Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Nie nie, nie ma nic gorszego od typa co wypowiada się na temat gier w które nie gra.

np?

12 minut temu, dee napisał:

Doskonała diagnoza, doskonała :banderas:

typ juz sam sie cytuje:obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mowa o Tobie bezbeku

Wypowiadasz się kolejny raz na temat gier a w gry nie grasz.

Ograles Dirta?

ograles The Medium?

w dupie byłeś gowno widziałeś.

Opublikowano

Ciekawe do którego forumowego konesera gamingu nalezy ten gamertag. Widać, że konsolowy weteran, co z niejednego pieca chleb jadł i niejedna nockę zarwał na giercowaniu

1111.png

Opublikowano

Dobra, pozdrawiam wszystkich Xbotów z nadzieją na lepsze jutro. Demony się same się nie przejdą.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Mowa o Tobie bezbeku

Wypowiadasz się kolejny raz na temat gier a w gry nie grasz.

Ograles Dirta?

ograles The Medium?

w dupie byłeś gowno widziałeś.

Sam dirta 5 odradzałeś. 

The Medium - gram - powoli bo inne gry bardziej angażuje. Masz w moim GT - w końcu jesteśmy znajomymi n XBL:)

A przy okazji, ja tytułu bezbeka jeszcze nie miałem. 

Opublikowano

ej

nie mam konsoli od sonki i mam w co grać. Jak to możliwe?

Opublikowano

Normalnie, forumowicze zrzucili ci sie na gierki na inne platformy po prostu

Opublikowano

Boty ukrywające swoje gamertagi by nie wyszło, że z tego crappassa nie ma w co nawet grać, wypominają komuś że nie ograł którejść z Game of the Generation 1, Game of the Generation 2, Game of the Genertation 3, Game of the Generation 4... (w skrócie może po prostu nazywajmy je zbiorczo: "exclusive'ami na PlayStation"). Słuchajcie, boty. Czas nie jest z gumy. To nie tak, że my użytkownicy PlayStation mamy 1-2 gry godną uwagi jak wy (chociaż u was bliżej 1 niż 2 i to w dodatku naciąganie bardzo i w sumie można bez żalu pominąć), tylko my tu mamy więcej sztosów niż czasu. I nie zawsze jest go tyle, żeby w te duże tytuły grać, więc czasami gramy w te mniejsze sztosy.

Sam fakt, że wybraliście Xboxa ponad PlayStation oznacza, że nie znacie się na branży. Nie potraficie nawet najprostszej statystyki wziąć pod uwagę - PlayStation ZAWSZE sprzedało się lepiej od Xboxa, a w poprzedniej generacji i obecnej dwa razy lepiej. Xbox jest jak guano, które przylepiło się do podeszwy PlayStation i teraz pora wytrzeć je o trawę :)

Opublikowano

Bo to nie konsola tylko usługa, im nie zależy na dobrych grach ani na nowych technologiach.

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

akurat nowe technologie to domena MSu :reggie:

Szkoda, ze nie gry, skoro jesteśmy w tym temacie ;)

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

akurat nowe technologie to domena MSu :reggie:

No to może boty niech powalczą o xboxa na jakimś TECH forum a nie w gierkowie?

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

Liściu a może Ty zamkniesz mordę na forum o gierkach kończąc gowa w 2021? 

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później. Aż ciekaw co tam wymodzisz bo to jedna z większych bzdur jakie tu padły. 

Pozatym grałem w tego gowa w 2018. Teraz było ponowne przejście na oledzie w lepszej rozdzialce.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

On czekał na mendrka ze skończeniem gowa ale mendrek powiedział że na ps6 we wstecznej ogra

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później. Aż ciekaw co tam wymodzisz bo to jedna z większych bzdur jakie tu padły. 

:yao:

no ale jak ktoś nie miał Xboxa i ogrywa wsteczną to jest XBOX TY KURWO BEZ GIER XDDDDDD

Opublikowano

jak się jest takim turboklapem zakonnikiem plejstejszyn a gra w takie EKSY tyle lat po premierze to wychodzi bycie teoretykiem i januszem gamingu 

a w 2018 to chyba koledzy w graniu przeszkadzali 

Opublikowano

Znając forumową rzeczywistość to typ może nawet tego GoW nie przeszedł tylko pożyczył screen z netu. Po tym bajkopisarzu i teoretyku można sie spodziewac wszystkiego :xboss:

Opublikowano

a jakie są argumenty za kupnem śmieciary 4.5 bez gier?

- w paździerze sony można grać do 2024 na ps4 czy tam pc

- gówno gierki po 360zł  xDDDDD

- wolniejsze niż XBOX

- znacznie słabsze niż XBOX

- głośniejsze niż XBOX

- biedna wsteczna kompatybilność 

- brzydkie i rozlane jak rozi 

- casualowa/gimbusowa społeczność

No przykre być takim niebieskim frajerem, ps4.5 jako główna konsola? Do czego ku.wa do destrucion all astars i wyjących cewek?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później.

Nic, pomimo że klaperstwo chce to wmówić ludziom.

Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej napisano.

Zagraj w starszą gierkę na Plejstejszon - nadrabianie klasyków

Zagraj w starszą gierkę na Xboxie - XDDDDDDD jebana śmieciara bez gier XDDDDDD

Może i PS5 będzie miało fajne gierki kiedyś tam, ale hipokrytów i obłudników w community nie naprawi nawet najlepszy developer. Mam uczulenie na kolor niebieski.

Opublikowano

Widzisz messerszmit, niebieski ma wybór którego bot pod jarzmem smyczpassa nie zrozumie. Stad takie jaranko u was bo niektóre gry będą na premiere za 4pln. Ja gram w co chce i kiedy chce. 

Uważaj Wezyr bo ci za półtora roku minie legalny czas na forum na przejście tlou2. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.