Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
45 minut temu, kubson napisał:

image.thumb.png.954d0c6f989b1f5bf81a0f538fddac54.png

Fajne ficzerki - do gier ze wstecznej. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

https://finance.yahoo.com/news/sony-interactive-entertainment-esports-venture-200000459.html?

Sony kupiło EVO, czyli esportowe mistrzostwa świata w bijatykach.

Ja wiem, że nikt nie gra w bijatyki na Xboxie, ale no i tak duży news. To tylko pokazuje, że Sony po wprowadzeniu Open Series (a także czasami dodatkowych lig) i mocnym zaangażowaniu przy okazji Street Fighter Capcom Pro Tour, idzie w Esport, a konikiem będą bijatyki.

Swoją drogą, ciekawe czy zobaczymy Smasha na kolejnym Evo ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Ja wiem, że nikt nie gra w bijatyki

poprawiłem :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Mendrek napisał:

Ja wiem, że nikt nie gra w bijatyki.

Wiemy.

@suteq xDDDDD

Opublikowano

PS5 jest wielkie i brzydkie, może kiedyś kupię, ale slimkę. Nowy Xbox jest sexy, ten czarny, bo biały wygląda jest tani głośnik, szkoda tylko, że to Sony raczej będzie miało lepsze exy.

Opublikowano

Cóż za zgranie Panie Mysza. :obama: 

Opublikowano

Jak mozna sie jarac czasowymi eksami od skłer. Przeszedłem ff15 w pasie za 4zl, a i tak czuje, ze przepłacilem.

Opublikowano

Przejść tak chujową grę jak FF15? Wy Panowie nie macie co z czasem robić?:)

Opublikowano
1 hour ago, zdrowywariat said:

Nintendo to Disney gier.

W sensie dla dzieci? No spoko wszystko sie zgadza

Opublikowano

Piękny to był dzień w CW. Klasycznej wojenki niebieskich z zielonymi. A tu nagle nie wiadomo skąd wjeżdża jakiś @zdrowywariat cały na biało i wyjaśnia wszystkich swoim Nintendo. 

Spoiler

No i chuj, no i cześć.

comment_PYM70ClbsUMgMDa5cRiztcwBkvwMfHAR.gif

Edytowane przez l33t

Opublikowano
1 godzinę temu, zdrowywariat napisał:

PS5 jest wielkie i brzydkie, może kiedyś kupię, ale slimkę. Nowy Xbox jest sexy, ten czarny, bo biały wygląda jest tani głośnik, szkoda tylko, że to Sony raczej będzie miało lepsze exy.

Wiemy to juz od dawna. :)

Z kobietami tez tak jest. Albo ladna i glupia albo brzydka i mądra. Hehe

A co facet wybierze to juz jego sprawa i jego problemy :)

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

To jest przerażające w jakim średniowieczu tkwi sony. :smutas: 

Opublikowano

Ewx9-paWQAEERX1?format=jpg&name=4096x409

30-mad-max-screenshot-1373946147.jpg

mad max xbox one

Ewx9_jCWUAU8zDp?format=jpg&name=4096x409

forza%20horizon%203%20forest.jpg?itok=LL

forza horizon 3

te gówna na śmiecia 4.5 bez gier przegrywają nawet z kilkuletnimi grami z poprzedniej generacji a trzy niebieskie robale coś majaczą o nextgenie  xDDDD  obada się na XSX za 4zł, może po betatestach podrasują to trochę bo dramat.

Opublikowano

Przeyebane tak kupić konsolę gorszego sortu PS5. Zostaje wtedy tylko jaranko screenami.

Opublikowano

Ale dupy pękają o Forspoken. "Wymowny" tytuł dla nowego IP które zawita tylko na najlepszej konsoli do grania.

A na Xboxie? Tona ficzerów żeby starocie jakoś wyglądały, lista marzeń bez dat premiery, lista marzeń bez gameplayu. Przejebane tak jebać 600 km po konsole która prawie pół roku później nic nie ma do zaoferowania. Przejebane tak brac nocki na parkingu żeby dorobić na paczke pringelsów. Przejebane tak walczyć za przegraną konsole. 

A i ja się nie jaram starymi gierkami które ostatnie Sonka zapowiedziała. Ale to tylko pokazuje ze xbox nie robi nic szczególnego. Każdy tak potrafi. 

Still waiting. C`nie boty?

Opublikowano

Pojawiła się plota, że nowy Switch ma być mocniejszy, ma posiadać OLEDa i wyjść pod koniec tego roku z BOTW2, kontynuacją gry roku. Ktoś kto kupił teraz Xa, bądź PS5, to wtopił kasę, bo to na Switchu będzie w co grać i z drugą alternatywą konsolą jako dodatek do Switcha mógł się wstrzymać do 2022 roku co najmniej, jak już będzie w co grać. Teraz to tylko niepotrzebnie kurz będzie się zbierał.

Opublikowano

A ja myślałem, że Nintendnozboczeńcy wyginęli niczym dinozaury...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Zapiszcie tego posta, żeby później nie było, że nie mówiłem: w te Święta Ninny pozamiata. Switch dostatnie najlepsze gry. A BOTW2 okaże się mega hitem. Ale oprócz niej będą jeszcze inne sztosiwa w drugiej połowie roku. Wrócimy do tematu za parę miechów :obama:.

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

To powinien być temat tylko dla nintendo i sony. 

MS to jest konkurencja co najwyżej dla Stadii. Chociaż może jeszcze MadBox jednak powstanie XD

Sony w takim razie mocno konkuruję z Ouya xD

Opublikowano

Świetnie wygląda ten Forspoken, ale next-genowo? Może na renderach, bo sam gameplay (graficznie) wrażenia już nie robi. Najważniejsze, żeby twórcy nie spłycili tego dynamicznego poruszania się do trzymania gałki do przodu.

no i żeby optymalizacja na PC nie leżała :cool: 

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

poruszania się do trzymania gałki do przodu.

To juz mamy w The Medium. Ale to na innej konsoli. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.