Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Wiecie ze niedlugo luty a na nowych konsolach dalej chuja jest? Kiedyś to był gejming A teraz? 

A teraz kątomierz, linijka, DigitalFoundry i jedziemy. To jest magia/pieprz nowych, lepszych czasów.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

Wiecie ze niedlugo luty a na nowych konsolach dalej chuja jest? Kiedyś to był gejming A teraz? 

Opublikowano

Jeszcze kilka dni i bedzie silent hill na xboxie.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dead Space na ekranie 4K

A to som tam teksturki 4k? 

Opublikowano

Nie ma, a nawet pomimo braku tekstur w wysokiej rozdzielczości wciąż prezentuje się godnie, a do tego OLED pokazuje moc w pomieszczeniach z grą świateł. :obama: Serio, widziałem nowsze, wysokobudżetowe gry które prezentują się na tym ekranie gorzej niż cudo od EA i Visceral.

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Jak wejdę do działu ps, to wydaje mi się, ze jestem w zoo przed klatką małp rzucających gównem w siebie. Najwieksze przegrywy z wąsem i zasmarkanym nosem. 

"Ale jednak magia jest, bo juz 3 miesiac jestem podjarany"

Boże

Bóg czuwa nad Sony i dlatego jest tak super. Spełnione obietnice itp. Nad Xszrotem czuwają poganie, więc mamy fałszywe obietnice i sekta z której wyjść nie możecie, a i pomocy nie chcecie.

Opublikowano

Teoria o boskości PayStation to już za mocne nawet jak na standardy tego tematu. Rozumem, że klaperstwo nie gra w gry tylko odprawia nabożeństwa? :notbad:

P O J E B A N E

Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jako osoba homoseksualna

To dlatego miałem wrażenie, że dogadałbyś się z frostim

Opublikowano
19 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jako osoba homoseksualna, to dla mnie taki przysłowiowy " penis " od Sony smakuje wybornie.

smacznego

Opublikowano
21 minutes ago, Donatello1991 said:

Jako osoba homoseksualna, to dla mnie taki przysłowiowy " penis " od Sony smakuje wybornie.

Zważywszy na to, że to firma azjatycka, to "penis" jest raczej za dużym słowem.

Opublikowano

Która gra od Sony nie spełniła oczekiwań?

Która gra od Micro$mieciarzy nie spełniła oczekiwań? Kurwa 90% z nich, takie są fakty.

Opublikowano

Twoje oczekiwania spełnia każde pixel gówno

Opublikowano

Scalebound? Battletoads? Halo Infinite?

Nie no żart, każda gra oprócz Sunset Overdrive, Forzy Horizon i Ori to gówno, pozdro XDDD

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

no tak, liść, andrzej, schabek, whisker, aphromo, itd to niezła banda chuja xDDDDDDDDDDDD pijaki i pomyleńce

Po drugiej stronie - paolo, daddy, mysza, exact, shago i kilku innych "wybitnych":dynia::dynia::dynia: Kurwa, mocna ekipa expandables. 

Dzieki Panie :xboss:że jednak nie wprowadziłeś podwyżki, jest szansa że tych oderwańców nie zobaczymy w niebie niebieskim. 

Opublikowano

Nie ma gier Sony, które nie spełniły oczekiwań :reggie:

The Order 1886, Killzone Shadow Fall, Knacki, Days Gone, Driveclub, Gran Turismo Sport itd.

Ale z drugiej strony jak ktoś jest jebanym klapem to może te gry spełniały jego niskie oczekiwania.

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Dzieki Panie :xboss:że jednak nie wprowadziłeś podwyżki, jest szansa że tych oderwańców nie zobaczymy w niebie niebieskim. 

Przeciez tam polowa tych mapetow to napierdala po kryjomu na ps4 tylko sie nie przyznaje XD exact nakurwial w drivecluba wiecej niz wszyscy forumowicze razem wzieci, mysza ma wiecej platyn niz 3/4 klapow, naczelny bot mazzeo regularnie preorderujacy exy sony. Takie sa fakty. Zwykli hipokryci, cale gejmingowe zycie w rozkroku. Do tego paru blacharzy i mamy kurwa ekipe. Brygada X w rozjebanym seicento na 3 kolach jedzie na ustawke w CW.

Nie mowie ze to zle bo nie. Raz ze dobrze jest poznac oboz wroga ale jaki to wrog jak spedzasz u niego wiecej czasu XD A dwa musisz znac i lubic exy od sony bo bez wielu legendarnych, ekskluzywnych serii na playstation nie ma sensu byc graczem. Co ci zostaje jak nie grasz w gry od sony ktore stanowia 90% zajebistosci calej branzy? 5% dla kryptogejow z nintendo i 5% obrzyganego gowna od microkurwiarzy. TAKIE SA FAKTY PROSZE PANSTWA.

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

Nie ma gier Sony, które nie spełniły oczekiwań :reggie:

The Order 1886, Killzone Shadow Fall, Knacki, Days Gone, Driveclub, Gran Turismo Sport itd.

Ale z drugiej strony jak ktoś jest jebanym klapem to może te gry spełniały jego niskie oczekiwania.

no i jeszcze TLoU 2 chyba najlepszy przykład do tej listy :reggie: 

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

Dokładnie 

2587357D-BF9D-4487-939D-DA4B958FCDF2.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

w sumie GOW’a z tymi swoimi „bossami” też bym mógłbym podpiąć, ale to byłoby zwykłe czepialstwo, przykładów jest aż nadto

Opublikowano
5 minut temu, maciucha napisał:

Jak rwałeś rzepe w AC  to Cie naszła ta złota myśl?:nosacz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.