Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 929,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Niebieskie robale już w kolejce pod MOPSem z czteropakiem harnasia, jebać niebieskich przegrywow maczetami :kaz:

Opublikowano

Niebiescy maja wyjebane na bete. Jedyny plus tego deala to taki ze jeszcze zielone robale nie zdechły z braku gier i jest kogo gnębić w CW.

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Elegancko, dzięki Król Spencer za tyle dobra w gamepassie - rewolucyjna usługa.

Dać botom abonament na stare gierki, nadzieję, że w 2024 wyjdzie coś nowego i i nazywają gościa królem, a usługę REWOLUCJĄ. Aż trudno uwierzyć, jak niektórym potrzeba mało do szczęścia :)

52 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak tam, odkładacie już 3 i pół bomby na nowego blazkowicza?? Xddd

Ta seria skończyła się na Return to Castle także nie ;)

Opublikowano

Każdy post niebieskiego robala to jak przyznanie się na piśmie "chuja znam się na grach, jestem TEORETYKIEM". 

Teraz dla tych niewolników marki nowe Wolfy są złe (jak to grać bez odnawiania zdrowia, nie da się), a Bethesda #nikogo (po chuj nam firma bez cinematic experience w portfolio).

Co to są za giereczkowe dzieci specjalnej troski to ja nie mam pytań :obama:

Opublikowano

Teraz o każdej grze wydawanej przez bethesde będzie grana karta "ta seria skończyła się na" xDDDD nie wiem po co wy gracie w gry skoro ich tak nienawidzicie  :) niech już potężny Phil kupił sege żebym nie musiał nigdy kupować tej plejkurwy do personki 

Opublikowano

Jakby kupił square, capcom czy Naughty Gods to pewnie by było gorąco. Ale kupił wydawcę który yebie od lat gry popularne głównie wśród pececiarzy i które wychowały pececiarzy to nic dziwnego ze koneserów gamingu konsolowego to mniej obchodzi. A dla personiarzy i tym podobnych to jest switch. Niedługo będziesz miał pewnie na NS wszystkie persony i większość smt. 

Opublikowano

Ale po co u zielonych Naughty Szrots? Tu się gra w gierki, a nie jakieś cinematiki z kwadratowym pomidorem.

Opublikowano

Na switchu to bedzie miał garsc indyków po 250zl

Opublikowano

No jeszcze Personę szkalują chamy bez szkoły :shotgun:

Opublikowano

Liść pewnie zapomniał że to jeszcze ex, wybacz mu. Przypomnę tylko niebieskim tumanom że bethesda oprócz tego że jest bandą partaczy od skyrimów i najgorszych falloutów to jest też wydawcą jednych z najlepszych gierek tamtej generacji więc zamknijcie mordę  :)

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

Liść pewnie zapomniał że to jeszcze ex, wybacz mu. Przypomnę tylko niebieskim tumanom że bethesda oprócz tego że jest bandą partaczy od skyrimów i najgorszych falloutów to jest też wydawcą jednych z najlepszych gierek tamtej generacji więc zamknijcie mordę  :)

No to niezły EX. Napisałem że pewnie zaraz będą na switcha persony więc jest szansa nadzieja że nie kupisz "plejkurwy":kaz:

2aab728152db4a7c7dbd889a3dd6d8bb_400x_cr

7 minut temu, MaZZeo napisał:

https://gfycat.com/pl/newacceptableanura

biedny chłopak dostał jebanego małża zamiast seksiaka albo rtxa OD BIEDY xD

Widać że ojciec dumny z najlepszego wyboru dla syna (jeszcze z korytarza zerka z dumą) a dzieciak zaniemówił. Klasyczna reakcja na PS5. A jaka jest reakcja na XsX? :notbad:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ja też mam taką nadzieję bo chciałbym słyszeć świetny soundrack personki A przez te cewy plejkurwy to raczej sobie nie posłucham za dużo  :( A to co wkleiłeś to spinoff A nie pełnoprawna część serii no ale wiem że grając w gowa w 2021 nie jest z gierkami na czasie więc Ci wybacze liściu 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

A to co wkleiłeś to spinoff A nie pełnoprawna część serii

lisciu sie nie zna na grach, musisz mu wybaczyc

Opublikowano

Halo, dział haków na klaperstwo, sprawdźcie mi ile pucharków ma mopsiu w Personkach?:xboss:

Opublikowano
14 minut temu, MaZZeo napisał:

https://gfycat.com/pl/newacceptableanura

biedny chłopak dostał jebanego małża zamiast seksiaka albo rtxa OD BIEDY xD

Gosciowi az lzy wzruszenia naplynely do oczu. Jedyna prawidlowa reakcja przy pierwszym kontakcie z GodStation 5 :fsg:

Opublikowano

Personka pewnie ogrywana na tych słynnych upojnych wakacjach z kolegą :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja też mam taką nadzieję bo chciałbym słyszeć świetny soundrack personki A przez te cewy plejkurwy to raczej sobie nie posłucham za dużo  :( A to co wkleiłeś to spinoff A nie pełnoprawna część serii no ale wiem że grając w gowa w 2021 nie jest z gierkami na czasie więc Ci wybacze liściu 

Pupcio, napisze TRZECI raz wprost - skoro jakaś PERSONA (nieważne czy spinn off czy nie) wychodzi na switach to (tak jak napisałem) pewnie pozostałe persony też na niego trafią. Dżizasss

Opublikowano

Persona 4 arena była na 360 i teraz wszystkie persony sa na xboxie :reggie: a nie, czekaj

Opublikowano

A ja 3 raz Ci mówię że na to liczę  :) ale możesz zdradzić skąd masz te insajderskie info o personce na inne konsole  :) kolejny raz mogę ci pomóc jako doświadczony gracz że ten spinoff nic nie znaczy bo już inne spinoffy wychodziły na konsolę nintendo  :)

Opublikowano

Podobno zaraz gierki bethujni w smyczpassie. Bedzie Indiana Jones czy to dopiero w 2025?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.