Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Czy są jacyś więksi idocioci w tej branży niż te betony?

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

tak, ty :) 

2 minuty temu, PanKamil napisał:

Nie jestem botem więc typowy idiotyzm od zielonego betonu.

Kamil, daj znać jak zaliczysz egzamin ósmoklasisty - pomogę Ci w przygotowaniach do matury. Niestety z taką logiką możesz sobie sam nie proadzić. :( Trzymaj się tam byczku, jesteś w dobrych rękach!

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Horizon 2 podobno przelozone :D Kurwa ale tak serio oba te next geny to jest aktualnie gowno niesamowite. U jednych Ratchet a drudzy maja Halo na ten rok.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Kamil, daj znać jak zaliczysz egzamin ósmoklasisty - pomogę Ci w przygotowaniach do matury. Niestety z taką logiką możesz sobie sam nie proadzić. :( Trzymaj się tam byczku, jesteś w dobrych rękach!

Boże :( te boty nawet obrażać nie potrafią a ja próbuję im coś przekazać :yao:

BTW debil to synonim słowa bot jakby przez ostatatnie 10 minut jeszcze do ciebie nie dotarło.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Nie wiem co tam w tej specyfikacji xboxa jeszcze jest, że jego fani stają się uposledzeni i spadają na niziny intelektu :( 

Opublikowano

Tylko się na pada nie spuść znowu.

Opublikowano

Ten Kamil to niezły anasanas dopiero co wrócił z bana za obrażanie innych użytkowników i pierwsze co robi to wbija do CW wyzywając innych od debili. Wróżę mu krótką karierę

Opublikowano

Ja pierdole 5 gierek na wlasnosc w plusie na marzec :banderas: chore japonskie bezlitosne skurwiele, jakby wczoraj malo im bylo znecania sie nad zielonymi poczwarami

Opublikowano

15 minut temu, PanKamil napisał:

admin, help bo mojo sekte obrażajo xd

dobra Rozi, zamknij morde

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

Ja pierdole 5 gierek na wlasnosc w plusie na marzec :banderas: chore japonskie bezlitosne skurwiele, jakby wczoraj malo im bylo znecania sie nad zielonymi poczwarami

A A Ale dirt 5:sapek:

bot to taki marcin najman growego świata. Usmiecha się i zgrywa cwaniaczka między kolejnymi wpierdolami.

Opublikowano

ale jak to yarac sie gierkami z abonamentu...to honor klapa na to pozwala jak za rogiem turboedition za 330 zl wjezdza ?  

Opublikowano

Square i sony yebią klapów na 2 baty ale te dziweczki tak chyba lubią  :) masakra jak te firmy się zeszmaciły

Opublikowano

Tyle dobroci w plusie. Kiedy to wszystko  ograć ?:dunno:

Remnanta sobie zaplanuje na za 3 lata - bez stresiku:)

Ryan ty psycholu:obama:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Kiedy to wszystko  ograć ?

Przestan sie osmieszac i tak wszyscy wiedza, że nie grasz w gry.

Opublikowano

Ryan to psychol, ale nie w pozytywnym znaczeniu raczej xDD

Opublikowano

i jeszcze ratchet za darmo w ramach #stayhome ale bede naparzał z blasterków :obama: growy pixar to tylko u sony.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Pełny przekrój - od dzieciaka do senioraka, tylko na sonce

Opublikowano

Co do Jima to za bardzo bym się nie rozpędzał bo to on odpowiada za dominacje playstation w europie. W sumie ma wizerunek typowego brytola kibola który chce zmasakrować rywala najszybciej jak się da.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

W sumie ma wizerunek typowego brytola kibola który chce zmasakrować rywala najszybciej jak się da.

Tylko jeszcze niech ktoś mu powie, że powinien bić tego w drugim narożniku, a nie swojego trenera.

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Square i sony yebią klapów na 2 baty ale te dziweczki tak chyba lubią  :) masakra jak te firmy się zeszmaciły

Chodzi Ci pewnie o remedy i Control bez dopisku Ultimate w smyczpassie:lapka:

Opublikowano
6 minutes ago, PanKamil said:

Co do Jima to za bardzo bym się nie rozpędzał bo to on odpowiada za dominacje playstation w europie. W sumie ma wizerunek typowego brytola kibola który chce zmasakrować rywala najszybciej jak się da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.