Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Nie nie, nie ma nic gorszego od typa co wypowiada się na temat gier w które nie gra.

np?

12 minut temu, dee napisał:

Doskonała diagnoza, doskonała :banderas:

typ juz sam sie cytuje:obama:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mowa o Tobie bezbeku

Wypowiadasz się kolejny raz na temat gier a w gry nie grasz.

Ograles Dirta?

ograles The Medium?

w dupie byłeś gowno widziałeś.

Opublikowano

Ciekawe do którego forumowego konesera gamingu nalezy ten gamertag. Widać, że konsolowy weteran, co z niejednego pieca chleb jadł i niejedna nockę zarwał na giercowaniu

1111.png

Opublikowano

Dobra, pozdrawiam wszystkich Xbotów z nadzieją na lepsze jutro. Demony się same się nie przejdą.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Mowa o Tobie bezbeku

Wypowiadasz się kolejny raz na temat gier a w gry nie grasz.

Ograles Dirta?

ograles The Medium?

w dupie byłeś gowno widziałeś.

Sam dirta 5 odradzałeś. 

The Medium - gram - powoli bo inne gry bardziej angażuje. Masz w moim GT - w końcu jesteśmy znajomymi n XBL:)

A przy okazji, ja tytułu bezbeka jeszcze nie miałem. 

Opublikowano

ej

nie mam konsoli od sonki i mam w co grać. Jak to możliwe?

Opublikowano

Normalnie, forumowicze zrzucili ci sie na gierki na inne platformy po prostu

Opublikowano

Boty ukrywające swoje gamertagi by nie wyszło, że z tego crappassa nie ma w co nawet grać, wypominają komuś że nie ograł którejść z Game of the Generation 1, Game of the Generation 2, Game of the Genertation 3, Game of the Generation 4... (w skrócie może po prostu nazywajmy je zbiorczo: "exclusive'ami na PlayStation"). Słuchajcie, boty. Czas nie jest z gumy. To nie tak, że my użytkownicy PlayStation mamy 1-2 gry godną uwagi jak wy (chociaż u was bliżej 1 niż 2 i to w dodatku naciąganie bardzo i w sumie można bez żalu pominąć), tylko my tu mamy więcej sztosów niż czasu. I nie zawsze jest go tyle, żeby w te duże tytuły grać, więc czasami gramy w te mniejsze sztosy.

Sam fakt, że wybraliście Xboxa ponad PlayStation oznacza, że nie znacie się na branży. Nie potraficie nawet najprostszej statystyki wziąć pod uwagę - PlayStation ZAWSZE sprzedało się lepiej od Xboxa, a w poprzedniej generacji i obecnej dwa razy lepiej. Xbox jest jak guano, które przylepiło się do podeszwy PlayStation i teraz pora wytrzeć je o trawę :)

Opublikowano

Bo to nie konsola tylko usługa, im nie zależy na dobrych grach ani na nowych technologiach.

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

akurat nowe technologie to domena MSu :reggie:

Szkoda, ze nie gry, skoro jesteśmy w tym temacie ;)

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

akurat nowe technologie to domena MSu :reggie:

No to może boty niech powalczą o xboxa na jakimś TECH forum a nie w gierkowie?

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

Liściu a może Ty zamkniesz mordę na forum o gierkach kończąc gowa w 2021? 

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później. Aż ciekaw co tam wymodzisz bo to jedna z większych bzdur jakie tu padły. 

Pozatym grałem w tego gowa w 2018. Teraz było ponowne przejście na oledzie w lepszej rozdzialce.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

On czekał na mendrka ze skończeniem gowa ale mendrek powiedział że na ps6 we wstecznej ogra

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później. Aż ciekaw co tam wymodzisz bo to jedna z większych bzdur jakie tu padły. 

:yao:

no ale jak ktoś nie miał Xboxa i ogrywa wsteczną to jest XBOX TY KURWO BEZ GIER XDDDDDD

Opublikowano

jak się jest takim turboklapem zakonnikiem plejstejszyn a gra w takie EKSY tyle lat po premierze to wychodzi bycie teoretykiem i januszem gamingu 

a w 2018 to chyba koledzy w graniu przeszkadzali 

Opublikowano

Znając forumową rzeczywistość to typ może nawet tego GoW nie przeszedł tylko pożyczył screen z netu. Po tym bajkopisarzu i teoretyku można sie spodziewac wszystkiego :xboss:

Opublikowano

a jakie są argumenty za kupnem śmieciary 4.5 bez gier?

- w paździerze sony można grać do 2024 na ps4 czy tam pc

- gówno gierki po 360zł  xDDDDD

- wolniejsze niż XBOX

- znacznie słabsze niż XBOX

- głośniejsze niż XBOX

- biedna wsteczna kompatybilność 

- brzydkie i rozlane jak rozi 

- casualowa/gimbusowa społeczność

No przykre być takim niebieskim frajerem, ps4.5 jako główna konsola? Do czego ku.wa do destrucion all astars i wyjących cewek?  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

No ja kurwa nie rozumiem co jest złego w NIE przejściu gry na premierę i zagranie w nią później.

Nic, pomimo że klaperstwo chce to wmówić ludziom.

Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej napisano.

Zagraj w starszą gierkę na Plejstejszon - nadrabianie klasyków

Zagraj w starszą gierkę na Xboxie - XDDDDDDD jebana śmieciara bez gier XDDDDDD

Może i PS5 będzie miało fajne gierki kiedyś tam, ale hipokrytów i obłudników w community nie naprawi nawet najlepszy developer. Mam uczulenie na kolor niebieski.

Opublikowano

Widzisz messerszmit, niebieski ma wybór którego bot pod jarzmem smyczpassa nie zrozumie. Stad takie jaranko u was bo niektóre gry będą na premiere za 4pln. Ja gram w co chce i kiedy chce. 

Uważaj Wezyr bo ci za półtora roku minie legalny czas na forum na przejście tlou2. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.