Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

W jakuzke teraz gram, a potem od razu 4 :lapka:

gry.png

Inchi a GT? Bo to nie wiele mi mówi oprócz tego że zajebałeś XsX do indyków i yakuz z poprzednicj genreacji, bo chyba że to wszystko

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Inchi a GT? Bo to nie wiele mi mówi oprócz tego że zajebałeś XsX do indyków i yakuz z poprzednicj genreacji, bo chyba że to wszystko

Znajdz jak ping :cool:

Opublikowano

Liściu komentujący czyjeś  gamertagi to chyba najzabawniejsze co można altualnie w CW zobaczyć xD

Opublikowano

niezły ten tag-team Liściu i schabek

spacer.png

Opublikowano
12 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Liściu komentujący czyjeś  gamertagi to chyba najzabawniejsze co można altualnie w CW zobaczyć xD

No własnie, to jest obraz tego jakie boty są mocno poyebane. Kilka miechów temu szczekało całe schronisko botów wyciagając jakies bzdury o gamertagach a tu się okazuje że każdy bot to albo nie gra w gry, albo gra w starocie, albo nawet nie ma konsoli nowej generacji. Dodatkowo nawet się boją GT podać bo się wstydzą. 

A ja i wiekszość niebieskich gramy w gry na nowej generacji i nawet posiadamy konsole konkurencji. A wy? Żałosne typki:)

Opublikowano

Przecież ty w nic nie grasz, a konto psn masz ustawione jako prywatne.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

szczerze to naszła mnie ostatnio myśl, żeby kupić PS5 dla tych kilku gierek bo mnie stać, a gierek bym nie trzymał tylko po ograniu puścił w obieg bo na nówki gier PS2, PS3 i PS4 wydałem kilkanaście tysięcy złotych a teraz leżą na półce i się kurzą. No ale ta konsola jest tak kurwa obleśna, że od razu mi przechodzi ochota. No psycha mi nie pozwala.

Opublikowano

Deep zawsze w formie. Idz opierdalac te gowno gierki z passa a nie siedzisz ciągle na forum. 

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

szczerze to naszła mnie ostatnio myśl, żeby kupić PS5 dla tych kilku gierek bo mnie stać, a gierek bym nie trzymał tylko po ograniu puścił w obieg bo na nówki gier PS2, PS3 i PS4 wydałem kilkanaście tysięcy złotych a teraz leżą na półce i się kurzą. No ale ta konsola jest tak kurwa obleśna, że od razu mi przechodzi ochota. No psycha mi nie pozwala.

Kupuj pleyke - zobaczysz że o gównoboxie zapomnisz. Będzie drugą konsolą do indyków i testowania gier z passa

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Człowieku, ja teraz PRACUJĘ i nie mogę grać.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Mnie to bawi, że nawet w weekend, klapy siedzą tu 24h na dobę xD 

Człowiek w pracy do 18 to siedzi i pisze ale później dom, żona i partyjka na XBOXIe na sen i myk spać ;)

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No własnie, deppthroat dawaj gamertaga bo aż muszę zobaczyć co tam opierdalasz pro graczu:) 

xDDDDD

weź kurwa swoje pokaż

Opublikowano

Mopsiu widzę wysoka forma, w temacie 18h/dobę walczy z urojonymi wrogami. Nie sądzę, by miał jeszcze czas na gry, ale wszyscy wiemy że to teoretyk i notoryczny mitoman, więc w sumie kogo obchodzą jego wysrywy. To już niestety poziom użytkownika Frosti. 

A dlaczego klapy tak piłują marchewy pod te nagrody dla gówno gierek Sony? No właśnie dlatego, że to teoretycy potrzebujący jakieś akceptacji, potwierdzenia: "może i jesteś upośledzony i nie znasz się na grach, ale uncharted 11 zdobyło nagrodę redakcji Przeglądu Oponiarskiego i Pani Domu, nie jesteś sam w swoim zyebaniu" Tu nie ma żadnej tajemnicy, że Sony taśmowo tworzy te swoje odtwórcze growe hamburgery pod właśnie takich januszy jak forumowe klaperstwo.

Opublikowano

Uncharted 1 - spoko gierka

Uncharted 2 - bardzo spoko gierka

Uncharted 3 - powtórka z rozrywki ale lekko nużąca

Uncharted 4 - powtórka z rozrywki nr 2, formuła wyczerpana dla kogoś, kto nie chce grać w to samo bez przerwy.

Normalna reakcja na nieewoluującą serię (nie, dodanie pół otwartego świata czy skradania to nie jest wystarczająca ewolucja). Identyczny los czeka TLOU3 jakby ktoś się zastanawiał, chociaż tutaj czas działa im na korzyść.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Uncharted 1 - spoko gierka

Uncharted 2 - bardzo spoko gierka

Uncharted 3 - powtórka z rozrywki ale lekko nużąca

Uncharted 4 - powtórka z rozrywki nr 2, formuła wyczerpana dla kogoś, kto nie chce grać w to samo bez przerwy.

Normalna reakcja na nieewoluującą serię (nie, dodanie pół otwartego świata czy skradania to nie jest wystarczająca ewolucja). Identyczny los czeka TLOU3 jakby ktoś się zastanawiał, chociaż tutaj czas działa im na korzyść.

Gears 1 - mega, mnóstwo zarwanych nocek, wysłuchiwania klnącego baczka, tekstów o tym że na cepeena po browary i baterie trzeba wyskoczyć, bicia kobiet w trakcie gry.

Gears 2 - znowu mega pozytywna zajawka, multi było doskonałe.

Gears 3 - no nie, znowu pudziany, trochę nudne się to robi.

Gears Judgement - ktoś pamięta o tym wysrywie?

Gears 4 - ok, znowu pudziany i roboty, można zagrać bo nowa generacja.

Gears 5 - nie no trzymajcie mnie. Pudzianka silna kobieta i znowu mielenie tego samego po raz -enty.

To ja wole sobie popatrzeć na ładne miejscówki w U.

Opublikowano

Geara Tactics wymaga myślenia, nie ma cinematic experience i dubbingu Małgorzaty Kożuchowskiej więc dla niebieskiego robactwa to indyk nie wart uwagi :xboss:

Opublikowano

U mnie to wygląda tak 

G1 sztos 

G2 totalny rozpierdol 

G3 więcej lepiej miało to swoje momenty

G Jug do kosza

G4 bez tragedii ale ogólny meh

G5 sztos 

U1 całkiem całkiem

U2 totalny rozpierdol najlepsza część

U3 więcej lepiej miało to swoje momenty 

U4 nuda i jeszcze raz nuda końcówka całkiem całkiem to już dodatek był lepszy z dupeczkami. 

Opublikowano

Gears Tactics to najlepsza odsłona od 3 w mojej ocenie. Czuć ten klimat starych odsłon. Co do 5, gdyby nie te otwarte puste mapy postawiłbym ją wyżej niż 4. Tak czy siak każda z tych nowszych części jest lepsza od Jug gdzie zmarnowano potencjał całej historii. 

Opublikowano

Mój ranking Gearsow:

To one się czymś różnią? XD

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

Mój ranking Gearsow:

To one się czymś różnią? XD

Głównie chujowatością xD
Nie no pamiętam, pod choinką Gearsy 2, ależ to było piękne, X360 tęsknie :C

Opublikowano

4 minuty temu, cotek napisał:

Głównie chujowatością xD

Weź wyjdź, randomie, Gearsy to nie Demon's Souls, nie wystarczy naoglądać się filmików na YT by potem grać szefa w internetach xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.