Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a kto mówi tak o XSS? :reggie: 

Nikt? :wallbash:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Te przegrywy kolejny weekend walcza o $onke. Żenada.

Opublikowano

niby na sonce tyle gier do ogrania a co weekend ci sami ludzie pisze kilkadziesiąt postów w cw :) 

Opublikowano

Spencer ten chory skoorwiel stoi nade mną z giwerą i każe mi grać w tytuły z gamepassa. Zero wytchnienia, zero wyboru. Od listopada gram na tym retroboksie i nabiłem ponad 20k GS. Nie dość, że zmusza do grania to jeszcze po czasie gry zabiera przez co musiałem kupić w pudełku żeby dokończyć. Na szczęście się dało, bo koledzy tutaj mówią, że nie da się kupować gier na płycie na xboxa. I to ma trwać przez 27 miesięcy (+5 dni z pringelsow). Masakra. 

Opublikowano

10 postow pod rząd Bociarzy: plej rozjebany, Xbox gora., krolspencer. Trzymajcie tak dalej, to w końcu sami w to uwierzycie ;)

Opublikowano
56 minut temu, Hubert249 napisał:

Rozumiem, że brak argumentów, brak gier i piszczenie cewek w końcu padło Ci na mózg, ale weź trzymaj jakiś poziom i przestań kłamać jak dziwka. 

Trzymaj, pekla ci :kaz:

Seksowna-PUPA-POSLADKI-Sztuczna-Pochwa-z

Opublikowano

Dajcie spokój, większość zielonych to młodziaki co nie znajo PSXa (wspaniałe czasy), a tym bardziej Nintendo (NESa, SNESa, GameBoya). Pewnie nawet nie wiedzą, że Sega kiedyś konsole robiła, a granie zaczęli od 360ki i kinecta, którego dostali na komunię. Nie jest Wam wstyd niebiescy pastwić się tak nad gimbazą+?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ja tam mam sentyment i do Nintendo i do Sony i do Segi. Microsoft jest najmłodszy w tym segmencie, ale ich Xbox pierwszy dał mi masę zabawy: Ninja Gaiden, MotoGP2, Project Gotham Racing 2, no było tego trochę. Dlatego jak to ktoś powiedział najlepiej mieć wszystkie konsole i ogrywać te najlepsze exy, dzięki temu jednej generacji zaliczyłem takie sztosy jak Shemue, God of War 1 & 2, Metroid Prime, czy Ninja Gaiden. Jednak w tej generacji to Nintendo wygrywa, dla mnie też z tego względu, że WiiU mnie nie przekonało, tak jak teraz nie przekonuje mnie nowy X i PS5. Poczekam.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

RwqFA6y.png

@suteqimage.png.7cba7fe8e93f352decf9c3ebd46e8728.png

Opublikowano

Zrób z tego emotkę. :kaz: 

Opublikowano

Halo, pan @Square, jest emotka do dodania. :cool: 

Opublikowano

Pogromca uśmiechu klapów

Opublikowano
29 minut temu, Square napisał:

A kto to jest?

Z tego co pamiętam to Aaron Greenberg - Xbox Games Marketing. więc :aaron: byłoby idealne. :kaz: 

Opublikowano

Jeśli to szef marketingu Xboxa to proponuję :asax:

Opublikowano

Aaron. Poniżej na zdjęciu z Philem tuż przed premiera złomboxa. Dodatkowo jak widać po minie/geście Phila łatwo przewidzieć co boty podczas klękania będą robiły przez kolejna generacje :)

BD007E2C-F5BE-4019-BC60-1EC9541D34D0.jpeg

Opublikowano
15 minut temu, suteq napisał:

Z tego co pamiętam to Aaron Greenberg - Xbox Games Marketing. więc :aaron: byłoby idealne. :kaz: 

Aaron Kamil Greenberg :nosacz3:

Opublikowano

Aron kolejny ulaniec po pringelsach i monsterkach :obama:  yebane knury z Microsoftu nie dożyją końca generacji bo zalani tłuszczem i brakiem gier zejdą albo będą jechac na bajpasach :ragus:

Opublikowano
  • Autor

:asax:

Przy okazji aktualizacja.

W dniu 8.02.2021 o 12:24, Square napisał:

Miałem nie pisać w tym temacie, ale masz.

CW14 - Top.png

Trochę niepokojące te liczby, @Paolo de Vesir ogarnij się proszę.

TopCW.png

Opublikowano

Ehh pamiętam czasy gdy ja królowałem w topkach cw :nosacz2:

Czas się wziąć do roboty  :asax:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.