Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No faktycznie. Widać, że się nie opłacało bo kolejne tytuly trafiały już na wszystko, chociaż jakość gorsza trzeba przyznać. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Hmm co lepsze: darmowe gry czy patrzenie na rozklekotany autobus.

Why not both? Sony od marca do maja tego roku rozda faktycznie ZA DARMO 11 gier (z czego 1 już jest). A to, nie koniec.

Opublikowano
48 minut temu, suteq napisał:

No gry co wymieniłeś to multiplatformy. 

Zależy jak na to spojrzeć:

1.Silenty - multiplatorma w części, bo trylogia Origins(PSP,PS2)-SH1(PS)-SH3(konsolowy ex) kojarzy się jednoznacznie.

2.MGS-y - multiplaforma w części, bo MGS(konsolowy ex), MGS4(PS3), ale też trójka była exem przez 7 lat do momentu wydania collection.

3.Residenty - tutaj rzeczywiście multiplatforma od początku.

Z tym, że wątpię, że cokolwiek z tych serii będzie zarezerwowane dla Sony w przyszłości. No może z wyjątkiem jakichś rimejków MGS1, czy SH1 od BluePoint, ale to i tak na razie, tylko gdybanie.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Remake Silent Hill na PS5 już podczas E3. Wierzymy. 

Akurat na Xboxa tez wyjdzie.

Opublikowano

Remake mgs 1 i silent Hill? Sony przestań nam xboxa bez gier prześladować! 

Opublikowano

remake MGS’a na PS5? biorę od razu :xboxssie:

Opublikowano

Remakestation. Dobra wiadomosc dla mejma, bo moglby popisac o grach i dac tipy jak sie zatniecie.

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Był jeszcze Until Dawn :yao:

To akurat było dobre. Lepsze od ostatnich gier Cage'a.

MGS1 rimejk? Proszę tylko, żeby mi wwspomnień nie deptać jak to zrobili z Twin Snakes 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

To akurat było dobre. Lepsze od ostatnich gier Cage'a.

Wszystko jest lepsze od gier Davida KAŻĘ :reggie:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Wszystko jest lepsze od gier Davida KAŻĘ :reggie:

Farenheit i heavy rain jeszcze dawało radę :platinum:

Opublikowano

Kuwa Detroit zayebista gierka :obama: najlepsze co Dawid klatka zrobil:xboss:

Opublikowano

Proszę mi Cage'a nie szkalować. Fahrenheit i Heavy Rain na zawsze w serduszku. Detroit też było bardzo dobre, ale Beyond z Elliotem to goowno obesrane (platyna wbita :pawel:). Szkoda że teraz będzie klepał gierki dla chińczyków, to jeszcze gorzej niz dla sony. 

Opublikowano

Heavy Rain :banderas: Oj kiedys to bylo. I ta limitka z oregano i lzami botow GOTY

20100227-heavyrain.jpg

Opublikowano

Hahaha heavy rain XD fabuła dziurawa jak ser szwajcarski. Takie cos moze przejsc tylko w grach dla dzieci.

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał:

Proszę mi Cage'a nie szkalować. Fahrenheit i Heavy Rain na zawsze w serduszku. Detroit też było bardzo dobre, ale Beyond z Elliotem to goowno obesrane (platyna wbita :pawel:). Szkoda że teraz będzie klepał gierki dla chińczyków, to jeszcze gorzej niz dla sony. 

Mi tam Beyond podpasował mocno. Narracja jak w każdej ich grze ale ten paranormal klimat z tym bytem pasował mi do twórczości Kinga czy Koontza - za to gra dostała ode mnie kilka oczek. 

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Hahaha heavy rain XD fabuła dziurawa jak ser szwajcarski. Takie cos moze przejsc tylko w grach dla dzieci.

Ciekawe w co grasz, ale ciężko stwierdzić bo wszystko zablokowane, a na forum widzę wypowiadasz się tylko w CW. Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano
29 minut temu, schabek napisał:

Heavy Rain :banderas: Oj kiedys to bylo. I ta limitka z oregano i lzami botow GOTY

20100227-heavyrain.jpg

Heavy Rain? Gówniana gra. Jakiś tryglodycki dzban zaspoilował mi nazwicho mordercy origami. Po tym gra straciła dosłownie cały urok i wartość.

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

Wtf? Gry Cage’a to perełki co ty gadasz, tez zaliczyłem HR, Beyond i Detroit i każda z nich trzymała poziom (nieco gorzej Beyond)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli chodzi o symulatory chodzenia na PS4 to i tak nic lepszego od Until Dawn nie było. Fantastyczny tytuł, ograny oczywiście z PSPlus, bo nic tak dobrze nie smakuje jak gra z abonamentu. :banderas:

Tak wiemy, Heavy Rain to jeszcze nie Twoje czasy.  Gra na premierę robiła piorunujące wrażenie.

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Tak wiemy, Heavy Rain to jeszcze nie Twoje czasy.  Gra na premierę robiła piorunujące wrażenie.

Jak Heavy Rain miało premierę to nie było mnie jeszcze na świecie, potem próbowałem na PS4 ale XDDDDD Detroit >> gówno obesrane >> Heavy Rain

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.