Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pewnie znowu coś bełkotał, dobrze że nie widzę tego przychlasta. 

Opublikowano
8 godzin temu, Whisker napisał:

Zwłaszcza że ostatnio piłem kilka tygodni temu i raczej średnio lubię alkohol (w ciągu roku można na jednej ręce policzyć). Patrząc na Twój progres to ćpasz ostro bo masz jakieś majaczenia, weź ignora daj i nie pierdol swoich smutów bo w kółko to samo piszesz. Generalnie tu jest CW a Ty przezywasz to jakby było to całe Twoje życie. Pewnie teraz siedzisz ze skrzyżowanymi rękami i pokazujesz X 

Na palcach jednej ręki mówisz? Chyba ci się rok z tygodniem pomylił. 

Zmieniłeś zdanie pijaku? 

Opublikowano

Valhala to jest ten turbo ex na ps5, które odgrywają klapy?:yao:

Opublikowano

To niezły trening whiskacz xD

Opublikowano

:reggie:

I po co go przestaliście ignorować? Widać było, że po masowych banach przestał pisać, a teraz znowu się odpalił, spermiarz jebany.

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

Alkohol? Brzydzę się, wolę solidny trening zrobić ;) 

5 godzin temu, Whisker napisał:

Ucztujmy i miód Pijmy, jutro dostąpimy Valhalli!!!!

459CCCEE-B816-41DF-9049-D7011294EF5F.jpeg

I jak tu wierzyć w zapewnienia klapow :dynia:

Opublikowano

Na chuj go wołacie i cytujecie? 

Opublikowano

Niby taki Wesker wam „niszczy CW”, ale już dee parkingowy piszący o wylizywaniu pluskiew żulom lub faka piszący o oddawaniu moczu na kogoś leżącego w rowie są OK? 

Slabi jesteście w chuj. 

Opublikowano

Patologia i tyle. Szkoda tu pisać, jak zaraz bluzgi i to wszystko z ich strony. Nie sądziłem, że brak gier i przede wszystkim Spencer tak wpłynie na ich psychikę. Przeliczyłem się. 

Opublikowano

Na zjeba alkoholika to i mógłbym nasrać. Tyle są warci zdegenerowani ludzie, jebać alkoholików. 

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał:

Na zjeba alkoholika to i mógłbym nasrać. Tyle są warci zdegenerowani ludzie, jebać alkoholików. 

Rozumiem ze nie lubisz ale slang i charakter wypowiedzi kopiujesz podręcznikowo :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Niby taki Wesker wam „niszczy CW”, ale już dee parkingowy piszący o wylizywaniu pluskiew żulom lub faka piszący o oddawaniu moczu na kogoś leżącego w rowie są OK? 

Slabi jesteście w chuj. 

Nikt Cię tu nie zapraszał, więc odprowadź się do drzwi, lub zm bezbeku

Opublikowano

Hehe jaja sobie robię z botów odgrywając scenki a Ci znowu w amoku :D tak, przypomniałem się ;) alkoholu nie piłem  tak swoją drogą :D chyba tylko Wezyr kiedyś zaczaił temat ale reszta to widzę łyka wszystko :D 

Opublikowano

Tak w ogóle to znacie jakiegoś alkoholika, który przyzna się, że ma problem z alkoholem? Bo ja nie. "Noo, ja to w sumie nie pije, piwko albo dwa po obiedzie, ale kieliszeczek wódeczki na lepszy sen hehe, hehe".

Opublikowano

Panowie... myślę, że etap pertraktacji pokojowym mam już dawno za sobą i pora zakasać rękawy i wziąć sprawy w swoje ręce.

a dokładniej rzecz ujmując pięści

To prawda, że klapy są liczniejsze, to ich niepodważalna zaleta, ale biorąc pod uwagę, że są rozproszeni mamy małe szanse na odsiecz lub sukurs ze strony ich pobratymców, jakiś sebków czy innych kamilków. Przy wyłączeniu,z kalkulacji Yaczesa i schabka (który, jak podejrzewam, nieprzypadkowo wybrał sobie taki a nie inny przydomek) zostają nam zapijaczone tanią whisky leszcze na liścia, zniszczone chemią ze śmieciowego jedzenia jak pizza donatello. :)

Pamiętajcie, wy 2 pięści oni 1 ryj, przewaga liczebna jest po waszej stronie. Pozdrawiam serdecznie przy piątku, dziubaski. :*  

Opublikowano

Nie podoba mi się ten język konfrontacji i agresji :dunno:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Nie podoba mi się ten język konfrontacji i agresji :dunno:

To zacznij dawać konkretne argumenty i fakty :D a nie osrałeś zbroje

Opublikowano
9 minutes ago, dee said:

Tak w ogóle to znacie jakiegoś alkoholika, który przyzna się, że ma problem z alkoholem? Bo ja nie. "Noo, ja to w sumie nie pije, piwko albo dwa po obiedzie, ale kieliszeczek wódeczki na lepszy sen hehe, hehe".

Przypomina mi się typek, który leżał obok mnie w szpitalu. Lekarze na obchodzie go pytają czy pije alkohol.

"W ogóle. Jedyne co to tylko dwa, trzy piwa dziennie."

Opublikowano
25 minut temu, Hum napisał:

Nikt Cię tu nie zapraszał, więc odprowadź się do drzwi, lub zm bezbeku

„Nikt cię tu nie zapraszał”

Jaja sobie wyhoduj .

8FF0734F-D502-4AA2-95B1-15AF61843C9F.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.