Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czy na tym zdjeciu ktos dostal erekcji po tym jak zobaczyl ile dobra w gamepassie?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Dokonania kolegi W z ostatniej doby. Ma moralne prawo narzekać na poziom kultury w CW :notbad:

To właśnie ta schizofrenia, o której pisałem, wynik zaawansowanego alkoholizmu i ideologii plejstejszyn.

Dobra próba, może wklej komu wtedy odpisywałem? A swoją droga zrobiłeś mi dzien bo nie mogę przestać się śmiać jakie pociski wczoraj szły hahaha :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Dobra, oficjalnie duet whiskach + donatello polecieli do ignorowanych. Tam ich miejsce.

Od razu przejrzyściej w temacie :obama:

Edytowane przez Shago

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Zamykać temat, bo botom psycha siadła.

Może za bardzo ich dobiliśmy argumentami. Zauważcie ze po tej konferencji im tak siadło

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Shago napisał:

Dobra, oficjalnie duet whiskach + donatello polecieli do ignorowanych. Tam ich miejsce.

Od razu przejrzyściej w temacie :obama:

No do premiery Returnal będzie spokój, a potem powrót K R Ó L A vel pokrytyśniegiem! Aż sobie przypominajkę w kalendarzu ustawię. :banderas:

Opublikowano
18 godzin temu, MYSZa7 napisał:

Jak zwykle najbardziej na wszelkie ogłoszenia MS czekają klapy.

Ale też boty co niektóre mogłyby pizdę ogarnąć i słowo „bomba” używać po fakcie. Jeden czy dwóch, ale jednak.

19 godzin temu, Mendrek napisał:

Mój komentarz dot. ogłoszenia MS z godz. 18:00:

1365603616_by_krzys_500.jpg

Może i dobrze, że nie było tym razem Car Bomby o podobnej liczbie megaton co wówczas, gdy M$ podał info o wykupieniu Bethesdy. Delikatne psychiki Mendrka i YETI`ego mogły by już tego wstrząsu nie wytrzymać. Wszyscy doskonale wiemy co nastąpiło tego pamiętnego dnia i wiele dni po nim. Mieliśmy wręcz obawy czy inkryminowani klaperscy hetmani jeszcze żyją :/ Na szczęście skończyło się tylko na głębokiej zapaści oraz długotrwałej i kosztownej psychoterapii...

Opublikowano

Jestem tu od 17 lat i 1 raz dałem komuś ignora. 

Opublikowano

Ja jeszcze bym prosił szanownych użytkowników, niezależnie od obozu, o nie cytowanie wysrywów tej dwójki.

Opublikowano

Czyszczenie tematu wyszło szybciej niż niejednemu adminowi. 

Opublikowano
2 godziny temu, Shago napisał:

Wiecie co... Jestem w tym temacie od lat. Fakt, jestem zwolennikiem Xboxa, bo bardziej mi odpowiada ekosystem, pad i serie gier (Ktoś może być fanem Uncharted God of War, a ktoś Gears of War i Halo, takie życie). Byłem tutaj w najgorszym okresie marki Xbox, czyli po premierze Xboxa One i tego, jak wielką przewagę zyskało PS4. Wiecie dlaczego lubiłem tu zaglądać? Bo było ŚMIESZNIE i byli ludzie, którzy potrafili kręcić fun (te fimiki Mazzeo, czy teksty Ragusa...).

Teraz kiedy MS toczy wyrównaną walkę z PS5, to ten temat mnie obrzydza przez takie jednostki, jak Donatello czy Whisker. Serio, to już jest maksymalny upadek tego tematu, kiedy alkoholik szczyci się tym, że każdego dnia obala Jacka Danielsa po którym wrzuca milion gówno postów. A tego co wrzucił Donatello, to już kurwa nawet nie chce się komentować. Jak już nawet Yeti czy Mendrek, czyli czołowi przedstawiciele niebieskiego obozu w tym temacie nic nie piszą, a Rozi każe Liściowi spadać na drzewo, to naprawdę pokazuje, jak jest żenada.

CW, co się z tym tematem stało :(

Podpisuję się w pełni pod tym.

Bo CW to kiedyś było zupełnie inne. Kiedyś to było kurła. Mazzeo wrzucał śmieszne przeróbki, Pinger bajtował i robił jakieś filmiki, z których pewnie do dziś bluber ma gify. To była klasa. Ja lubiłem lurkować ten temat, bo można było się pośmiać, a nie obrzydzić. Wtedy wrzucano zdjęcia z drivecluba i mówiono, że to do drivesraka. Tyle. Lekko wulgarnie ale wciąż zachowując granice. Dziś czuję, ze w takiej sytuacji prędzej by tu wrzucono zdjecie sraki. Też mi bliżej do zielonego obozu, ale nawet w czasach największego niebieskiego pogromu nie było tutaj takiego syfu. To co się tu odpierdala ostatnio go przechodzić zdrowy rozsądek. Alkoholik, drugi dewiant. Ehg.  

Opublikowano

Pamiętam jego babcię.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

piękne odzwierciedlenie zidiocenia społeczeństwa. dwóch naczelnych debili w cw + dwóch kolejnych w HP elegancko obrazuje spadek IQ narodu.

spermatello całkowity urlop do końca lutego, alkoholik może sam się wykończy do tego czasu.

dobrego czwartku :lapka:

Opublikowano

Aż sie boje już cokolwiek napisać :/

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Aż sie boje już cokolwiek napisać :/

Spokojnie, na temat wyższości PS5 zawsze można a nawet trzeba :D Colin nie życz śmierci ;) napewno dożyje najlepszych eksów na PlayStation 5. Niebawem pojawią się kolejni wiec nie cieszcie się tak że teraz botów jest więcej 

ps. Jakie poruszenie w temacie :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zamknij już kurwa tę mordę jebaną.

Opublikowano

Idź i jeszcze mu konia zwal, jak tęsknisz. 

Opublikowano

To jednak sztuka bo wylapac warna w temacie gdzie jest przyzwolenie na slodzenie sobie od plejkurwiarzy i xsmieciarzy to nie wiem co trzeba zrobic. Chyba spierdolic sie na pada i wstawic fotke

Opublikowano
5 minut temu, schabek napisał:

To jednak sztuka bo wylapac warna w temacie gdzie jest przyzwolenie na slodzenie sobie od plejkurwiarzy i xsmieciarzy to nie wiem co trzeba zrobic. Chyba spierdolic sie na pada i wstawic fotke

Nie wiem czy kiedykolwiek wcześniej ktoś wyłapał bana z powodu tego tematu. Jakby nie było, przechodzi do legendy forumka :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.