Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ty się o Nintendo pomartw lepiej.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jestem ciekaw ilu z tych zachwycających się (trolujacych) ogra te perełki day1 xD

edit.

Trzeba być dobrym debilem żeby myśleć o gowie w 2021 po zobaczeniu logo xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Hipokryzja lv klapy, gamepass chuj ale gierki do plusa jaranko xD

No miazga ten plus 

Opublikowano

No ale SIFu się podjarałem. Kojarzy się najpierw z The Raid. Do tego jakiś mix wing-tsun i wu-shu. Jak to rozwiną może być dobry temat. 

Inna sprawa że te 10 gier to tak ogólnie poziom mocne OK ale i tak zaorało te pizdy z xboxa.

Ludens i switch na półce? Kurwa nie mogę z tego jak deep throat pisał że będzie pass na switcha. Pissda. 

Opublikowano

No Sony widzę przyjęło strategie Nintendo, skoro u konkurencji jest nic to dajemy coś i będzie :) swoją droga Returnal i Kena zapowiadają się zajebiscie :)

Opublikowano

Panowie zieloni szkoda naszego czasu, kolejny anus od sonego przyjęty przez niebieskich a oni jescze klaskaja :smutas:

Opublikowano

Co do Rudej z Horizon to pierwszy gameplay był na rok przed premierą pierwszej części albo i lepiej. Obstawiam że doszlifowuja wersję na PC. Stąd ta obsuwa. 

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

Co do Rudej z Horizon to pierwszy gameplay był na rok przed premierą pierwszej części albo i lepiej. Obstawiam że doszlifowuja wersję na PC. Stąd ta obsuwa. 

Na chuja wersje kolego. Nie wiadomo czy na pc wyjdzie, watpie bo tym tytulem to oni miliony ps5 sprzedadza

Opublikowano

srając Wam na ryj sprzedadzą miliony PS5, nie ma różnicy co wyjdzie

Opublikowano

I tak sprzedadzą miliony. Nie potrzebują do tego jakiegoś chujowego openworlda.

Opublikowano

Zauważyliście jak mocno klapom spadły wymagania po premierze PS5?
- Gorsza konsola? - liczy się magia i pieprz 

- Pad który wytrzyma rok? - jest ok, liczy się magia i pieprz

- problem z cewkami? - ja nic nie słyszę, liczy się magia i pieprz

- podniesiona cena za gry? - inflacja, kapitalizacja i tak wychodzi tanio

- brak gier? - przecież tyle gier do nadrobienia z PS4

- same indyki do game passa na state of play? - kurwa, ile dobra, tyle gier zapowiedzianych!

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Horizon 2? Ogra sie w najlepszej jakości na platformie windows by Microsoft  :)

Opublikowano

nic nie sprzedadza bo konsol w sklepach nie ma lol

Opublikowano

No nie wiem kto na kogo sie wysral bo u nas w kwietniu Oddworld i Returnal, w maju Deathloop, w czerwcu Ratchet, w sierpniu Kena, na jesien FF, kurwa nawet nie chce mi sie wymieniac dalej

A NA TEJ KURWIE KANCIASTEJ FLIGHT SIMULATOR I TRAILERY XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Fajnie sie tak posmiac przed snem. Dzieki $ony za pokazanie multiplatform i indyków, ktorych nie wpuszczono do gamepassa :lapka:

Opublikowano

poczeka sie te 3 lata, moze sonka w 2024 coś zrobi w końcu nie odgrzewanego

Edytowane przez oFi

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Horizon 2? Ogra sie w najlepszej jakości na platformie windows by Microsoft  :)

Na steam gdzie ms musi na swoim systemie płacić haracz Gabeowi za swoje gierki xd 

Opublikowano

Boty zesrane bo gry wyjdą na sonke. A na xboxa fps boost w pięciu zapomnianych przez boga grach. No taka różnica - generacji. 

Opublikowano
45 minut temu, suteq napisał:

Oczywiście że tak. Skąd to zwątpienie w ogóle? 

Żeby to jeszcze się dobrze zapowiadało a to wygląda jak jakiś bieda-mod do Dishonored. xD No ale klapy łykną. 

289 na pss czyli pudełko do wyrwania w okolicach 250zł

Za to Deluxe Edition 380zł XkurwaD

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/154879/sony-zamyka-japan-studio-korporacja-miala-zwolnic-wiekszosc-prac ownikow.html

Cytat

Japan Studio nie było zbyt dochodowe.

[*]  kolejne studio sony zaorane bo nie robiło ubi klonów 6/10 a co tam niebieskie pokraki krzyczały od roku? że to studio robi nowego silent hilla? 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Akurat to Japan studio to smuteczek. 

Kierwa, kiedys tych sztosow bylo więcej, a teraz wszystko drogie, gierek nie chca robić bo nie rentowne. Sony pokazuje takie guwno gierki na swojej konfie dla przegrywow co w samograje lubia ogrywac. Jedynie ta chodzona bijatyka wniosla powiew świeżości. 

Gry w stylu espionage widac nie rentowne. Kiedyś potężny killzone 2, mgs4, gt5, tekkeny i nowe gta co generacje. 

Co teraz sonka pokazuje? Jakies indory i odgrzewane kotlety, a ten ff7 remake hd remasterejszyn to juz w ogole strzał w pysk. 

Nie kupujcie tych gier za 3 i pol bomby bo tylko niszczycie branże i marzenia na lepsze gierki. 

Opublikowano

Deathloop po płatnej becie na nadkonsoli będzie można nawet sprawdzić z GAMEPASSA jak już gra będzie kompletna. 

Opublikowano

Ale botom żal dupe ściska,

na Sony prawie co miesiąc jakieś NOWE gry, a u nich dalej posiedzenia przy Horizonie i Viva Piniata. Nie dziwie się, ze im żyłka pęka, głowa do góry zaraz Wam Phil rzuci jakimis retrosami i jakos przeżyjecie ten rok w poczuciu, ze jest super choc jest chujowo.

Opublikowano

Aż mi żal klapów. Oddali marce Sony wszystko, swoje ciało, duszę, swoje dziewictwo, swoje portfele. A co w zamian? Bitch slap i jakieś indyki, na które w GP to koneserzy gejmingu nawet by nie spojrzeli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.