Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Jak tam sprzedaż XSX? Z tego co wiadomo to już 3 krotnie mniejsza jak PS5. Ludzie się jednak szanują i grać w gry 5,6/10 nie chcą.

Ważne że jest FIFKA, MINECRAFT i TETRIS 4K 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiecie, że Deathloop to będzie gówno osrane? Tzw. klątwa Rozaliusza.

Opublikowano

Ja pierdole czlowiek budzi się w piątek o 9, wstaje zaparza kawę świeżo mieloną, odpala internet a tam kurwa te niebieskie karakany coś tam stękają. 

Patrzysz na filmik i wiesz, że będzie jakaś pierdolona miazga tych niebieskich skurwysynów i to wszystko w GamePassie day one :obama: 

Tymczasem na PS5, chciwe korpo chce wyruchać swoich zealotów na 70$ wypuszczając takie kasztany 

returnal-screen-03-ps5-15jun20-en?$nativ

a na dokładkę schabek wali konia do forzy horizon, yeti nadal się nie pozbierał mentalnie od zeszłego roku i mu tak skrzywilo psychę, że zaczął grać w Tomb Raidera z 2013 roku :kaz: Sony wydaje swoje gównoexy jak Days Gone na steamie, kuuuuuuurwa no nie może być lepiej. 

XBOX DAJ KURWIE MIODU TAK SOBIE MOZECIE OBEJRZEC NOWE GIERKI 

image.png

Edytowane przez bluber

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Proszę Cię. Mam znajomych z dziećmi którzy mają czas na rodzinę i wszystkie konsolę, studentów i pracujących dorosłych którzy zarządzają czas między znajomymi, grankiem, siłownią i hobby. Wszystko da się ogarnąć.

No te dzieci(male) to największa jazda. Reszta jak najbardziej do ogarnięcia. Ja teraz mam 2h grania na dzień 

Opublikowano

Ten indyk za 369zl xDDDDDD

Opublikowano

nagle GOTY fps sa chooyowe...nawet na forum dumnie walczyly z niebieska poropagandom zeby tylko ex Sonki wygral

Serio tam tylko cinematic experience na 15 h na raz tylko zostana...

strasznie klamliwe sa KLapY w tym CW

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Że boty czekają :D ciągle w stand by. Jakieś konferencje, obietnice, czasem trailer ale dalej wyjebali 2300zł i czekanko :) zaraz pół roku minie od premiery nowych konsol gdzie ja osobiscie ograłem już tyle tytułów a oni nadal oczekiwanie :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minute ago, Whisker said:

ja osobiscie ograłem już tyle tytułów a oni nadal oczekiwanie :D

Astro, Demon's i Morales? Coś jeszcze?

Opublikowano

Whisker najebany drugi raz odpala Control 

Opublikowano

Panowie, kiedy ostatni raz Sony stworzyło jakąś grę?

Opublikowano
2 minuty temu, Szymek napisał:

nagle GOTY fps sa chooyowe...nawet na forum dumnie walczyli z niebieska poropagandom zeby tylko ex Sonki wygral

Serio tam tylko cinematic experience na 15 h na raz tylko zostana...

strasznie klamliwe sa KLapY w tym CW

Sądzę, że w kwestii propagandy to rządzące naszym udręczonym przez pandemię krajem PIS-uary mogłyby się od klapów wieeeeeeeele nauczyć....

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Whisker najebany drugi raz odpala Control 

Tworząc ten obrazek nazwałem go żal, żal.pl 

zal.jpg

Opublikowano

dobrze, że mam tego pojeba wyciszonego

Opublikowano
8 minut temu, Soul napisał:

Tworząc ten obrazek nazwałem go żal, żal.pl 

zal.jpg

w Control mam platynę a ostatnio gram w

Valhalle wiec nie wie jak ty tą listę robiłeś. Jeszcze brakuje tu Sackboy’a ;) coś Ci się pojebalo

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jeszcze kurwa jakby knurzysko dalo chociaz najnowszego wolfa ale gdzie tam. No ale coorwiska i tak zadowolone!

Opublikowano

Ja jestem zadowolony. ASX czy jest możliwośc wysłania do ciebie cv? Chciałbym pracować w MS ;*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.