Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Michał102 napisał:

Natomiast liść poległ już na samym początku 

Co ty pierdolisz dzieciak? Mówisz o pissdorizonie cztery? Camaro se kupiłem. Trzeba było chwile pojeździć w tą nudną gre żeby móc fury kupować. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Co ty pierdolisz dzieciak? Mówisz o pissdorizonie cztery? Camaro se kupiłem. Trzeba było chwile pojeździć w tą nudną gre żeby móc fury kupować. 

Ja się nie wypowiadam o grach, w które jestem cienki i większość forumowiczów rozjebało by mnie w pył. 

Ty natomiast za kazdym razem podkreślasz, jaki to ten horizon jest cienki, jakim to jest samograjem dla ulungow itp. 

Udowodnij to w końcu i dołącz do rywalizacji na forum. Jeśli nie jesteś ulungiem, to rozpierdolisz wszystkich w pył. 

Jeśli jednak nie chcesz tego robić i się boisz, to raz na zawsze zamknij ten ryj i się nie wypowiadaj na temat czegoś, o czym nie masz zielonego pojęcia. 

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Ja się nie wypowiadam o grach, w które jestem cienki i większość forumowiczów rozjebało by mnie w pył. 

Ty natomiast za kazdym razem podkreślasz, jaki to ten horizon jest cienki, jakim to jest samograjem dla ulungow itp. 

Udowodnij to w końcu i dołącz do rywalizacji na forum. Jeśli nie jesteś ulungiem, to rozpierdolisz wszystkich w pył. 

Jeśli jednak nie chcesz tego robić i się boisz, to raz na zawsze zamknij ten ryj i się nie wypowiadaj na temat czegoś, o czym nie masz zielonego pojęcia. 

Michałku - nie gram w nudne gry. Ale ty baw się dobrze. Tylko mam jedna prośbe - odjeb się ode mnie. Dziękuje. :lapka:

Opublikowano

Wogóle jaranko tą forzą gorizon to niezły jazz. Jak można się wogóle jarać samochodówka to nie ja nie rozumiem. 

Inna sprawa sci fi, strzelanki, bijatyki - to wszystko to są rzeczy których w realu nie zrobisz więc gra jest czymś ciekawym.

Ale jeżdzenie autem - gdy możesz sobie kurwa pojezdzic w realu? Przejebane mieć zamiłowanie do takich gier. 

Opublikowano

Czaicie siedziec na forum wędkarskim i nie lubić łowienia ryb? To jest właśnie liściu tutaj.

Opublikowano

A wyobrażasz sobie grać w gry w których się chodzi? Przejebane.

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czaicie siedziec na forum wędkarskim i nie lubić łowienia ryb? To jest właśnie liściu tutaj.

Lubie łowienie ryb. Ale interesują mnie wybrane gatunki ryb. Natomiast takich leszczy jak ty nie łowie bo to żadna satysfakcja. Wierzę że zrozumiałeś przekaz. 

Opublikowano

Na forum szukasz chlopaka?

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Natomiast takich leszczy jak ty nie łowie bo to żadna satysfakcja. Wierzę że zrozumiałeś przekaz. 

Dziwny jestes

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Inna sprawa sci fi, strzelanki, bijatyki - to wszystko to są rzeczy których w realu nie zrobisz więc gra jest czymś ciekawym.

SI-FI masz na codzień, bo wypisujesz je choćby w tym temacie. 

Postrzelać też w realu możesz, ot choćby zapraszam do siebie - sprzet udostępnię. 

Co do bijatyk, to biorąc pod uwagę jak bardzo wkurwiającym typem jesteś, to już niejeden w realu Ci mordę obił. 

Także masz pełne spectrum i nie wiem po chuj Ci jeszcze te gierki. 

Opublikowano
3 minuty temu, Michał102 napisał:

Także masz pełne spectrum i nie wiem po chuj Ci jeszcze te gierki. 

Zeby być być lepszym w tym wszystkim co wymieniłeś. 

Natomiast w jeżdzeniu autem w giereczkach nie musze. :lapka:

A wracając do zaoranego zielonego pola to kiedy jakaś konfa u was? Czekamy na e3 czy czekamy na kolejne wrzutki do game passa? Ponoć w EA play ma poawić się SW Squadrons - niby fajne info ale ponoć ta gra głównie na VR-a robi robote więc znowu boty dostaniecie półprodukt. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Zeby być być lepszym w tym wszystkim co wymieniłeś. 

Natomiast w jeżdzeniu autem w giereczkach nie musze. :lapka:

To jak sobie pograsz w CoDa czy Uncharted, to nagle załapiesz skilla i staniesz się mega żołnierzem w realu? 

Pogrążasz się chlopie coraz bardziej. 

Opublikowano

Qrva jak można się jarać samochodówkami, co to w ogóle za pytanie?! 

Tej a jak można się jarać bijatykami? nie no liściu to już przechodzi sam siebie ładnie mu to niebieskie community łeb wyżarło xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Qrva jak można się jarać samochodówkami, co to w ogóle za pytanie?! 

Tej a jak można się jarać bijatykami? nie no liściu to już przechodzi sam siebie ładnie mu to niebieskie community łeb wyżarło xD

A wpuścić jednego i drugiego takiego do pokoju Mazzeo z kiera i fotelikiem to by się nie odkleili od Horizona xD

Opublikowano

Ale Kena zaorała zielone robactwo, w CW CW w temacie chwalonko;) to będą piękne dni jak Wam gierki na PS5 zdradzieckie mordy zamkną. Piękne przyszłe dni.

Opublikowano

te ale jak marzysz to zamykaj oczy wariacie ;)

Opublikowano

I tak nie kupicie tej keny, wiec po co to sztuczne jaranko

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

(...)Ponoć(...)ponoć(...)

O znów robisz to w czym jesteś najlepszy, czyli bawisz się w teoretyka gejmingu, a PONOĆ grasz w gry.

Opublikowano

Ja to proponuje Lisciowi inne forum, może jakiś wizaż.pl, nie rozumiem czemu siedzi na forum o grach skoro wszystko co w grach ma w życiu, no chyba ze gra w GTA i chodzi poruchac.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
15 minut temu, zloto napisał:

O znów robisz to w czym jesteś najlepszy, czyli bawisz się w teoretyka gejmingu, a PONOĆ grasz w gry.

Co złociutki było teoretyzowaniem w swtierdzeniu że PONOĆ jakaś gra trafi do gamepassa? 

W ogóle to dzisiaj widzę już dwóch kolejnych botów nieśmiało sięgających w srtrone niebios niebieścutkich. To już kilku od paru miesięcy. :banderas:

Opublikowano
24 minuty temu, YETI napisał:

Ma to się zmienić, sami przyznali z rok temu w jakimś wywiadzie, że zaniedbali niektóre gatunki gier, wspomnieli min. o multiplayerze. ND robi osobny tytuł nastawiony na multi, nie bez powodu GG zatrudniło dwóch najważniejszych ludzi od R6 Siege. Plotki mówią również, że z mocnej przyjaźni Sony i Epic narodzi się jakaś gra nastawiona na multi. Destruction AllStars to pierwszy przykład, że w Sony też potrafią liczyć i wiedzą, że gry nastawione na multi przynoszą ogromne zyski. 

20 minut temu, PanKamil napisał:

Mnie w sumie dziwi, że sony daje gierki na steam. Myślałem, że oni właśnie mocno połączą siły z epiciem bo ich współpraca jest dosyć mocna włącznie z udziałami sony w epic. Może jeszcze wszystko przed nami. Nie zdziwie się jak w przyszlości sony i epic będą wspólnie kupować gry na wyłączność.

klapersy to jednak stan umysłu

Może jeszcze wszystko przed nami.

:dynia:

Od trzech lat czytam te marzenia klapów jak to sony inwestuje w studia, kiedy zamykają jedno po drugim jeśli nie klepie ubi sandboxa no ale została przyjaźń epica z sony xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no za darmo nie przelali 300mln $ za reklamowanie się fortnie.

Ku.wa po każdych tragicznych prezentacjach sony te same rozkminy klapów, ejj chłopaki będzie lepiej, insajder z era tak napisał  :kaz:

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

I tak nie kupicie tej keny, wiec po co to sztuczne jaranko

nie no 169zl chyba będą jeszcze mieli po opłaceniu rat za ps5 

Swoja droga niezłe golenie bo gierka jest na EGS za 139zl, jakiś podatek za pieprz chyba No i w ogóle jaranie się indykiem dla dzieci xD 

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

W ogóle to dzisiaj widzę już dwóch kolejnych botów nieśmiało sięgających w srtrone niebios niebieścutkich.

Gdybyś nie był randomem to wiedziałbyś, że zieloni zawsze byli multiplatformowi, co nie przeszkadza w orce na gejmingowym raku o nazwie klaperstwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.