikowano

To już nawet nie wymaga komentarza, wystarczy wymienić dwa kondensatory i PS4.5 w końcu zamyka ten głośny ryj. Partacze z chin powinni mieć zakaz produkcji sprzętu.

Opublikowano

a co wystarczy wymienić, żeby gry chodziły w natywnym 4K?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

wystarczy wymienić PS5 na XSX

Opublikowano

To białe brzydkie pudełko pod TV, na takie z logiem Xbox Series X :nosacz3:

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Możesz wymienić na XsX jeśli zalezy Ci na przeglądaniu slajdów w 4k. W sam raz żeby pooglądac rodzinne zdjęcia z wakacji:kaz:

Jak będziesz chciał jednak pograć w dobre gry, wszak konsole są do gier a nie do zdjęć to lepszą opcja jest PS5

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Możesz wymienić na XsX jeśli zalezy Ci na przeglądaniu slajdów w 4k. W sam raz żeby pooglądac rodzinne zdjęcia z wakacji:kaz:

Jak będziesz chciał jednak pograć w dobre gry, wszak konsole są do gier a nie do zdjęć to lepszą opcja jest PS5

desert | Definition, Climate, Animals, Plants, & Types | Britannica

Opublikowano

No na przykład do takich zdjęć.

Opublikowano

Wiecie ze niedlugo luty a na nowych konsolach dalej chuja jest? Kiedyś to był gejming A teraz? 

Opublikowano

klapy czekają na tlou2 w 60klatkach, mam nadzieję że sony nie zapomni i wysmażą dla nich takiego kotlecika za 350zł.

Opublikowano

Post powinienem raczej umieścić w tęczy, ale nikt tego nie czyta:

Jestem zdania, że siódma generacja konsol to był gaming at its finest i nie wiem co musiałoby się zadziać aby temu dorównać. Ogrywając sobie Dead Space na ekranie 4K zdania jestem, że grafika była wystarczająca, pomysły wydawały się świeższe, a online i arcade pozbyło się chorób wieku dziecięcego. Generacja KOMPLETNA.

dalej to już popłuczyny

Opublikowano
15 godzin temu, LiŚciu napisał:

Dziękujemy ale niech Sonka zostanie Sonką. Wspaniałe gry, super ludzie.

no tak, liść, andrzej, schabek, whisker, aphromo, itd to niezła banda chuja xDDDDDDDDDDDD pijaki i pomyleńce

pewnie siedzicie na playstation party i porównujecie przez mikrofon komu chiński ruter głośniej pierdzi

nawet nie wiecie jak nie chce dołączać do tej społeczności, a co do ceny za Golda to płaciłbym i 120$ rocznie gdyby była gwarancja że żaden zealot Sony nie wbijał na boskie serwery Microsoftu

Opublikowano

Jak wejdę do działu ps, to wydaje mi się, ze jestem w zoo przed klatką małp rzucających gównem w siebie. Najwieksze przegrywy z wąsem i zasmarkanym nosem. 

"Ale jednak magia jest, bo juz 3 miesiac jestem podjarany"

Boże

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.