Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Fajna zarzutka z tym 3D Audio i DualSensem. Pamietam zachwyty nad 3D, rewolucyjnym CELLem czy jeszcze wcześniej PS Home. Zawsze była ta sama gadka - INNOWACJA, PATRZCIE CO MAMY, a ostatecznie jak zwykle śmietnik historii, a konkurencja milczy i pracuje.

Sony to firma z tradycją - tradycją dymania naiwnych fanów. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

500 zl za pada z ladowareczka?

jeszcze jak!

4 akumulatorki za 35zl? - hahaha boty frajerzy.

Nie ma co się dziwić ze Sony traktuje swoich klientów jak ameby umysłowe, i takie właśnie im dostarcza gry.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Idz jeszcze na brazylie po keya na gejpassa i pokaż jak ładnie wspierasz MS. 

Gdybyś miał szacunek do MS to byś duracell kupował, ale widze macie ze spencerem kółko wzajemnego nieposzanowania.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał:

tydzień po premierze xd 

obraz_2021-02-13_095841.png

Wiesz, ale to jest PlayStation. Tutaj jak wyjdzie średniak, to ludzie mają wywalone i idą grać w coś innego, a nie z braku laku pływają po pustym morzu z bananem w dłoni w Sea of Thieves.

Opublikowano

Gdyby było tak jak mówisz to ludzie nie graliby w TLoU2 i Days Gone.

Opublikowano

Żeby sobie uświadomić jak jadowite to MS społeczeństwo jest wystarczy sobie przypomnieć akcję.

Straszne zachowanie to było. Fani Sony się martwili o chłopaka, życzyli mu dobrze, a zieloni chcieli go zjeść żywcem i na stos. ehhh

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajna zarzutka z tym 3D Audio i DualSensem. Pamietam zachwyty nad 3D, rewolucyjnym CELLem czy jeszcze wcześniej PS Home. Zawsze była ta sama gadka - INNOWACJA, PATRZCIE CO MAMY, a ostatecznie jak zwykle śmietnik historii, a konkurencja milczy i pracuje.

Nie wiem jak słuchawki Pulse bo ich nie mam ale faktycznie coś tam z dźwiękiem pokombinowałem bo nawet na zwykłych słuchawkach wyczuwam przeskok. A mój zmysł słuchu nie jest jakoś specjalnie wyczulony. Natomiast pad to naprawdę fajny kawał sprzętu i ogromny przeskok w odniesieniu do DS4. A te dodatkowe bajery robią robotę. Bardzo fajnie łączą dźwięk z wibracjami które teraz mają sporą rozdzielczość i fajnie symulują pewne rzeczy czy podnoszą imersję. W Moralesie kompletnie tego nie czuć ale DS czy Astro bardzo fajnie z tego korzystają. W Demons bardzo fajne wykorzystano to np. Podczas walki, niszczysz jakiś element albo twoje trafienie chybia to słyszysz szczęk metalu z pada który jest podbity wibracjami. Robi to bardzo fajne wrażenie. Pytanie tylko jak bardzo producentom będzie się to wykorzystywać bo potencjał jest ogromny. 

No i fajnie ,że zlikwidowali światełko bo było to kompletnie nie przydatne. 

Opublikowano

Po co w padach Sony jest touchpad i żyroskopy?

Mogliby przecież skupić się na zrobieniu analogów, które się nie psują.

Opublikowano

@Ukukuki DualSense świetnie leży w dłoni, szacunek dla Sony, że w końcu zrobili pada który nie sprawia wrażenie zabawki. Z tych dodatków najlepiej robią mi wibracje, które i tak są kosmetyką. Grając na słuchawkach olewam głośniczek w padzie, a po sesji w Astro na etapie sprężyn miałem taką minę. :reggie:

Wiadomo, że pierwsze wrażenie jest zawsze subiektywne, ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że zachwyt klapów nad dualsensem wynika głównie z faktu, że przeszli z poziomu pada-zabawki na coś co jest porządnym sprzętem do grania. Z tym, ze grając na padach MSu to uczucie towarzyszy mi od X360. 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

A wy ciagle z tym dymaniem. Fani marki Sony PlayStatiion czują się zadwoleni z zakupu więc o dymaniu nie ma mowy. Inna sprawa że fanów Xboxa nikt nie nawet nie chce dymać co oznacza że toną w zalewie śmietnikowych pozycji w smyczpassie. 

A jedna z największych wydmuszek marketingowych? - kupić Bethesde żeby przekonać do zakupu XsX i nie wrzucić gier z katalogu Bethesdy do GP.

Spencer: "Słuchaj, kupiłem Ci zajebiste auto"

Gracze: "Dziękuje, super że Ciebie wybrałem"

Spencer:  "Spoko, ale popatrzyć możesz sobie na nie jedynie przez szybe"

Opublikowano

7h na jednym ładowaniu xD 

Taki pad jest zdyskwalifikowany na stracie u koneserów gejmingu. Może mieć nawet opcję leczenia raka, wciąż pozostanie szrotem dla januszy, którzy i tak w siódmej godzinie grania są już kompletnie pijani więc im wszystko jedno :reggie: 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

A jedna z największych wydmuszek marketingowych? - kupić Bethesde żeby przekonać do zakupu XsX i nie wrzucić gier z katalogu Bethesdy do GP.

Tylko wiesz, że jeszcze nie sfinalizowano tej transakcji? Pewnie byś wiedział gdybyś nie był Januszem PlayStation. :) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 godzin temu, schabek napisał:

F8867518-6D4C-44C2-AC7B-33C58300379D.thumb.png.f80265ce06bd3e5e80690a84313b8523.png

No i tak to wlasnie wyglada jak powazni gracze sonki wybiora sie na wystepy goscinne na xsmieciarzu. Liczby sa szokujace i mowia wszystko

Aż z ciekawości włączyłem przed chwilą grę i wiesz co? 

Taki rezultat, to może zrobi wrazenie na pedale lub alkoholiku. 

Pierwszy przejazd z ruchem ulicznym i po drodze skoszone ze 2 miniaki

13_02.2021_11-42-11-u0y4mkut.thumb.png.64418f5f3136d4beb833b6d8a6076683.png

Jakby przysiąść to tam się robi grubo ponad 5 pak

Opublikowano

wracaj schabek do drivecluba, tylko wyniki będziesz musiał nagrać na video i wyślij później Gamerze, może opublikuje w Kąciku Wyścigowym

Opublikowano

Gościu pokazał, że gracz elitarny od Sony pozamiatał 90% społeczności FH4, a tu wyskakuje gościu co gra tylko w FH4, bo nie ma innych gier i się chwali haha. 

Opublikowano
10 minut temu, Donatello1991 napisał:

i się chwali haha. 

Niczym się nie chwalę. 

Chciałem tylko sprawdzić co to za wyczyn i twierdzę, że taki rezultat zrobi każdy po 1 minucie grania. 

No, może jedynie pedał miałby problem, bo dla nich wyścigi to raczej "a fuj" 

Opublikowano

Donatello to pedał, więc się zgadza.

Opublikowano

Tak jeszcze patrząc w te tabelkę, to Schabek miał tam tylko jednego przeciwnika w konkurencyjnym samochodzie. 

To tak jakby Pudzian wpadł do piaskownicy i rozjebał wszystkich pięciolatków xD

No jest się czym chwalić :yao:

Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał:

Pewnie ją na Xboxie uczyli.

Sprzęt tak prosty w obsłudze, że nawet prosię sobie poradzi. Sprzęt dostępny dla każdego bez względu na pochodzenie, płeć, wiek, status materialny czy jak widać gatunek. Sprzęt, który łamie bariery i ograniczenia, każdy bowiem powinien móc skorzystać z wysokiej jakości rozrywki. 

Ostatnio przekonałem się do Halo - niegdyś szydziłem z tej serii, bo młody byłem i głupi. Teraz czerpię dużą przyjemność ze strzelania, jestem pod wrażeniem. Czekam aż mój przyjaciel @CoATI zakupi swojego Xboxa i wspólnie będziemy grać w trybie kooperacji, później GOW, Forza i inne gry dostępne w niewygórowanej cenie. Będziemy pić herbatę, rozmawiać i cieszyć się z gry. Każdemu polecam.

Opublikowano

Eh ten schabek, porównuje fotoradary. Rozpędził się szybkim samochodem na prostej drodze i wielki wyścigowiec :dafuq:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.