Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kurwa, jak kupię PS5 to teraz nie mam zamiaru się przyznawać xd 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Ja wrócę ze swoim ulubionym pytaniem, w co nowego będziecie boty grać w tym roku ? :)

Niektórzy już ograli The Medium, w kolejce Flight Simulator, Starfield i Halo, a na PS5 co? Kolejne przesunięcie gier na 2022?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Po tym jak wezyrowi i bzdurasowi xbox odebral smak gamingu asax chyba zadzwonil na alarmowy zielony telefon pod numer 0700 (0 jak 0 gier na xboxa, 700 jak 700zl rocznie za smyczpassa) i chlopaki ruszyli walczyc o konsole-matke wymyslajac coraz to glupsze klamstwa na temat niebieskiej elity nadgamingu :kaz:

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Niektórzy już ograli The Medium, w kolejce Flight Simulator, Starfield i Halo, a na PS5 co? Kolejne przesunięcie gier na 2022?

Odpowiedzi zawsze dostarczają mi masy śmiechu xD

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

bzdurasowi xbox odebral smak gamingu

Chyba Cię cyce swędzą, gram obecnie więcej niż kiedykolwiek :)

Opublikowano
9 minut temu, cotek napisał:

A potem jak z dirt 5 czy wrecfest nabite po 10 gamescore jak rzuciłem okiem na gamertagi xd Już widzę to latanie hahaha w mfs. jak dobiją do 50 gs to będzie sukces.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
9 minut temu, cotek napisał:

To podobnie jak mi takie randomy jak ty xD

Opublikowano
14 minut temu, schabek napisał:

700zl rocznie za smyczpassa (...) wymyslajac coraz to glupsze klamstwa na temat niebieskiej elity nadgamingu

700 zł za GPU to tylko takie ameby jak ty są w stanie zapłacić

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

W przeciwieństwie do sekciarzy boty nie boją się wyrazić niezadowolenia z czegoś zamast przyjmować na klatę i chwalić na forum że dobrze jest mordo (jak po tym state of plej), po czym po zamknięciu przeglądarki płakać w poduszkę.

Sorry panie ale to niebiescy postanowili spróbować Xboxa a zieloni zamknięci w obrębiej jednej konsoli bez perspektyw drą tutaj najwiecej ryja.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

A potem jak z dirt 5 czy wrecfest nabite po 10 gamescore jak rzuciłem okiem na gamertagi xd Już widzę to latanie hahaha w mfs. jak dobiją do 50 gs to będzie sukces.

Co tam kurwo krzyczysz?

41D5DF30-C071-4FB2-A380-15550DB1C7A2.png

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Sorry panie ale to niebiescy postanowili spróbować Xboxa a zieloni zamknięci w obrębiej jednej konsoli bez perspektyw drą tutaj najwiecej ryja.

nam mops nie daje zasiłków na konsole

Opublikowano

Tak, tak, zwłaszcza, że praktycznie każdy zielony w tym temacie deklaruje, że weźmie PS5 jak już coś na nią wyjdzie i pojawi się slimka. Do podstawówki wróć, naucz się czytać ze zrozumieniem śledząc Dzieci z Bullerbyn to wtedy pogadamy dalej.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Co tam kurwo krzyczysz?

41D5DF30-C071-4FB2-A380-15550DB1C7A2.png

Czy to nie ty darłeś tą brzydką mordę, że ktoś kupił dirt 5? xd teraz się pochwal dirt 5 którym xbox rozjebał stawkę

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

No ale po co normalny, zadowolony z zycia gracz ma teraz kupować PS5, która nie ma nic do zaoferowania?

A nie, sorry, morales na 8 h, a to spoko, ogram za rok czy dwa lata między obiadem a kolacją :reggie:

To, że klaperstwo w akcie desperacji nabyło najpotężniejsza konsolę w historii ludzkości XSX, to nic nadzwyczajnego. Normalna reakcja psa, który dostaje o jednego kopniaka za dużo od swojego pana.

Opublikowano

No ale na Xboxa Series X są tylko exy z Xboxa One, które w 90 procentach były crapami, a w 10 co najwyżej dobrymi grami.

Nie ma większych przegrywów niż klienci Xboxa. Koneserzy brązu.

Opublikowano

Xboxa to się kupi dla Hellblade 2, którego się przejdzie między obiadem a kolacją i odsprzeda ten śmieszny dekoder dla GamePassa.

Opublikowano

Czy to nie ty darłeś tą brzydką mordę, że ktoś kupił dirt 5? xd teraz się pochwal dirt 5 którym xbox rozjebał stawkę

Dopiero z półtorej godziny grałem w ta gre, za 4zl jest ok.

406F2854-3A03-4700-BB99-C6FB99A550A8.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie ma większych przegrywów

Mendrek operujący w przestrzeni publicznej słowem przegryw.

KONTROWERSYJNE i RYZYKOWNE

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

No ale na Xboxa Series X są tylko exy z Xboxa One, które w 90 procentach były crapami, a w 10 co najwyżej dobrymi grami.

powiedział typ, który ograł wszystkie najlepsze gry na xbox one i ps4 

Opublikowano

Dopiero z półtorej godziny grałem w ta gre, za 4zl jest ok.

406F2854-3A03-4700-BB99-C6FB99A550A8.jpeg

Boże jaki debil xd darł mordę parę dni jak dirt 5 rozjebał a grał 1,5 godziny xd no faktycznie rozjebało w chuj :kaz:

Opublikowano
W dniu 6.02.2021 o 23:17, Mendrek napisał:

Katamari Damacy Reroll - remaster, który poprawił grafikę i to wystarczyło, bo gra zestarzała się tak dobrze, że w sumie wcale. I po prostu cieszy, a przy okazji jest w pewnym sensie straszna i psychodeliczna. Jest jednocześnie zabawna, radosna i wciągająca. Kulanie kuli bawi tak samo jak zawsze.

Ape Escape 2 - klasyk z PS2 dostępny na PS4. Większość pamięta jedynkę z PSOne. Dwójka jest naprawde kolorowa, pomysłowa i przyjemna. W sumie taka gra też dla dzieciaków, ze zbalansowanym poziomem trudności i dziecięcym poczuciem humoru.

Póki co dwie gry, a zabawa przednia, zwłaszcza po męczącym dniu pracy, gdy nie ma się ochoty na wymagające zbytnio gry ;)

Kolega Mendrek wygrywa konsolowe życie ze sztosami na Sonkę

Edytowane przez dee

Opublikowano

Z dobrego źródelka wiem, że w tym miesiącu Schabek jest w top zdobywców GS w tym miesiącu i ogrywa takie hity jak Ryse, Forza Horizon 2 m.in niesamowite ile trzeba mieć wolnego czasu żeby ogrywać takie stare gówna, ale nie wiem może u Schabka za regałem jak w Interstellarze czas płynie inaczej 

Opublikowano

Boże jaki debil xd darł mordę parę dni jak dirt 5 rozjebał a grał 1,5 godziny xd no faktycznie rozjebało w chuj :kaz:

Ja nie muszę kupować chujowych gier na premierę jak użytkownicy Sony, zdaje sobie sprawę ze jest to trudne do zrozumienia dla przeciętnego klapa ale na Xboxie jest tak duzo gier do ogrania ze tak słabe tytuły jak Dirt czekają na swoją kolej,

nawet jeszcze Medium nie zacząłem i Ori 2.

Opublikowano

Ja nie muszę kupować chujowych gier na premierę jak użytkownicy Sony, zdaje sobie sprawę ze jest to trudne do zrozumienia dla przeciętnego klapa ale na Xboxie jest tak duzo gier do ogrania ze tak słabe tytuły jak Dirt czekają na swoją kolej,

nawet jeszcze Medium nie zacząłem i Ori 2.

No to smutne, że siedzisz tu i pierdolisz jak "chujowe" czy "słabe" gry jak dirt orają konkurencje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.