Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

„Co chce” haaahaa

Nie wiem co w tym zabawnego?

ja wiem ze trudne do zrozumienia dla przeciętnego użytkownika PlayStation bo tam wszystko można ograć w tydzien, na Xboxie jest królestwo, gier do zajebania.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

gier do zajebania

Chyba do zajebania siebie, jak się widzi takie gówniane gry.

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Chyba do zajebania siebie, jak się widzi takie gówniane gry.

Całkiem mocne słowa jak na goscia co gra w GTA V i Nieremaster NFSa

Opublikowano

XSX fajna platforma do testowania gier z Passa.

PS5 - zajebi.sty next gen do nowych gier w eleganckich pudełkach.

Nowa generacja, nowe rozdanie. Myślałem, że to jakaś ściema, ale faktycznie, PS5 ma duszę.

Opublikowano

Jakby ktoś nie orientował się, a szukał: najwięcej duszy jest w tych dwóch kondensatorach, które trzeba wylutować i podmienić na inne.

Opublikowano

Panowie, udało mi się znaleźć kolege, który ma kolegę, który ostatnio zrobił zdjęcie tej magii playstation :ogor:

Spoiler

KFAZ8v5.png

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Jakby ktoś nie orientował się, a szukał: najwięcej duszy jest w tych dwóch kondensatorach, które trzeba wylutować i podmienić na inne.

Dusza jest wtedy, kiedy nieopatrznie zostawisz płytę w konsoli, odpalasz jakąś cyfrę i cyklicznie co jakiś czas napęd potrafi wjechać na najwyższe obroty, żeby zaznaczyć obecność KONSOLI w salonie.

Opublikowano
1 minutę temu, ping napisał:

Dusza jest wtedy, kiedy nieopatrznie zostawisz płytę w konsoli, odpalasz jakąś cyfrę i cyklicznie co jakiś czas napęd potrafi wjechać na najwyższe obroty, żeby zaznaczyć obecność KONSOLI w salonie.

dokładnie, a nie jakiś bezgłośny i bezduszny  xbox

Opublikowano

Niezła przynęta użytkownika ping.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma szans na pierwszy milion w GS to może liczy, że ugra coś w pucharkach.

Patyna w BUGSNAX zrobiona. Co będzie następne?!

Opublikowano

Community DZBANÓW silne wśród niebieskich niewolników marki.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Polecam Shadows of the Damned. Dużo duszy, dużo dzbanków i da się zrobić platynę na jednym savie.

Mordo, PS3 to jest już retrogranie. Jak chcę pograć w archaizmy, to odpalam Nintendo Switch.

Tutaj liczą się nowe doznania.

I ta dusza... Siedzę sobie wczuty w demko Residenta 8, światła pogaszone i nagle konsola BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR mieli płytę z Killzone Shadowfall.

Opublikowano

Ale mnie pinger nakręcił na najnowszą maszynke sony! Dziś jadę po swój egzemplarz wraz z grą spidermen miles morales! Oj, brakowało mi tego konsolowego pieprzu prosto z kyoto 

Opublikowano
3 minuty temu, ping napisał:

Mordo, PS3 to jest już retrogranie. Jak chcę pograć w archaizmy, to odpalam Nintendo Switch.

Tutaj liczą się nowe doznania.

Co ty dupisz koleżko? :( W Białym premierę tego cudu mieliśmy dopiero wczoraj. [*]

Opublikowano

Koledzy, podrzućcie listę najłatwiejszych platynek na sonkę!

Opublikowano
7 minut temu, dee napisał:

Koledzy, podrzućcie listę najłatwiejszych platynek na sonkę!

1. ASTROBOT.

Tylko musisz mieć dwa pady jak chcesz w jedno podejście zrobić.

Platyna to 4h, a pad rozładowuje się po 2.

Opublikowano
5 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Mogliby Soniacze wcisnąć tego Ratcheta na kwiecień. Luty Persona, Marzec Returnal a na Maj REsident Evil 8. Tylko ten kwiecień zostaje. Trochę by lipa była jakby na jesień dopiero ogarnęli to. I tak moim zdaniem już za długo czekamy. Gra pewnie pokaże pazur na PS5, a i PS5 się będzie mogło solidnie wykazać.

4 godziny temu, schabek napisał:

Z tym ratchetem i kena to troche niepokojaca cisza i nie zdziwie sie jak wyladuja na jesieni. Co jest slabe bo juz na czerwcowych pokazach gry wygladaly jakby byly na ostatniej prostej. Do marca nic bo skupiaja sie na Returnalu a jakby mieli puscic pozniej na wiosne to chyba juz czas wyskoczyc z data? Gt7, horizon czy gow to ja jestem pogodzony ze w 2022. No ale za to TLOU2 z multi podciagniete pod next genowa oprawe za 2 i pol bomby wjedzie xd

U Sony widzę stabilnie z grami. Już są nastawieni na wydanie 2 i pół bomby za multika do TLOU 2 :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.