Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, ping napisał:

Moim zdaniem* Gearsy skończyły się na dwójce. Wszystkie kolejne części to nudne, nieciekawe guwno obesrane, które służy tylko temu, żeby mówić, że na KLOCA wychodzą jakieś exy.

Fixe'd, bo dla mnie nowa seria Gearsów jest zajebista i przechodziłem z wielką przyjemnością.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minutes ago, Czoperrr said:

ping jak grał na xboxie to się świetnie bawił i nie miał czasu na CW. Teraz przesiadł się na sonkę, ograł Astro i już nie ma co robić więc full ofensywa na forumku.

Nie wiem czy zbieranie punktów na nagrodę można nazwać graniem.

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

ping jak grał na xboxie to się świetnie bawił i nie miał czasu na CW. Teraz przesiadł się na sonkę, ograł Astro i już nie ma co robić więc full ofensywa na forumku.

Gdyby CW to była gra RPG to klasa "Klap" na starcie kary do atrybutów: Inteligencja:-5, Charyzma:-5  :xboss:

Za to do atrybutu Wytrzymałość: +10

Edytowane przez dee

Opublikowano

Wytrzymalosc? Bociarskim juz jej brakuje.

Boty po wyjsciu ze sklepu z najpotezniejsza konsola swiataDC313529-991A-4B18-9BCC-15679D9A5B9B.thumb.jpeg.ca73e7587c0c8101b698fdf35908ce39.jpeg

Boty po godzinie grania w gierki z 2016r na xsmieciarzu za 23 bomby

44036272-8EE6-4EDD-ABB2-2CF40A38678B.jpeg.62cdab14893cc6fbb575d97f299e4bb9.jpeg

Opublikowano

Ja tu widzę zagubioną duszę, która odnalazła się dopiero dzięki dobroci społeczności xbox. 

Poza tym nieładnie tak wyciągać czyjeś brudy na forum. Ale po klapach wszystkiego można się spodziewać, zero moralności. 

Opublikowano

Brudy to mozesz sobie wyciagnac z pepka jak juz albo zwrocic sie do soula zeby sam nie wrzucal tutaj swoich kompromitujacych wystapien :) 

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

Ale po klapach wszystkiego można się spodziewać, zero moralności. 

Sam się zastanawiam ilu tu ludzi tylko trolluje, a ilu faktycznie się zezwierzęciło.

Opublikowano
1 minutę temu, C1REX napisał:

Sam się zastanawiam ilu tu ludzi tylko trolluje, a ilu faktycznie się zezwierzęciło.

Niektórzy nigdy nawet nie zasługiwali na miano ludzi więc nie mogli się zezwierzęcić. 

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

Wszystko co tutaj się pisze to czysta brudna prawda

Opublikowano

Jak patrzę na soula, bez koszulki na jakiejś kanapie z futerkiem i z pijackim wyrazem twarzy to od razu widać bota.

Opublikowano
26 minut temu, Shago napisał:

Fixe'd, bo dla mnie nowa seria Gearsów jest zajebista i przechodziłem z wielką przyjemnością.

4ka bardzo mi się podobała. 5ka zdecydowanie mniej przez ten pseudo otwarty świat, który pasuje tam jak świni siodło i którym już dosłownie rzygam. Do tego poziom grafiki wyraźnie tam odstaje od zamkniętych lokacji. 

Teraz z ciekawości odpaliłem pierwszą część w wersji ultimate i o ja pierdziulu jakie to jest dobre. Prawdziwe klimatyczne gyrosy :)

Mam nadzieję, że seria jeszcze wróci na stare tory. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Jak patrzę na soula, bez koszulki na jakiejś kanapie z futerkiem i z pijackim wyrazem twarzy to od razu widać bota.

Bot nie bot to mogę się założyć, że zdjęcia niektórych klapów z tego działu na trzeźwo byłyby jeszcze bardziej kompromitujące.

Opublikowano

Wysylali whiskera na odwyk bo lubil sobie wychylic podczas grania w sztosy na sonce a jak wychodzi ze w swoich szeregach maja zwyczajnych degeneratow to klasyczny przewrot zwany fikolem :kaz:

Ipcl? Zdanie mam o nim jak najgorsze ale i tak potrafi zaskoczyc

Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

4ka bardzo mi się podobała. 5ka zdecydowanie mniej przez ten pseudo otwarty świat, który pasuje tam jak świni siodło i którym już dosłownie rzygam. Do tego poziom grafiki wyraźnie tam odstaje od zamkniętych lokacji. 

Teraz z ciekawości odpaliłem pierwszą część w wersji ultimate i o ja pierdziulu jakie to jest dobre. Prawdziwe klimatyczne gyrosy :)

Mam nadzieję, że seria jeszcze wróci na stare tory. 

Wiadomo klimat i ekipa w jedynce zabijały ale te 30 fps i tak z perspektywy czasu to nawet coalition dobrze rozwija to uniwersum. No ile tej szarzyzny byśmy wytrzymali, gunplay też wydaje się iść w dobrym kierunku. Ja jako niehardcorowy fan zlikwidowałbym jeszcze wallbouncing. 

Opublikowano

Właśnie gram teraz w GoW Ultimate i gierka tak samo dobra jak te kilkanaście lat temu. Początkowo szarobure lokacje wyglądały kiepsko, później widoczna jest już poprawa. Sam gameplay sztosik, bardziej podoba mi się niż Gears 5.

Opublikowano
1 godzinę temu, ping napisał:

Luty ATELIER RYZA 2 i PERSONA 5 STRIKERS. Co mi polecicie w lutym na kloca koledzy?

Obie w lepszej jakości na PC, tak tylko wrócę na chwilę do wątku.

Opublikowano

No 1 i 2 to najlepsze Gearsy, z tym nie ma co polemizować, ale nazywanie 5 gównem to jednak przesada, nawet jak na CW. Te zimowe lokacje (może poza sankami) i laboratorium, czy też hangar rakietowy to MEGA sztos i klimat w chooy :obama:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Obie w lepszej jakości na PC, tak tylko wrócę na chwilę do wątku.

CONSOLE WARS.

Opublikowano

I co z tego, skoro "ogra się na lapku z biedry" to koronny "argument" niebieskich?

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

Wysylali whiskera na odwyk bo lubil sobie wychylic podczas grania w sztosy na sonce a jak wychodzi ze w swoich szeregach maja zwyczajnych degeneratow to klasyczny przewrot zwany fikolem :kaz:

Ipcl? Zdanie mam o nim jak najgorsze ale i tak potrafi zaskoczyc

Ale whisker pil sobie dobrego whiskacza a nie 8 pak harnasia i zjazd na kanapie z bełkotem. 

Opublikowano

Podwójne standardy mocno wchodzą, w zależności od potrzebnej narracji :)

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

No fajna maszynka do ogrywania zeszłej generacji, bo jest nędznie jeśli chodzi o nowości.

Xbox series w pigułce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.