Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Najgłosniejszy klap foruma skonczył God of War? Olaboga!

Hmmm, juz nawet zapomniałem ze w to grałem :reggie:

Liściu rozyebany tej nocy jak Tupolew pod Smolenskiem.

Schowek01.jpg

Opublikowano

Pytasz w co gram to grałem w to ostatnie dni. 

To tak jakbyś powiedział że deepthrooat gra w gry z lat 90-tych bo są w 2d a ty je oyebales w łonie matki. 

Opublikowano

Czy profil psn liscia jest tak samo zabawny jak ten z xboxa?

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

Exophase Exacta z ostatnich 2 dni:dynia: plus DIRT 5 i Medium:dynia:

ZtjM:daddy:

03f830939214b1b1gen.jpg

A w co ma grać jak obecnie nic nie wychodzi ciekawego? 

Opublikowano

Mopsiu taktyk, jak Adolf Hitler w 1945 roku taktycznie trzymał na sam koniec swoja wunderwaffe w postaci skonczenia GoW.

No i skonczył zupełnie tak samo :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

A w co ma grać jak obecnie nic nie wychodzi ciekawego? 

Ja z tego skończyłem Dirta 5 i gram aktualnie w The Medium, reszta to moj syn, ale nie mow mu.

Opublikowano

O kurwa w końcu Bloodborne się zagra w prawilnych klatkach, tj. 60 fps. Bo na konsoli pierdolstejszon to nie ma co liczyć. 

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

O kurwa w końcu Bloodborne się zagra w prawilnych klatkach, tj. 60 fps. Bo na JEBANYM XBOXIE BEZ GIER OD DWÓCH DEKAD,  to nie ma co liczyć. 

fix, dobranoc

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ale bezbek. W foruming to ty nie umiesz. 

Opublikowano

Znowu sie z niego wyśmiewaja?

Edytowane przez dee

Opublikowano

Ale internet się pali po tych tłitach, a gorący szał pizdy po klapach to aż słychać na Marsie w łaziku Perseverance XD

Opublikowano

@dee @LiŚciu

Ej, wiecie że te trofki normalnie są ukryte nie bez powodu, bo same w sobie są spoilerami? A wy je tu k*rwa pokazujecie i jeszcze screena z końcówki, żeby nikt nie miał wątpliwości kto przeżyje.

Ja dostałem permabana z miejsca za to, że zacytowałem kogoś kto sprostował mojego ukrytego fake spoilera (co bez kontekstu nie było spoilerem, ale mniejsza, pogodziłem się z tym). Chciałbym zacytować was, ale się boję.

Opublikowano
1 hour ago, Mendrek said:

@dee @LiŚciu

Ej, wiecie że te trofki normalnie są ukryte nie bez powodu, bo same w sobie są spoilerami? A wy je tu k*rwa pokazujecie i jeszcze screena z końcówki, żeby nikt nie miał wątpliwości kto przeżyje.

Ja dostałem permabana z miejsca za to, że zacytowałem kogoś kto sprostował mojego ukrytego fake spoilera (co bez kontekstu nie było spoilerem, ale mniejsza, pogodziłem się z tym). Chciałbym zacytować was, ale się boję.

Typie przecież w pierwszej minucie gry wiadomo jest, że trzeba wejść na górę i rozrzucić prochy. Gdzie tu spoiler? Poza tym każdy gracz skończył to 3 lata temu, nawet Janusze z mojej pracy dyskutują jak rozjebać valkyrie a klap z forum o grach dla dzieci się oburza :pawel:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ojejku, kolejny apostoł Plejstejszyn, który nie ograł God of War. Przeciętny bot ma wiecej ogranych sztosów na sonkę niż elita klaperstwa. Czy klapy w ogóle graja w gry czy tu dla beki wchodzą?

Opublikowano

Dlatego lepiej spoilerowac gry od msu jak Gearsy bo to gowno i tak nie ma fabuly

Opublikowano

Chyba Ci się pomyliło z tą spierdololiną od super progresywnego dickmana.

Opublikowano

na podstawie Gears of War powstało parę książek

ile książek powstało na temat gier Sony?

Opublikowano

Na podstawie Assassin's Creed wyszło 2x więcej książek niż na podstawie Gears of War, to oznacza że seria AC jest 2x lepsza od serii Gears of War xd A tak na poważnie, przeczytałem 2 książki Gearsowe (Pola aspho i jescze jedna której tytułu nie pamiętam) no i są bardzo średnie, ale były po 10zł w koszu carrefourowym więc nie czułem się oszukany.

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Ojejku, kolejny apostoł Plejstejszyn, który nie ograł God of War. Przeciętny bot ma wiecej ogranych sztosów na sonkę niż elita klaperstwa. 

No właśnie to jest najpiękniejsze, że boty dawno już te gry ograły a najwięksi fani sonki nawet po 3 latach tego nie włączyli. :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.