Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wogóle jest szansa że TLOU2 na PC wyjdzie. Wtedy dodadzą modami jakiś poradnik albo komentarz od twórców dla  debili  nierozgarniętych

7 minut temu, Ins napisał:

Było testowanie gruntu, teraz zacznie pojawiać się więcej tytułów by oswoić z tymi markami graczy PCtowych. Ostatecznie będzie wydawanie swoich gier 1st party day one na PC bo po prostu będzie z tego więcej pieniędzy niż premiera rok czy dwa po wersji na PS5.

Też tak sądze. Pierwszy raz - pełna zgoda. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ja gdyby nie ten temat to bym nawet nie wiedział, ze Days Gone ma wyjść na PC. Przecież nawet nie mówimy p grach na ps5 tylko o jakiś starociach..

Opublikowano

Nie mogę się doczekać tego dnia. Piana z mordy takiego roziego czy nero to będzie cudowny widok. chociaż raczej zamkna mordę i będą cierpieć po cichu xDDD

Opublikowano
4 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Dziwić się? Niestety przy zerowej konkurencji robią to samo co Nintendo:( wystarczy, ze wydadzą 2-3 exy w tym roku i pozamiatali, smutne ale prawdziwe..

Edytowane przez izon

Opublikowano
Cytat

Demon’s Souls i Gran Turismo 7 mogą zdążyć na premierę konsoli.

no chyba że chodzi o wersję na pro  :kaz:

Opublikowano

Przypominam ze jeszcze o horizonie cisza. Jak przesuna to i gowa (gowa bankowo) to bedzie kompromitacja. Generalnie ten rok zapowiada sie na najbardziej chujowy w historii jednej i drugiej marki

Opublikowano

Schowek01.jpg.c0ee0e9ee62f26609fde20f1b4fb7421.jpg

Nie sądziłem, że forumkowy termin "klap" pochodzi od plaskaczy jakie wypłaca Sony swoim najwierniejszym fanom :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Przypominam ze jeszcze o horizonie cisza. Jak przesuna to i gowa (gowa bankowo) to bedzie kompromitacja. Generalnie ten rok zapowiada sie na najbardziej chujowy w historii jednej i drugiej marki

schabek spokojnie, może i o sonowskim horizonie cisza, ale Spencer nie zapomina. Masz xboxa to zagramy w starfielda, halo i horizona 5 w tym roku :usmiech:

a jak nie, to sie zwali na covid

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Nie no ale bez beki to zobaczycie ze ten rok to bedzie taka pizda ze koniec. Ps5 zostanie z ratchetem na 8h a xsx z flight simulatorem. Tym bardziej ze wszyscy partacze moga zrzucic obsuwe na covid wiec luzik.

Na xboxa jak cokolwiek z wyzej wymienionej trojki wyjdzie w tym roku to bym sie zdziwil podobnie jak na kratosa na jesien

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Nie no ale bez beki to zobaczycie ze ten rok to bedzie taka pizda ze koniec

Ej no, ale serio istnieje zycie w giereczkowie poza eksami

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Nie no ale bez beki to zobaczycie ze ten rok to bedzie taka pizda ze koniec. Ps5 zostanie z ratchetem na 8h a xsx z flight simulatorem. Tym bardziej ze wszyscy partacze moga zrzucic obsuwe na covid wiec luzik.

Na xboxa jak cokolwiek z wyzej wymienionej trojki wyjdzie w tym roku to bym sie zdziwil podobnie jak na kratosa na jesien

Ale ogólnie lipy nie będzie, nowy Resident, trylogia Mass Effect, Ratchet, Horizon mi to wystarczy biorąc pod uwagę nie malejąca kupkę wstydu..

Opublikowano

kolejny rok na spokojne nadrobienie backlogu :banderas:

Opublikowano

2021 to taki 2014 tylko jeszcze gorszy bo wtedy chociaż lepsze cw było  :(

Opublikowano
31 minut temu, schabek napisał:

horizon przełom lutego/marca 2022, akurat na pięciolecie oryginału :) 

ale będzie grane :banderas: 

Opublikowano

Remaster Diablo II, Mass Effect Legendary Edition, w kocu next-genowy patch do CP2077 (ktorego celowo na razie nie kupuję) juz mam grana nia kilka miesiecy. Jescze zapewne pod koniec roku Halo i Forzunia. Może jeszcze nextgen patch dla Wieśka III. Oszaleć można. Do tego gry  w wyprzedazy, z gamepassa... nie mam szans ogarnąć tego natłoku tytyłów,

Opublikowano

To do konsolowej tęczy. Tu Cw. 

Co nie zmienia faktu że prawda - grania w cholere, nawet bez wielu exów od Sony rocznie, jak to było dotychczas przez ostatnie dekady. 

Opublikowano

W drugiej połowie roku Godrizon , Starfield i Halo Infinite i 2021 uratowany

Opublikowano

Grania jest sporo, od premiery PS5 nie mogę narzekać, a jeszcze czeka Cyber na patcha next genowego i kolejne godziny ;) teraz po skończeniu Sackboy’a wracam dokończyć Valhalle bo o ile mi nie przypasowała z początku tak po obejrzeniu sagi Vikings mam ochotę ograć tą cześć :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No i jeszcze do tych wszystkich gierek, które wymieniliście trzeba dodać Baldurs Gate 3 na koniec roku ( mam nadzieję, że wydadzą pełną wersję).

Godzinę temu, Pupcio napisał:

2021 to taki 2014 tylko jeszcze gorszy bo wtedy chociaż lepsze cw było  :(

"kiedyś to wszystko było lepsze"

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

Breakpoint na Series X w 4K, za to na guwnie obesranym 5 w 1440p

no kto by przypuszczał

hKeHqvC.gif

No i jak tu odbijać piłke gościowi który jara się grą z października 2019 roku w lutym 2021 roku - kwartał po starcie nowej generacji. 

Xbox KRUL

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

(chociaż to arcade racer dla ulunga)

Ty naprawdę jesteś głupi i raka idzie dostać od czytania tej twojej spierdoliny. 

Myślisz, że jesli jest to arcade racer, to od razu jest samograjem dla ułoma? W takim razie wbijaj do rywali miesiąca i pokaż forumkowi jak się gra. 

Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

Breakpoint na Series X w 4K, za to na guwnie obesranym 5 w 1440p

no kto by przypuszczał

hKeHqvC.gif

Co to znowu za retrosem się podniecacie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.